До гуша във..л..а

• 18 460
  • 333
  •   1
Отговори
# 105
... не знаем как са оформени документално нещата.

Това е много важен момент!

Сега се сещам, че някъде беше написано нещо от сорта, че ако той реши може веднага да я остави на улицата. Ако е така, тогава май нещата не са толкова розиви  Thinking

Iambella, добра идея за МОЛ  Peace Чудя се обаче как той ще позволи такова нещо. Сигурно ще се усъмни  Rolling Eyes

# 106
Не, жена му няма участие в бизнеса-поне за тези, които аз знам в последните 8 г..
Възможно е от преди да има нещо, но нямам представа..

Би могъл да ме забатачи сериозно, но не вярвам..
Тези дни ми предстои среща с адвокат, така че ще измисля нещо..

Общо взето..положението е адски тегаво..
Той очевидно си мисли, че ще му се размине - и затова ме е е оставил на мира.
А аз все повече набирам сили да отстоявам себе си..
Всъщност, ми прави услуга - колкото повече време не го виждам, толкова повече разумът взима надмощие.Wink

# 107
А аз все повече набирам сили да отстоявам себе си..
Всъщност, ми прави услуга - колкото повече време не го виждам, толкова повече разумът взима надмощие.Wink
Hug Браво! Искрено се радвам!

# 108
Чудесно!
Чакаме добри новини тогава.  Hug

# 109
Едни мъже са ми много странни. Не мислят с горната глава и очакват всички да ги разбират и да им влизат в положение. Не го заслужават обаче.
eugenia надявам се на твоя хубавец добре да му натриеш носа и късмет.

# 110
Съпругата се приема като даденост - заварено положение.
Нова любовница се преживява тоста по- трудно.
Има ли такива мъже? Има. Със съпругата им ги свързва години, общ живот, дете. Това не се изхвърля толкова лесно. Човек трудно си изоставя живота / добро и лошо/, все пак това е неговия живот. От живота си не можеш да изхвърлиш и с лека ръка човек с който си живял години и имаш и дете. Същото се отнася и за детето. Каквото и да говорим детето е и от жена му. Тяхно общо.
Малко са хората които почват всичко отначало. Тези които го правят обикновено са изхвърлени от половинките си или в краен случай съвсем хлътнали.
Нищо чудно не виждам, че eugenia приема по този начин жена му и не може да приеме новата му приятелка.
За мен този човек има законна съпруга с която го свързва голяма част от живота, паралелна връзка, която е запълвала различни празноти в самия него т.е. общия им бизнес е прераснал в любовна връзка или обратното и накрая нещо ново - нито свързано със семейния живот, нито с бизнеса. Нещо за самия него.
Разбира се, че ще се върне - за сега при eugenia, ако тя го изрита, отново верен на жена си до следващата любовница и съответно всички по веригата ще плащат в зависимост от положението си. За него си е в пълното право.
Най- умно според мен е постъпила третата или той я е жертвал като най- лесно заменима.
Жена му най- трудно може да замени, следва партньорката му в бизнеса. За самото удоволствие най- лесно се намеря заместител, поне на тези години на които е.
Какво ще стане в бъдеще? Ако е достатъчно умен, той ще си остане завинаги със съпругата си / там бизнеса не важи/, до края с бизнес партньорката си, заедно със секса додето може и додето може с някоя за душата.

# 111
  • София
А защо досега, eugenia, не намери време да се срещнеш и разговаряш очи в очи със законната му съпруга? Мисля, че от нея има най-много какво да се научи. Изключваш ли варианта да играят двамата комбина, за да изтупат няколко романтични натури и да си осигурят внуците без много пот на челото? Дали 22 годишната не е влязла и тя вътре в "бизнеса" му, подпомагайки го, както и други, все още неизлезли на светло големи бели птици - коя от 1год, коя от 5год, коя от няколко месеца? Има и един такъв филм с Тошко Колев - "Опасен чар". Ако не си го гледала, виж го.  Wink

# 112
Защото ще загуби, а тя не е готова за това.
На нея й е необходима трета сила в случая новата любовница за да види нещата и както се вижда тя съпругата я приема за даденост, която след време когато се отгледа детето, когато си стъпи на краката / жена му/ и т.н.... до безкрайност.

# 113
  • София
Невинаги нещата са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Напоследък измамниците се множат като хлебарките и прилагат все по-нови и успешни методи да се облагодетелстват на гърба на наивниците.

# 114
Ами да , за да не е предприела развод съпругата , значи има много силни финансови мотиви . Peace

Иначе съм съгласна с това :

Разбира се, че ще се върне - за сега при eugenia, ако тя го изрита, отново верен на жена си до следващата любовница и съответно всички по веригата ще плащат в зависимост от положението си. За него си е в пълното право.

Какво ще стане в бъдеще? Ако е достатъчно умен, той ще си остане завинаги със съпругата си / там бизнеса не важи/, до края с бизнес партньорката си, заедно със секса додето може и додето може с някоя за душата.

# 115
Никога не бих се унижила да търся контакт със съпругата.

# 116
В такава връзка /въпреки и доста по- различна/ съм участвала като трета.
За съпругата знаех, за приятелката му не.
Слава Богу, всички жени имаха достатъчно уважение към себе си, за да решават нещата между тях.

# 117
В такава връзка /въпреки и доста по- различна/ съм участвала като трета.
За съпругата знаех, за приятелката му не.
Слава Богу, всички жени имаха достатъчно уважение към себе си, за да решават нещата между тях.

И как ? Thinking

Иначе и аз не бих търсила съпругата , ако става дума за неангажираща връзка .
Но ако eugenia е очаквала някакво развитие в посока тя да бъде съпруга , поне би трябвало да знае защо няма развод . 7 години са много . Tired

# 118
Но ако eugenia е очаквала някакво развитие в посока тя да бъде съпруга , поне би трябвало да знае защо няма развод .

И ще пита за това съпругата?! Само се постави в ситуация да дойде някоя да ти зададе такъв въпрос...  ooooh!

# 119
  • София
За да знае как трябва да постъпи в трудна ситуация човек и да не сбърка, му е нужна възможно най-голяма информация по проблема от различни гледни точки, а не скрупули на ощипана мома и витаене в имагинерни светове. Цивилизованите отношения изискват коректност и прозрачност, иначе си е Андрешковщина отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт