До гуша във..л..а

• 18 483
  • 333
  •   1
Отговори
# 120
В такава връзка /въпреки и доста по- различна/ съм участвала като трета.
За съпругата знаех, за приятелката му не.
Слава Богу, всички жени имаха достатъчно уважение към себе си, за да решават нещата между тях.
И как ? Thinking
Какво как?

# 121
Но ако eugenia е очаквала някакво развитие в посока тя да бъде съпруга , поне би трябвало да знае защо няма развод .

И ще пита за това съпругата?! Само се постави в ситуация да дойде някоя да ти зададе такъв въпрос...  ooooh!

И защо да пита нея? Той няма ли уста да и обясни...Аман от лигльовци вече! ooooh!

# 122
Но ако eugenia е очаквала някакво развитие в посока тя да бъде съпруга , поне би трябвало да знае защо няма развод .

И ще пита за това съпругата?! Само се постави в ситуация да дойде някоя да ти зададе такъв въпрос...  ooooh!

И защо да пита нея? Той няма ли уста да и обясни...Аман от лигльовци вече! ooooh!
Предполагам, че го е обяснил, ако не си мисли, че сегашното положение устройва авторката.

# 123

Е как нея ?  Crossing Arms
Него естествено ! Naughty

Снеже , питам как се разбрахте трите жени между вас , за въпросния мъж ?

# 124

На пейнтбол! Laughing Извинявам се, но ситуацията е комична. Много искам да видя толкова желан и незаменим мъж, като летен вирус ще е, порзява всички. 

# 125

На пейнтбол! Laughing Извинявам се, но ситуацията е комична. Много искам да видя толкова желан и незаменим мъж, като летен вирус ще е, порзява всички. 

Ми интересно ми е ? Grinning

# 126

Joy hahaha

Даааа..ситуацията е повече от комична..И жалка.

Това, да разговарям със съпругата - ми се вижда тъпо..Никога не бих причинила това на друга жена, особено след като съм изпитала какво е. Не че не ми е минавала мисълта, де.

Иначе - засега развитие никакво. Освен, че почнаха заядливите изказвания и ревности да избиват..

# 127
Не сме се разбирали. Нямаше нужда.
За мен мога да кажа, че никога не бих се "разбирала" с съпруга или любовница за мъж. Какво да се разбираме?
Ако някоя беше дошла с мен да се разбира, то бих я изхвърлила.
Този който имам да се разбирам е мъжа. Хубавото е, че не стигнахме до етап да се разбираме. Отказах при създадените условия разговор. Нямаше да променя мнението си. Не съм го променила и до сега, няма и да го променя.
Връзката ни при тези условия не можеше да остане, дори и съпругата му / любовница вече нямаше/ да беше съгласна. На връзката не беше и дошло време за края, но разрива беше с взрив.

# 128
Снеже , сори , ама първоначално написаното изглеждаше като да сте седнали на маса и да му решавате съдбата . Blush

EXQUISITE , а прибра ли си багажа от вас ?

# 129

EXQUISITE , а прибра ли си багажа от вас ?

Не, не сме се виждали от 10 дни..

# 130

Ако е достатъчно умен, той ще си остане завинаги със съпругата си / там бизнеса не важи/, до края с бизнес партньорката си, заедно със секса додето може и додето може с някоя за душата.

Съгласна съм с това  Peace

Разговора със съпругата би могъл да се състои, защо не. Всичко зависи от ситуацията и хората в нея. Ако знам, че съпругата му знае за мен и е ОК с положението значи ще може да седнем да поговорим.
За мен обаче е безмислен този разговор. Какво се очаква? Съпругата да каже какви са И доводите да не се развежда?  ми има си нещо на ум жената, не е длъжна да ми разяснява нейната гледна точка. Чувала съм жени да казват, че докато те и децата им са законните наследници са щастливи, а той да си гледа кефа ако толкова настоява.
А защо аз да искам да се женя за него? Така както постъпва със съпругата си, ще постъпи и с мен (което в случая е станало и без да има брак). 

# 131
Да де..да не съм луда да искам да се женя за него?

Обаче..как да му се размине безнаказано?

Днес цял ден пак някви глупави опити за обяснения..направо малоумни.. #Crazy

# 132
А ти защо слушаш обяснения? Затворете тази страница. Какво те интересува какво и защо е направил. Така е преценил, така е станало. Всичко е в миналото и колкото и да се обяснява няма да се промени - факт е!

# 133
Не слушам..пише ми ги.. ooooh!

# 134
 Joy сигурно защото знае, че няма да слушаш.
Определено трябва да седнете да обсъдите нещата. Не може да продължава така!

Общи условия

Активация на акаунт