Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 3

• 56 622
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
  • КиТ
Докато стане  време за нов епизод съвсем ще забравя предходните  Rolling Eyes

Да  Tired

# 631
Според мен Ноел и Тоби (или един от двамата) нарочно се сбиха, иначе какъв е смисъл трупа на Али да е във влака, пък да не бъде намерен?  newsm78
Иначе още въпроси, въпроси, въпроси.... и т.н.  #Crazy
Според мен Ноел не знаеше за трупа, но Тоби определено знаеше и нарочно го бутна.
Като видя трупа изобщо не изглеждаше да е изненадан.

Ох и аз толкова не съм разсъждавала при нито един друг сериал.
Мисля, мисля и накрая пак не мога да го измисля.  Joy
Много въпроси, много нещо. Кога ще намерим отговор на всичките с тези големи почивки не знам.  Rolling Eyes

# 632
  • 221B Baker Street
Ами да,то се видя,че Тоби е от А отбора.... Tired
Направооооо,главата ме заболява - теории,теории,и пак до никъде не стигат.... ooooh!

# 633
Ами да,то се видя,че Тоби е от А отбора.... Tired
Направооооо,главата ме заболява - теории,теории,и пак до никъде не стигат.... ooooh!
А колко още теории ни предстоят не е истина, ще се оплетем то се е видяло  newsm78

# 634
  • Пловдив
Изгледах.Най-сетне Mr. Green То много чуденки,много нещо.И нищо съществено не се разкрива,дано доживеем хубава развръзка Wink

И малко клюки от кухнята Laughing Емили и Тоби са гаджета в живота.А Спенсър ходи с главния от Suits.Аз лично не бях наясно,днес прочетох в едно клюкарско списание.А пък и никога не съм търсила информация,де Mr. Green

# 635
Така този сериал може да продължи с ххх на брой сезони. Все очакваш някаква яснота или развитие, все не идва нищо такова и след това чакаш следващата серия Laughing

# 636
Е,след последният епизод тотално се обърках   Blush

# 637
  • КиТ
[/i]
И малко клюки от кухнята Laughing Емили и Тоби са гаджета в живота.А Спенсър ходи с главния от Suits.Аз лично не бях наясно,днес прочетох в едно клюкарско списание.А пък и никога не съм търсила информация,де Mr. Green[/i]

За Спенсър знаех,ма това да Емили и Тоби ме  Shocked Joy Joy Joy Joy

# 638
[/i]
И малко клюки от кухнята Laughing Емили и Тоби са гаджета в живота.А Спенсър ходи с главния от Suits.Аз лично не бях наясно,днес прочетох в едно клюкарско списание.А пък и никога не съм търсила информация,де Mr. Green[/i]

За Спенсър знаех,ма това да Емили и Тоби ме  Shocked Joy Joy Joy Joy
И мен  Shocked

# 639
[/i]

За Спенсър знаех,ма това да Емили и Тоби ме  Shocked Joy Joy Joy Joy
И мен  Shocked
Айде и аз в кюпа за Ем и Тоби  #Crazy ,значи викате това малко момиченце било сестра на Алисън?  newsm78

# 640
  • До морето :)
А какво мислите за Али и бащата на Ариа. Дали да са имали нещо общо наистина?
И аз останах с убеждението, че Джена въобще не е ослепявала, но явно не съм разбрала.
За Тоби и Емили -  Shocked
Това свръхестественото, което го вкара във филма пък от къде го изчепкаха?  newsm78
И това накрая беше ръката на Али, преди да умре, така ли?
Доста зловещ епизод беше, при това го гледах в 3ч. сутринта.  Rolling Eyes

# 641
Да,това с бащата на Ариа и Али беше наистина странно  Thinking

# 642
  • КиТ
Там има нещо друго за мен  Thinking

# 643
Какво визираш ?  newsm78

# 644
Извинявам се за въпроса,обаче Хелоуинският епизод 13 ли се води? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт