ЕНДОМЕТРИОЗА - тема 6

• 89 693
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Весе, казвам ти какво чета. Не казвам, че при мен е такова. Няма нужда да спамим темата с информация по този въпрос, просто споделям какво е моето положение. А дали има или няма такъв случай един Господ знае.

# 286
  • София
Весе, казвам ти какво чета. Не казвам, че при мен е такова. Няма нужда да спамим темата с информация по този въпрос, просто споделям какво е моето положение. А дали има или няма такъв случай един Господ знае.
Не ти го казвам с лошо чувство, напротив. Ти най-добре знаеш, че за това, през което минаваме, е важно да сме спокойни!  Hug А за четенето в интернет - сама си знаеш...  Naughty

# 287
  • Варна
Знам и се опитвам да бъда. Аз също не го казвам с лошо. Просто много пъти си мислех, че точно на мен няма да се случи /нещо си/, а то ми се случи. Никой не е застрахован и розовите очила не помагат понякога.
Късмет на всички. Ще ви пиша ако има развитие по моите въпроси, пишете и вие. Peace

# 288
  • София
И аз си мислех, че няма да ми се случи това, ама ми се случи. И още го преживявам, ама така ни е писано. Нали знаеш, при някои нещата стават лесно, при други трудно. Е, ние сме от вторите...Стискам палци да се справиш по-бързо, защото няма начин да не се справиш! Въпрос на време е!  Hug

# 289
Здравейте, искам да попитам някоя от вас дали е имала чувство като преди цикъл или като по време на овулация по време на лечението с Лукрин?  newsm78 Имам това чувство вече няколко дни. След няколко дни трябва да ми поставят четвъртата инжекция и да ида на преглед. Уточнявам, че досега не съм имала такова чувство, а още след първата инжекция цикълът ми спря. Благодаря Ви предварително   Simple Smile

# 290
  • Варна
Аз лично не. Бих казала, че почти не усещах яйчниците си, както и гърдите. Може би рядко и еднократно да съм имала пробождания, но в никакъв случай дълготрайни симптоми на цикъл.  Peace

# 291
Аз също не съм имала такова усещане след 3 -тата инжекция, но не мисля, че има проблем при теб. Все пак при всеки е индивидуално. Сподели с доктора за това когато поставяте инжекцията   bouquet

# 292
Да ще го направя, но просто се притеснявам и исках да науча нещо малко по - скоро Simple Smile Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 293
  • СОФИЯ
Момичета виждам,че скоро никой не е писал и затова реших да драсна някой ред.
Първо,подадох си документите към фонда за инвитро,вече имам входящ номер.
Другото нещо е, че докторката реши да пробваме ин витро на естествен цикъл,без стимулация.
Каза че в моя случай съм само за ин витро. Другата седмица ако всичко е наред със задължителните изследвания ще правим пункция.Дано имам късмет.

# 294
  • София
Шамандурка, защо се насочи веднага към инвитро? Какви са последствията от ЕМ при теб?

# 295
  • СОФИЯ
Шамандурка, защо се насочи веднага към инвитро? Какви са последствията от ЕМ при теб?
Ами епикризата ми е доста стряскаща, и единият яйчник ми е зад матката,срастнал с нея,не позволява оглед.
В епикризата не пише нищо за проходимостта на тръбите,а в момента тя не иска да се прави лапароскопия,с оглед на коремната операция,която ми е направена.Допуска че проблемът да не се случват нещата са непроходимост на тръбите.Затова реши с ин витро да пробваме,на естествен цикъл,сам с една инжекция. Но за съжаление шансовете не са големи,защото без стимулация се вади само една яйцеклетка. Това е като да оцелиш 6 от тотото.

# 296
  • Варна
А този опит сама ли ще си го финансираш? Предполагам номера ти е далече още.. Confused Ако ще го плащаш не е ли по-добре със стимулация, за да имаш все пак по-големи шансове? Разкажи.  Hug

# 297
  • СОФИЯ
А този опит сама ли ще си го финансираш? Предполагам номера ти е далече още.. Confused Ако ще го плащаш не е ли по-добре със стимулация, за да имаш все пак по-големи шансове? Разкажи.  Hug
Да,сама ще го финансирам.Лекарката така предложи,първо без стимулация. Ще ми излезе заедно със задължителните изследвания около 1500лв. поне така грубо ми казаха.Но наистина шансът е по-малък,тъй като на естествен цикъл се вади само 1 яйцеклетка. Ако не стане, ще опитам пак. Моят номер е 18688. В момента са спрели до 15500.Дали си струва да се чака до 2014г.?

# 298
  • Варна
Аз не казвам да чакаш, разбира се че ще опиташ ако има варианти. Просто се чудя не е ли по-добре така и така даваш толкова пари да има стимулация, за да ти се увеличат шансовете?  Rolling Eyes Но не съм лекар, щом така е преценила, може пък така да трябва. Стискам ти палци. Кога започваш?

# 299
Наистина когато имаш възможност няма нужда да се чака Simple Smile Пожелавам ти успех и стискам палци да се получи  newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 . Аз пък съм все още на 4 - тата инжекция Лукрин и вече такава лудост ме е обхванала, smile3511 че не е за описване. Хубавото е, че ме търпят все още вкъщи smile3534.

Общи условия

Активация на акаунт