Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 10

• 55 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
ИВЕ  Hug, разбирам, но дали
Скрит текст:
това негово мълчание и потайност ще са причината. Ще се разбере с дублажа.
Аз си мисля, че Хазар все още се мъчи да приеме тази вина, която Хасан му "прехвърли" и знам, ли как да започне и колко да и каже  newsm78 То най-добре да и каже всичко, но пък изпитва и срам от постъпката на баща си, изобщо как да се пребори с тази смесица от чувства и Хазар.
Права си, все трябва да оправя чуждите бакии, я като са само двамата колко добре се разбират.

BELL-   newsm51 за хубавите колажи на нашите калпазани! Радвам ти се Peace
МИЛЕНКА   bouquet

# 631
Здравейте щастливи момичета.Отдавна съм на балкона и сега реших да споделя едно клипче,което не съм срещала досега по страниците,а може би съм го пропуснала и  ще се повторя,за което моля за извинение.Надявам се да ви хареса.Иначе съм голяма фенка на Хазар/Махсун .
[http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=jnUySsdOnFw]

# 632
  • София/Бургас
Силве,
Скрит текст:
причината е болестта и. Нещата със семейството ще се оправят до няколко серии и след това ще се роди малкия, тя ще разбере, че е болна. Ще скрие от него. Не е това причината - той хиляди пъти ще и покаже, че я обича и ще и го каже, ама тя ще се запъне като магаре на мост.

Милена, благодаря!

stefanniq, добре дошла!  Hug Клипчето е пускано ( с кръщелника ми е  hahaha )

# 633
Благодаря!
 Да, помислих си , че едва ли е пропуснато, но...от Хазар  глава не боли!! bowuu bowuu bowuu

# 634
  • София/Бургас

-Изоставиха ме БГ-мамите. Никой нищо не пише.

# 635
  • София
И по питанките от вчера до днес:

petiab – пост 531:
http://www.youtube.com/watch?v=2TDEDJzuVAQ&feature=relmfu

Тука нашто момче го награждават за нещо, ама пусто като съм на вие с тоя лаещ език/Миленка прости ми/,нищо не разбрах

„Златна пеперуда” – 2004 г.
Скарали се били за таз награда кой има право – Йозджан Дениз или МК. МК доста неласкаво, да не кажа грубо се изказва накрая, че той си е заслужил наградата.

http://www.youtube.com/watch?v=VX8oYzLUyfA&feature=player_embedded#!
И следващият пост – интервю за предаване „Хабер магазин”(2005 г.). Преразказ набързо: – В тази страна има много изпълнители, толкова много. Ако всички тези хора се наричат артисти, то тогава аз не съм артист.
На кого е сърдит? – Всички тези каки имат касетите ми, ама откъде ги имат? …. (Тук по темата как се продават записите – легално или нелегално) … Кои са тези каки? – Все още се правят фалшиви записи… Аз съм съвсем прозрачен/чист – Но ме използват. … - Ако всички изпълнители се наричат артисти, то тогава аз не съм. Дали биха се срамували от мен. … Те са ми длъжници …. (дикторът обяснява през колко препятствия е преминал, за да достигне до върха – вижте си записките дето ви ги публикувам)  …. – Каките ни имат записите. …- Кои са тези каки? – Махсун Кърмъзъгюл не отговаря на този въпрос. Времето ще покаже кой има право.

petiab – пост 569:
Момичета гледам този клип и се чудя някой знае ли на колко инструмента може да свири Махсун
http://www.youtube.com/watch?v=UOk3jHqNfN0

Инструментът е баалама (bağalama) - http://en.wikipedia.org/wiki/Ba%C4%9Flama
Изобщо в нета се среща доста много информация за музикалните инструменти на изтока, на англйски и на български.
Бааламата е вид саз, с дълъг гриф. Има няколко вида баалама – според дължината на грифа. Виж. линка - много подробно е обяснено.

А на колко инструмента може да свири МК – никъде не срещнах такава информация, докато се рових за биографията и житието-битието му. Но нали си беше признал в интервюто от 1999 г. че децата от махалата му в Диарбакър израствали с цигулката, кларнета и дарбуката, зурната, даула, но той се интересувал най-много от пеенето на тюркю. А традиционно тюркю-песните се съпровождат от баалама.

