До гуша във..л..а

• 18 480
  • 333
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Този "отворен брак" не ми вдъхва много доверие, а и не го приемам, но щом на  теб ти изнася по този начин..Бъди внимателна!

# 226
Е, поне този проблем няма да ти дойде до главата Wink.

И на мен ми е странно какво толкова ги задържа в документален брак.Айде, тя не искала да се разведе.Ако той иска, тя не може да го спре.Той какво обяснява по този въпрос?

# 227
Преди години е имал мераци за развод, но тя го била спряла с уговорката, че няма да му пречи, стига да си останат женени..+ това, че съвестно и всеотдайно е отгледала синът му..та поне докато не излети от гнездото, щял да я почака..

# 228
Какво той/ тя мисли, мисля, че за теб няма значение.
Въпросът е, какво ти мислиш и как ти виждаш твоя живот.

# 229
Така е..
Като цяло - преди конкретната случка, нямах проблеми със живота си и комфорта вътре в него..
Същественото е - да тръгне този бизнес, за който се притеснявах.
Ако всичко е наред - бих си осигурила преспокойни старини ( и най-вече - отглеждане на сина си) - със или без него (при повторна ситуация)..
Чувства има и от двете страни..+ показателните действия от негова страна - добра основа за ново начало..Може и да се получи, кой знае.. Wink

# 230
  • София
Чета, мисля, не мога да го възприема и това си е.
Най-малкото сега от бизнеса, в който влагаш себе си, половината негова част е нейна. Това мен би ме притеснявало много, но ти явно си по-добър човек от мен  Grinning

# 231
Това мен би ме притеснявало много, но ти явно си по-добър човек от мен  Grinning

Кое те притеснява най-много?

# 232
Чета, мисля, не мога да го възприема и това си е.
Най-малкото сега от бизнеса, в който влагаш себе си, половината негова част е нейна. Това мен би ме притеснявало много, но ти явно си по-добър човек от мен  Grinning
И?
Какво искаш да кажеш с това.

Бърди, разбирам авторката, но теб - не.

# 233
  • София
Искам да кажа, че от всеки лев, който фирмата прави, авторката има 50 стотинки, а съпругата има 25 стотинки. И че ако аз бях на нейно място никак нямаше да ми е приятно да изкарвам пари на другата.

# 234
O, така е..
Помислила съм го..но има време и това да се изчисти..Wink

# 235
  • София
То реално погледнато, не би трябвало да ти пука неговите 50% на колко се делят, ако ще и всичко да й даде на нея. На теория.
Ама на практика като си го помисля и едно кисело ми става  Laughing Затова написах, че си по-добър човек от мен.

# 236
Искам да кажа, че от всеки лев, който фирмата прави, авторката има 50 стотинки, а съпругата има 25 стотинки. И че ако аз бях на нейно място никак нямаше да ми е приятно да изкарвам пари на другата.
Съпругата е семейството на работодателя / партньора/ в бизнеса.
Бизнес отношенията са между мъжа и авторката.
Семейните отношения са между мъжа и съпругата му които са регламентирани по закон.

# 237
  • София
Съпругата е семейството на работодателя / партньора/ в бизнеса.
Бизнес отношенията са между мъжа и авторката.
Семейните отношения са между мъжа и съпругата му които са регламентирани по закон.

Е и?

# 238
В едно семейство по закон, независимо дали единия или другия работи придобитото по време на брака имущество се дели на две. При смърт съпругата наследява 50%, а останалата част се дели на децата + нея.

Авторката е знаела, че въпросния господин е женен и само негово е правото да иска или не развод, както и как ще разполага с парите си.

При такова "заварено положение", което си приел / желателно, но задължително/ можеш да предявяваш претенции само при промяна на първоначалните условия.

# 239
  • София
Извинявай, ама пак ще напиша - "е, и?"
Не мога да разбера защо ми ги пишеш тези неща, повтаряш това, което аз казвам, но с повече думи.

Общи условия

Активация на акаунт