Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 3

• 56 623
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
Според мен Рен е от -А- тийм. Влюбен е в Хана и той беше с маската на Алисън.

# 616
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
аз само едно не разбирам
Скрит текст:
ако погребаното момиче е близначката на Алисън и реално Алисън е от А тийм, защо и е да отмъщава на приятелките си?

# 617
аз само едно не разбирам

Е щом само това не разбираш,значи си най-добре от всички нас!  Laughing
Шегувам се,надявам се някой ден да разберем отговорите на въпросите ни.

# 618
  • КиТ
Има да чакаме  Crazy Joy Joy Joy

# 619
Относно Езра мисля, че нарочно ни "пускат по пързалката", че може да е част от А.
Моята логика е следната - всеки от А тийм е по някакъв начин свързан с миналото на момичетата - Тоби  и Джена с пожара, Лукас и Мона, които Али е тормозила, според мен и Пейдж има нещо общо с А-тийм, но Езра е нов в града, няма как да е свързан с тях.

# 620
  • София
Последното ,което гледах беше сезон 3 епизод 1,но ми стана интересно къакво стана с бебето на Мелиса?Може би съм пропуснала,но не си спомням ............ Благодаря! Hug  bouquet

# 621
тя е направила спонтанен аборт още в първите месеци, след смъртта на Иън, но е крила и се е преструвала на бременна, а майка й я е прикривала. Когато е наближил термина вместо в болница майката я настани в хотел и после излъгаха, че бебето е починало.

# 622
  • София
Благодаря за инфото.TDI ние май се познаваме от един друг форум,където спрях да пиша.Как си?Как е детенце?

# 623
Благодаря за инфото.TDI ние май се познаваме от един друг форум,където спрях да пиша.Как си?Как е детенце?

Добре сме, благодаря! Вие как сте?
Ти защо спря да пишеш при нас?

# 624
  • София
Не знам и аз.Просто влизам много рядко в сайта,децата вече са големи и нямам такава нужда от събеседване и съвети,но ви чета от време на време и се радвам,че изкарах бременността си и бебешкия период с форума Simple Smile))))

# 625
Ако момиченцето е близначката на Алисън, значи е умряла малка, което ще рече, че наистина Алисън е убитата.
И наистина е успяла да звънне на майка си, която, разбира се е започнала да плаче, разстройвайки се от "шегата" за Хелоуин. Наистина не мога да си обясня защо включиха и свърхестествени елементи, и сега е достатъчно объркано.

# 626
  • 221B Baker Street
Според мен Рен е от -А- тийм. Влюбен е в Хана и той беше с маската на Алисън.

E,видя се,че маската на Алисън беше в стаята на Мона,значи тя е била с нея... Peace
А определено нападателят беше мъж,доста едричък...
В крайна сметка,не показаха никой да е ранен,а Ария заби в нечие тяло отвертката,и писъка от болката беше на мъж... Peace

# 627
Оф, не знам, толкова мисъл във филм никога не съм вкарвала и пак не достигам до никакви изводи! Спирам вече да разсъждавам!!! Crossing Arms

# 628
Докато стане  време за нов епизод съвсем ще забравя предходните  Rolling Eyes

# 629
  • До морето :)
Според мен Ноел и Тоби (или един от двамата) нарочно се сбиха, иначе какъв е смисъл трупа на Али да е във влака, пък да не бъде намерен?  newsm78
Иначе още въпроси, въпроси, въпроси.... и т.н.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт