Кафене на езиколюбителите - 2

• 18 590
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
само на биричка трябваше да карам в тези жеги...

Почти ми дожаля, но се сетих как изпи последната, на която аз бях хвърлила оченце.  Crossing Arms

# 361
  • София
Ааааа, за онез лъжички ли говориш? Хич не ги погледнах аз, супа в горещото няма да ям... нещо мръвка, мезенце, агнешко... хммм... ъъъъ... така де  newsm78

# 362
 Joy Joy Joy Ся, пилона да стои ли и да си го носим вкъщи?

# 363
  • КиТ

Мой,Мой  Crazy

# 364
  • гр. София
Joy Joy Joy Ся, пилона да стои ли и да си го носим вкъщи?

Бе, я дай да го бутнем в ъгъла, че да е подръка за следващата сряда. Няма само да го носиш и да си го връщаш. Ш'земеш да се сецнеш нещо и после кой ще води хорото?

# 365
Ба, аз ще нося, има кой да носи. Ама щом си казала, нека стои, и аз съм за, по-колоритно е някак.  Mr. Green

# 366
  • n/a
Въх, шалчето, коприненото, моичко е.

Аха да си заплюя кастанетите, обаче съм изпреварена.

А това, че не ми върви мисълта, има своето обяснение и не е снощно.
Теорията на множествата е една чудесна теория за направа на мозъчни
гънки. Аааъъъъ, оттук нататък е нечленоразделно и подлежащо на
цензуриране съдържание  Mr. Green

# 367
  • София
Голяма драма! Помогнете!
Имам нужда от и с ударение! Ще пукна! как беше комбинацията от клавиши! даже ревяща емотка не мога да туря!

# 368
  • София
мека леща с диоптър -3,75. Всичко прилежно съм прибрала в един кашон, та очаквам собствениците да дойдат да си потърсят вещите.

това моята леща бре! Лявата! Познах си я по диоптъра! Данси станала очен лекар?
Кво съм праила снощи? полусляпа!!!!!

# 369
Shift+ь/x, Ване. ь на фонетичната.

Не е твойта, бе, Ванеhahaha

# 370
  • София
не стаа СБСМ теййййй!!!  ooooh!

Пуци моя е бре! Щи покажа рецептата! Купих си ги оня ден тамън...

# 371
  • гр. София
Леле! Ей ся станА дъ биг драма покрай тая леща!  Shocked
Аз чинно я съхранявам в контейнерче с разтвор, обаче на кого да я дам - на Пуци или на Ваня? Я да се разберете чия е, че да не ме биете после мен!  Crossing Arms

# 372
  • София
Ще отстъпя лещата, ако ми кажете кво съм праила снощи, защото аз не помня, а ми липсват и двете лещи. Трудно ми е дори придвижването без тях... (тук се почесвам по тиквата в огрооооомна чуденка). последното, което си спомням е, че си купих бира на Раковска.

# 373
  • гр. София
Сигурна ли си, че бира си си купила?  Rolling Eyes Щото дойде доста развеселена на сбирката. Такова аржентинско танго извъртя с метлата с дългата дръжка, че накрая всички ти станахме на крака и продължително ти ръкопляскахме.

# 374
  • София
аз? аржентинско танго! Олелеееейййй... ми аз си бях приготвила откриване с шопска ръченица, ама здраво съм омОтала такта!

Общи условия

Активация на акаунт