Машина за хляб - 47 тема

• 77 216
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
                                    пълнозърнест хляб

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 19:26 от bongo_2007

# 76
Само за протокола да докладвам-правих вече няколко пъти хляб, но този път със студена вода-е получи се Peace Явно в големите жеги, хляб ще правя, но не с топла вода.

# 77
Извинения, че се намесвам ама как може да се купува техника от хранителен (основно) магазин???  #Crazy
То е ясно, че не са специалисти и продават боклуци с 100 % надценка!  Crazy

Нали? И аз това питах близо три часа докато печеше? Ужас!

# 78
Извинения, че се намесвам ама как може да се купува техника от хранителен (основно) магазин???  #Crazy
То е ясно, че не са специалисти и продават боклуци с 100 % надценка!  Crazy
не виждам проблем. вярно е ,че не са произвели техниката , но да не би да са отгледали рибата или животните от които продават месо и млечни продукти ?
просто те са търговци и ако имат възможност и самолет биха продали.

# 79
  • София
   Росна китка,аз отначало се чудех кога да я пускам, та да има навреме изпечен хляб.После започнах да я пускам към 21 часа, вадех и за сутринта имаше пресен хляб.Сега, като пека на фурна,я пускам по всяко време.На отложения старт му нямам доверие, моят винаги опира в капака и му допичам капака във фурната.Не ми се мисли какво ще стане, ако я оставя на отложен старт.

Днешната питка, хляба се изяде преди да го снимам.

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 21:07 от Тайна

# 80
bongo, аз не очаквам от местната месарница да си купя кола. От търговец до търговец има голяма разлика. Ако ставаше с гледане кучето щеше да е месар. Едни разбират в една област, други - в друга. Лично мнение Whistling

# 81
bongo, аз не очаквам от местната месарница да си купя кола. От търговец до търговец има голяма разлика. Ако ставаше с гледане кучето щеше да е месар. Едни разбират в една област, други - в друга. Лично мнение Whistling

Моята машинка е купена от Карфур и какво, работи си вече повече от две години безотказно. При техниката си е въпрос на късмет, няма значение откъде си я купил Peace

# 82
Благодаря на всички ви. Hug  Една да е била е с дефектен панел и разбира се, тя на мен ще се падне. Mr. Green Смениха я , сега всичко е ок.

Относно отложения старт и аз съм косервативна, откакто една колежка си намери жилището наводнено от пералня с отложен старт. Макар, че сигурно е хубаво да се прибереш и да ти ухае на прясно изпечен хляб.

Това от къде е купено каквото и да било е без значение и според мен , защото вече всичко е произведено в Китай. А точно в Кауфланд  често попадам на немски стоки, а не на китайски. В този магазин стоките обозначени с "К", знака на Кауфланд са немски, произведени за веригата! И са качествени. Изпробвано. Особено при миещите и перилни препарати.

# 83
  • София
 Не съм сигурна,че пак са произведени в Германия.Давам пример с играчките на внука, купените китайски тук се чупят, преди да стигнем до нас.Купеният от Белгия джип,преди 7 години още е здрав.Всичките произведени в Китай.Явно зависи за къде ги произвеждат.

# 84
А то гаранция вече за нищо няма, макар , че се има качествени китайски стоки, но те не са на нашия пазар. Преди време на големият му донесоха от Америка лаптоп, детски  VTech  и аз с почуда открих, че пак е произведен в Китай, но много здрава машинка се оказа.

Спирам със спама. Stop Извинете Grinning

# 85
Здравейте всички, писах в темата за бързи отговори но явно не съм подала вярна информация.  Иска ми се и Вас да помоля, който може да помогне.
На моя близка и дадоха подарък хлебопекарна Мулинекс но.... без инструкцията. Отзад на етикета пише : Модел 573801
Моля който има такава хлебопекарна да ми изпрати САМО - програмите. Коя за какво е. Справихме се със панела и ПЪРВА /3ч 17 мин./ програма, но И се иска да знае повече.
Аз имам АЛАСКА и не са същите програми.
Благодариме и двете предварително за помоща   bouquet  bouquet  bouquet

# 86
Здравейте всички, писах в темата за бързи отговори но явно не съм подала вярна информация.  Иска ми се и Вас да помоля, който може да помогне.
На моя близка и дадоха подарък хлебопекарна Мулинекс но.... без инструкцията. Отзад на етикета пише : Модел 573801
Моля който има такава хлебопекарна да ми изпрати САМО - програмите. Коя за какво е. Справихме се със панела и ПЪРВА /3ч 17 мин./ програма, но И се иска да знае повече.
Аз имам АЛАСКА и не са същите програми.
Благодариме и двете предварително за помоща   bouquet  bouquet  bouquet
освен да търсиш из интернет друго не се сещам. newsm78
като гледам модела ми се струва че не е за нашите географски ширини - т.е. трудно ще се намери тук някой, който използва точно този модел. възможно е моделите започващи с 5.... да са със сходни програми. но не съм сигурен.

# 87
sem22  А защо не попита в сервизите на Мулинекс, там би трябвало да й дадат повече информация?  newsm78

# 88
*

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 13:03 от Анонимен

# 89
bongo_2007 - машинката е купена в България, но преди 5-6 години. Не е използвана и сега и  я пратиха подарък тука в Осло.
Проверихме и във сервиза на Мулинекс тука но.... модела е стар и затова нямат информация.
Надяваме се и други да се включат..... стига да прочете поста някой КОЙТО НАИСТИНА ИМА ТАКЪВ МОДЕЛ.
ИНАЧЕ НИ ОСТАВА ВАРИАНТА .... "ПО МЕТОДА НА НАЛУЧКВАНЕТО"
Правихме хлаб и стана чудесен. Днес ще опитаме и за тесто. То другите програми са почти безинтересни. Поне аз на АЛАСКА-та не използвам .
Благодаря Ви още веднъж за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт