До гуша във..л..а

• 18 458
  • 333
  •   1
Отговори
# 90
Бенисима,

абсолютно си права и аз ясно съзнавам това.

Постването ми на песента беше по-скоро опит за самонавиване - т.е стигнала съм до извода, че дори и тази история да не свърши добре - поне ще имам шанс да започна живота си наново и евентуално да намеря щастието другаде.
Иначе - бих могла да си загубя още някоя друга година в самозаблуда и накрая пак да ям дървото..

# 91
 Боже! Онемях, душице! Хем ти съчувствах, хем на моменти ме напушваше на смях. Всъщност да ти кажа, аз не мисля, че този човек те обича... или ако те обича, никога не бъди сигурна, че си само ти. В твоя случай винаги ще я има поне жената... пък иди обяснявай, че не живее с нея. Чист Казанова! Уважава, обича и иска да има всички жени... не намираш ли нещо общо с твоя човечец? Уважава жена си и съответно не ще да се развежда, тебе те обича, а 22-годишните иска да ги има. И като погледнем, че е на 44-ами, извинявай, ама не е първа младост за забежки, присъщи за 20-30-годишни май... Пък относно бизнеса-кво се притесняваш толкова? Това, че сте били 7г. заедно са само оправдания. Аз също се разведох след седемгодишен брак-е, не беше толкова трудно, като се има на предвид, че мъжът ми не искаше да дава развод, а публично беше обявил, че има любовница, въпреки че тя беше в резултат на неоправдана ревност. Mr. Green Не съм запозната с юредическите закони, но мисля, че бизнеса можете да го поделите или по-точно ти можеш да го вземеш... На мен ми предлагаха половината от бизнеса на бившия ми мъж, който аз, разбира се, отказах, понеже с нищо не бях допринесла за него. Но ела да видиш да бях-всичко щях да му взема и да го оставя гол и бос! Мисля, че дори и да не сте женени пак има начин да го направиш. Стига да искаш. Че като те гледам каква наивна и самоубеждаваща се душица си, работата отива да се съберете. Кураж, мила и повече песни слушай-може да помогне! Hug

# 92
  • BG
Не съм запозната с юредическите закони, но мисля, че бизнеса можете да го поделите или по-точно ти можеш да го вземеш... Мисля, че дори и да не сте женени пак има начин да го направиш.

Разбира се, че има! Нима всички бизнес партньори, решили да се разделят, са били в любовна връзка?!
Тук тя трябва да забрави за емоцията и добре да си изплете кошничката, ако решат да се разделят. Хладнокръвно и само и единствено с мисълта за общото им бъдеще с детенце. Най-добре да остави всичко в ръцете на адвокат.

# 93
 Вярно, бе! Mr. Green

# 94
Мисля, бе хора...Мозъкът ми изгни вече..
 #Crazy

# 95
.... т.е стигнала съм до извода, че дори и тази история да не свърши добре - поне ще имам шанс да започна живота си наново и евентуално да намеря щастието другаде.
Иначе - бих могла да си загубя още някоя друга година в самозаблуда и накрая пак да ям дървото..

Това е много добре за начало. Сега остава да започнеш осъществяване на плана!  Бизнеса го остави на адвокат (да те посъветват какво да правиш, не да го движат) Grinning

# 96
eugenia, извинявай, мила, че ще го кажа, но това е мнението ми и изводите, които си правя от информацията, която си поднесла. Дано не съм права!!
Та. Доколкото разбирам, този мъж все още е женен. С мъж, който години наред отказва да се разведе, независимо от причините, които изтъква, във всеки един момент от тези 7 години е трябвало да бъдеш готова да останеш сама. И да си приготвила чертата зад вратата. Тази девойка е просто случайно преминаваща. И защо вие смятате, че можете да си делите мъж, който е на трета жена? От която има син в деликатна възраст. Това човече тъче на три ( за които се знае) стана и наистина яко се е овъргалял, няма план в живота, според мен, живее хаотично-ден за ден, трудно би дал обяснение за нещата, които върши. Кой знае как се обяснява и на другите две. Не се знае дали жена му го е отписала с лека ръка. Ако му е дала свободно в личния живот, но държи да се запази брака, а той я подкрепя в това, вероятно имат сериозни финансови взаимоотношения и най-малкото това ще ги държи заедно незнайно докога. Каквото и да решиш, аз на твое място не бих залагала на това, че ще изляза победителка в състезанието!