Lelya D - пост 569:
Удът (ud или ut на турски) е също вид саз, но с доста по-различна форма от бааламата – такъв един като голяма круша и с много по-къс гриф. Той е традиционно арабски, докато бааламата си е запазена турска марка, така да се каже. И начинът на свирене е съвсем различен, просто се държи по друг начин. Спомнете си в Медиат – Зилян била майстор на свиренето на уд – тогава като рече да свири и скъса струната, нарани си ръката – ето, тук за уда - http://en.wikipedia.org/wiki/Oud

# 636
Миленка отдавна съм спряла да ти казвам благодаря след всеки превод,но надявам се ти знаеш, че съм ти много благодарна  bouquet

# 637

-Изоставиха ме БГ-мамите. Никой нищо не пише.

ИВЕ Hug аз ще напиша така: "Само Ивето още ме обича. Всеки ден като верен страж стои на пост в темата.
Тази Силвия се е захванала с баща ми, и се чуди откъде да го започне, задето толкова задължения и грехоти ми прехвърли. Joy Joy

# 638
  • София/Бургас
Силве,  Hug
Ще го ошушкаме Хасан. Той си го заслужава, щом мъчи така нашето момче.  Mr. Green

# 639
Силве,  Hug
Ще го ошушкаме Хасан. Той си го заслужава, щом мъчи така нашето момче.  Mr. Green
newsm10 И още как. Първо ще го  #2gunfire и го пускам в твоя час по подводно плуване, но той ще "плува" на дъното. Ти с Берин ще се справиш. Peace
 п.п. Само не забравяй като изплува портмонето, здраво дръж! Peace Joy Joy

# 640
  • София/Бургас
Силве, ами ако не носи портмонето.  Thinking Един път не видях да вади такова и да има.  Thinking
Я по добре първо при счетоводителя му да даде сметките, след това при теб за  #2gunfire и накрая на подводна гимнастика.  Naughty

# 641
Аз вече се успокоих и даже вече мога да се юркам с дъртите въшки,само дето те са се взели насериозно и се мислят за господ или пък за негови наместници на земята.
На Хасан не му ща портмонето,нито ченето,искам да ми даде най-големия си син,после го давете.
Искам го от него,щото той бая лесно го раздава тоя син насам натам,що да не го даде и у българско и без друго не го интересува иска ли,не иска ли.Да го даде,пък ние тука ще му оправим тъжния поглед и други работи де,ама ще замълча за пред децата

# 642
  • София/Бургас
Петя, то за най-големият син има голяма опашка от чакащи. Той Хасан ще го даде както е тръгнало, сега и фирмата да му поискат и нея ще даде само да излезе чист от тази работа(досущ като Азам). Това е лесно. Проблемът е после кой получава сина.  Mr. Green

# 643
Да избира той,ние такива работи като "насила хубост" не обичаме,поне аз де

# 644
Много ми липсва моя любимец, клошаря от кея, дето даваше на Хазар ракия в едно шише, обвито във вестник. Grinning Това си беше чиста проба час при психоаналитик.  Laughing
Мога да си представя една сцена. Нещо такова:
Седи си пича до морето, идва оня клошар и го пита "Кво стаа, бате?", а Хазар "Аааа, всичко е ток, братле! И моята рода и тази на жената все отбор юнаци! Трепят се като на състезание с панички! Не смея да се прибера вече щото не знам кой е останал жив! Жената, пък,  иска да правим онова със "С". Аз упорито отказвам и се държа мъжки, щотооо  ... като го правих с една друга и сега - хоп, ще ставам баща! Някакъв образ се върти около мен и мине-немине почва да пее или да рецитира. Все едно съм влязъл в "Туин пийкс". Совите не са това, което са ! Абе, тия жени не знаят ли какво е това "лично пространство"?! Егати наглите същества ! Я дай да си пийна ... то ... друго не остана ... само едната депресия .... трябва да си я къткам някак!" Laughing

п.п. - Милена е ток и жици ! Много яка !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт