До гуша във..л..а

• 18 449
  • 333
  •   1
Отговори
# 75
Е как да ги оставя, като трябва да го видя, за да му предам нещата??
Не него, а нещата на самотек.
Не си в състояние да се пребориш в момента. Всичко ще бъде насилствено за теб. Не е дошъл края на тази връзка за теб. Не прави това. Много ще ти е трудно т.е. не се разделяйте за сега.

# 76
От два дни само тази песен ми кънти в главата..):
..I don't wanna talk about things we've gone through,
Though it's hurting me, now it's history.
I've played all my cards and that's what you've done too,
Nothing more to say, no more ace to play..
The winner takes it all,
The loser standing small beside the victory, that's her destiny.

I was in your arms thinking I belonged there,
I figured it made sense, building me a fence,
Building me a home, thinking I'd be strong there,
But I was a fool, playing by the rules.

But tell me, does she kiss like I used to kiss you,
Does it feel the same when she calls your name.
Somewhere deep inside you must know I miss you,
But what can I say, rules must be obeyed...

# 77
Евгения, на колко години си? Бива ли за един мъж така да се лигавиш?!

# 78
Октопод, не ми се струва лигаване.... Все пак са 7 години, нужно е време да преглътнеш горчилката. Не може от днес за утре всичко да ти е ок в главата, по какъвто и начин да е настъпила раздялата.

# 79
Нали все пак е зряла жена с една връзка зад гърба си?! Може и аз да съм студена, но да се разделиш с бащата на детето си е най-големият шок. Оцелееш ли, какво ще те уплаши в любовта?! Пък и за всяка от нас мисля, че приоритет са детето и доходите. Peace

# 80
Те точно доходите тук са застрашени , но и емоциите са доста ...
Обича го човека , ясно е .

# 81
Обича го човека , ясно е .

Ние в това изобщо не се съмняваме. Единодушно й казахме да го прибира и да му дава втори шанс. Какво ще излезе никой не може да предвиди.

# 82
Нали все пак е зряла жена с една връзка зад гърба си?! Може и аз да съм студена, но да се разделиш с бащата на детето си е най-големият шок. Оцелееш ли, какво ще те уплаши в любовта?! Пък и за всяка от нас мисля, че приоритет са детето и доходите. Peace

Може да се влюбиш отново. Не дай Боже!

# 83
Да, зряла е, но точно преживяванията според мен я правят по-податлива на емоции.
Раздяла с БНД, после намираш принца на бял кон, като си мислиш, че вече знаеш какво да НЕ търсиш и си мислиш, че си намерил това, което трябва. Даже и с всичките преглътнати недостатъци.
В един момент се оказва, че не е точно така и се чудиш как 2 пъти може да повториш едни и същи или подобни грешки и да се налага и ти, и детето да преживявате раздялата за втори път.
Ако аз съм в такава ситуация, втората раздяла би ми била в пъти по-трудна от раздялата с БНД.

# 84
Повечето жени се страхуват именно от това Пате. От повторна раздяла.
Според мен също се преживява по- трудно.

# 85
Повечето жени се страхуват именно от това Пате. От повторна раздяла.
Според мен също се преживява по- трудно.

Да ...
Тя затова се е писала голяма бяла птица ...
Че втори път допуска едно и също . Sad

# 86
Е, хайде сега! Втори, пети... кой ги брои?! Не е по-добре да издигнеш стени около себе си и да живееш в самота. Дали го е надценила или грешно преценила не се знае, а няма и значение. Eugenia, го обича и той очевидно иска да се върне. Разочарованието й може да е голямо, но нищо не е свършило. Връзката им е в криза, но краят не е желан и няма причина тя да се стреми към това.

# 87
Точно така , криза , а не край ! Hug

# 88
Момичета,
 Hug

Много сте прави всичките..

така е..обичам го..но няма как с черта да заличиш 7 безоблачни и  щастливи години..
Още повече, че аз не се съмнявам в неговите чувства..
Просто..не мога да проумея как, защо и кому е нужно да се овърташ така в лъжи??

Колкото повече време минава, толкова повече ядът ми минава и като цяло се поуспокоявам..

Вчера имаше интересна случка.. Надвечер изведнъж рязко ми призля и колабирах..
Малко след като ме освестиха, човекът звъни и казва, че преди 1 час катастрофирал..(леко за щастие)..Викам му: ти и да тръгнш да умираш, пак ще ме вземеш със себе си.. Joy

# 89
  • BG
eugenia, извинявай, мила, че ще го кажа, но това е мнението ми и изводите, които си правя от информацията, която си поднесла. Дано не съм права!!
Та. Доколкото разбирам, този мъж все още е женен. С мъж, който години наред отказва да се разведе, независимо от причините, които изтъква, във всеки един момент от тези 7 години е трябвало да бъдеш готова да останеш сама. И да си приготвила чертата зад вратата. Тази девойка е просто случайно преминаваща. И защо вие смятате, че можете да си делите мъж, който е на трета жена? От която има син в деликатна възраст. Това човече тъче на три ( за които се знае) стана и наистина яко се е овъргалял, няма план в живота, според мен, живее хаотично-ден за ден, трудно би дал обяснение за нещата, които върши. Кой знае как се обяснява и на другите две. Не се знае дали жена му го е отписала с лека ръка. Ако му е дала свободно в личния живот, но държи да се запази брака, а той я подкрепя в това, вероятно имат сериозни финансови взаимоотношения и най-малкото това ще ги държи заедно незнайно докога. Каквото и да решиш, аз на твое място не бих залагала на това, че ще изляза победителка в състезанието!

Общи условия

Активация на акаунт