Боя за коса - Вlondе 29 - Клуб на блондинките

• 125 210
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
MuMka,благодаря   bouquet ,и аз действам по същия начин даже  понякога стоя с боята 60мин

# 256
А дългото стоене с боя не уврежда ли много косата?  Thinking Моите корени също се нуждаят от повечко време, но не смея да превиша времето, посочено на опаковката.

# 257
  • в 1001-та нощ
ако е нужно прекалено дълго време - по-добре да се подсили сместа с още оксидант  Peace

# 258
  • Русе
Здравейте! Сдобих се с гланца на Лореал - Диалайт... Дали ще стане ако го смеся с някоя боя, за да може освен гланца и да изсветля още малко, че съм една идея по-тъмничка отколкото ми се иска...  Embarassed

# 259
.

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 10:33 от Feeling

# 260
Feeling,поздравления! Hug Много хубав цвят си докарала! Heart Eyes И това след медено... Crazy Браво!

# 261
  • Русе

Уауууу.... Heart Eyes Неустоим цвят! Суперрр, ама и косата ти как блести не е истина...  Party

# 262
Благодаря ви!     Hug

# 263
Feeling, какво да кажа, както винаги си получила страхотен цвят. Матрикс ти действа много добре Hug

Мимка и твоя цвят се е получил добре, но моята слабост си остава Матрикс  Hug

Аз днес си получих поръчката от рибката, 9.1 боя Макадамия с 12% оксид. + една ампула Ботокс. Нямам търпение да се боядисам мислите ли, че тази 9ка ще доведе до по светъл цвят от този в каталога заради силния оксидант? Косата ми се изми от последния път с 8ца и не се харесвам в момента, има един меден оттенък и в корените е по-тъмна.
Ботокса на влажна коса ли се нанася като протеина..... понеже в рибката пише на суха коса подсушена с кърпа  ooooh! това съвсем изсушена ли значи или
И още една молба, понеже си затрих компа и сега съм с друг, та на стария си бях запазила линк към онзи интернет магазин, който предлага боите Фарком, можете ли да ми ги постнете  Hug

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 19:40 от Dendy

# 264
  • София
Филинг, цветът е супер, нито следа от медно, страхотен.  Heart Eyes

Dendy, на мокра коса подсушена с кърпа.

# 265
  • Бургас
Feeling,поздравления за цвета  Hug
Dendy и аз обмислям да пробва и Матрикс и да преценя,коя е по-добра за мен.

# 266
Много сте мили!   Heart Eyes

Този цвят е някакъв хамелеон май.   Laughing   Така изглеждаше на дневна светлина, без светкавица и без слънцето да я огрява. Сега обаче   newsm78  прилича повече на седмица. Нещо такова:
Скрит текст:

# 267
  • в 1001-та нощ
Feeling  Heart Eyes страхотен цвят  Heart Eyes Heart Eyes

# 268
  • София
Feeling наистина много хубав и естествен цвят  Heart Eyes

# 269
Feeling страхотен цвят се е получил  Simple Smile
Аз имам огромното желание вече да действам и да видя какво ще стане, но пусто чакане #Cussing out
Ако ми дойдат навреме нещата от рибката утре си правя протеинова терапия и се боядисвам на другия ден, но с това мое нетърпение Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт