Кафене на езиколюбителите - 2

• 18 664
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. София
На тоя фракинг "р"-то за благозвучие ли е турено?  Rolling Eyes

# 286
  • n/a
Ха-ха, Розе, и моята версия беше ф.акинг поради граматична грешка Joy

# 287
Гледам олимпиадата по CBC (канадската телевизия), и коментаторката току що изобрети нова дума - survivery (в смисъл на survival). Права ще се окажеш за химна май.

Joy Долу, долу! С отделни изключения, разбира се.

Фракинга е много български, разбира се. Аз не му връзвам кусур, към техническите термини съм по-ларж.  Mr. Green

# 288
  • гр. София

Joy Joy
Както казва шопът "Кое си сака, оно си требе". Няма нищо случайно в тоя живот.  Mr. Green

# 289
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Joy Joy
Както казва шопът "Кое си сака, оно си требе". Няма нищо случайно в тоя живот.  Mr. Green

Joy Joy страх ме лови   Laughing

както мислим все в една посока, може ли да се окаже, че делим и един мозък(З)? Crazy

забавения каданс го нищихме, но днес ме самоубиха тотално с: още по-забавен каданс  Crazy

# 290
Ми да. И от най-пълния консенсус има по-пълен, също така. Да не говорим за най-оптималните обстоятелства за постигане на по-голям консенсус на възможно най-забавен каданс.

# 291
  hahaha пропусна ултра, мега и хипер,  Joy Joy

още не сме изконсумирали алкохолЯ простено да ти е  Hug

а си питах, но май не ми отговорихте  Blush защо репатрирам? нали не връщат колата там, където е произведена  Laughing
защо логистика? къде отиде старото МТС?

след няколко бързи шота, ми дойде идея за БулЛок Sunglasses

БългарскиКъдрав  Crazy
 т.е. превода е изключително фешън и артистично представен от коафьор в ареата и занаята.
няма прости, постни, прави и плоски участъци, всичко е къдра до къдра мила моя майно льо  Whistling

# 292
Какво е МТС?  Blush

Идеята за Буллока е брилянтна! Сигурна съм, че собствениците на фирмата не са се сетили.  hahaha

# 293
Какво е МТС?  Blush

Идеята за Буллока е брилянтна! Сигурна съм, че собствениците на фирмата не са се сетили.  hahaha

МТС - материално технологично снабдяване Wink  на чисто българска логистика  Laughing

за признанието изпращам нещо Simple Smile смееш ли да отвориш?

# 294
Хехе, тъкмо в закусъчно време.  Mr. Green

# 295
  • в сърцето на един мъж...
Добро утро kaffeetrmker_2

Вчера ми направи впечатление в новините, как нещо си трябвало немедленно да се свърши. А къде остана съвсем чистото българско бързо или спешно?

# 296
  • Варна
Още от спортните коментатори: "Двамата състезатели лидират пред останалите "

От превода на интервю с Исинбаева (цитирам по памет): ".. и тогава реализирах, че това не е за мен"

# 297
Тия спортни коментатори коментират ли или правят избирателен симултанен превод от колегите си?  ooooh! Егати ужаса. Помня веднъж прди много години Мариана Хил как "дресира рана" в Шоуто на Слави.

# 298
  • гр. София
От снощната велосипедна надпревара - "женски омниум". Много добре разбирам какво значи, но няма ли начин да се каже побългарено?  Rolling Eyes

Днес е сряда. Напомням, че довечера ще се организират песни и танци на народите с фолклорни елементи и лингвистични дискусии.
Присъствието на всички е доброзорно  Mr. Green

# 299
  • Варна
Днес ми върви на находки, ето ви едно "овъррейтед" (такова се оказва образованието в наши дни).  Mr. Green И още едно от същия извор: "дропаути" (туй пък за Бил Гейтс и Стив Джобс се отнася).

Сигурно се досетихте кой им е авторът? Laughing

Зимна роза може ли да обясниш за омниума, че направо се обърках от толкова много дисциплини в колоезденето. За "керинга" разбрах, че е онова с моторчето отпред, дето лидира  Mr. Green пред колоездачите .

Общи условия

Активация на акаунт