Твоят пост е най-точен. Peace
Чудя се обаче аз абе, какъв е тоя мъж, бе? Хората една жена не могат да завъдят, този върти в най-лошия случай 3 Crazy сигурно е с 2 *** или нещо друго му е в повече отколкото на останалите мъже Rolling Eyes Thinking
П.П. Аз лично не вярвам на раздялата с първата жена. Тя е законната и единствената според мен и го знае, затова е спокойна. Отворен брак, но стабилен.

# 97
Чудя се обаче аз абе, какъв е тоя мъж, бе? Хората една жена не могат да завъдят, този върти в най-лошия случай 3 Crazy сигурно е с 2 *** или нещо друго му е в повече отколкото на останалите мъже Rolling Eyes Thinking
Е*аси поста! Joy Не че не е верен де...

# 98
А мен питате ли ме?
И това при никакви сексуални липси в съвместният ни живот..
 Даже съм убедена, че връщайки се от нея, пак до сутринта се е забавлявал с мен.. ooooh! #Crazy

# 99
Ами тогава какво се "оплакваш"? Ти си любовницата с дългогодишни привилегии в случая. Това е леко шеговито, разбира се.
И пак стигаме до извода - оправи си финансите, останалото е второстепенно  Grinning
А мъжа... не е единствен на света, познавам МНОГО такива, някои прикрити, други съвсем открити в деянията си. Радвай се, че не е бисексуален  Mr. Green

# 100
Радвай се, че не е бисексуален  Mr. Green
Joy Почвам да се забавлявам, че бездействието на авторката ме дразни. Махай го този мъж, душичке, че вярно не се знае-видиш ти изскочи някой нацепен 30-годишен... ахх! Blush

# 101
Да си го прибира в къщи женен и изневеряващ с повече от една? newsm78

Момента не е ли подходящ за ултиматуми-или се развежда, или си остава с 20 годишната и законната?

А в бизнеса със семейния съпругата участва ли?Да не се окаже в един момент, че авторката няма нищо?

# 102

Момента не е ли подходящ за ултиматуми-или се развежда, или си остава с 20 годишната и законната?

Мисля, че този момент отдавна е излетял. Това са години на ред в които са живяли по този начин. Ясно е че той не е мъж за една жена, каквото и да се каже няма да промени това, освен може би той да се прикрива извесно време докато поутихнат нещата.

А в бизнеса със семейния съпругата участва ли?Да не се окаже в един момент, че авторката няма нищо?

Предполагам съпругата не участва, само получава пари от бизнеса за да си затваря очите.
За мен авторката си има права, но до колко те са документирани и оформени е друг въпрос. Ние тук не можем да помогнем, не сме адвокати.

# 103

Предполагам съпругата не участва, само получава пари от бизнеса за да си затваря очите.
За мен авторката си има права, но до колко те са документирани и оформени е друг въпрос. Ние тук не можем да помогнем, не сме адвокати.

Имах предвид, че не знаем как са оформени документално нещата.Възможно е при евентуален развод да се окаже, че тя има права и там.Ако този мъж е силно финансово обвързан със съпругата и заради това не иска развод, силно се съмнявам да е позволил да зависи по същия начин и от авторката. newsm78

# 104
Внимавай той да не те поприспи и да те изпревари с някой хитър ход ! Naughty
Да, МНОГО ВНИМАВАЙ. Следи за официални документи, срокове и всичко свързано с финансите на фирмата. Даже си мисля, че е хубаво да промените кой е МОЛ.
Успех, каквото и да решите.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт