Боя за коса - Вlondе 29 - Клуб на блондинките

• 125 164
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Моля ви кажете ми откъде да си купя боя Сери 6.1 и окислител - и цена? За В.Търново става въпрос  Grinning

Имате ли магазин за професионална козметика за коса?Аз си я взех от такъв магазин/в Пловдив е ЗАРА/.Не съм сигурна,че се продава  в парфюмериите.
Иначе е на гръцката фирма Фарком ако това е някакъв ориентир  Thinking Може да се обадиш на Стела козметикс/вносителите/ и да ги попиташ къде във В.Търново я зареждат  newsm78
Ехее, много ти благодаря за бързия отговор Simple Smile Имам приятелка от Пловдив, тя ще ми купи, но какъв процент окислител да си взема, при положение че съм правена в салон с точно такава боя, и ще мажа само корените. Колко струва боята и окислителя? И как преценяваш количеството окислител?

# 541
Моля ви кажете ми откъде да си купя боя Сери 6.1 и окислител - и цена? За В.Търново става въпрос  Grinning

Имате ли магазин за професионална козметика за коса?Аз си я взех от такъв магазин/в Пловдив е ЗАРА/.Не съм сигурна,че се продава  в парфюмериите.
Иначе е на гръцката фирма Фарком ако това е някакъв ориентир  Thinking Може да се обадиш на Стела козметикс/вносителите/ и да ги попиташ къде във В.Търново я зареждат  newsm78
Ехее, много ти благодаря за бързия отговор Simple Smile Имам приятелка от Пловдив, тя ще ми купи, но какъв процент окислител да си взема, при положение че съм правена в салон с точно такава боя, и ще мажа само корените. Колко струва боята и окислителя? И как преценяваш количеството окислител?

Hug Според мен 6% окислител за този цвят  Peace

Те ще дадат окислител в тубичка съобразен с боята.слага се целия в 1 боя.Ако използваш половината боя,значи половината окислител  Peace

За цената не съм 100% сигурна ,но ми се върти около 5 лв  Thinking Най-много 6  Peace
Купувах си две бои и два лака и сметката ми беше 13-14лв ,което означава,че не е била боята повече от 5 и нещо  newsm78

# 542
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета  Hug

elfi4ka, аз точно твоя цвят целях да получа, значи мисията е изпълнена  Mr. Green Heart Eyes

Може ли някой да ми каже къде в Пловдив със сигурност продават балсамите на Престиж, че нямам възможност да обикалям да ги търся? Може и на лични, ако считате въпроса за спам  Hug

# 543
Благодаря ви, момичета  Hug

elfi4ka, аз точно твоя цвят целях да получа, значи мисията е изпълнена  Mr. Green Heart Eyes

Може ли някой да ми каже къде в Пловдив със сигурност продават балсамите на Престиж, че нямам възможност да обикалям да ги търся? Може и на лични, ако считате въпроса за спам  Hug

Hug Абсолютно изпълнена  Crazy

Балсами на Престиж със сигурност има в ДМ веригите  Peace

# 544
  • Пловдив
Значи до там ще се разходя, благодаря  Party

# 545
Благодаря ти много   bouquet, ще ги поръчм непременно, но за сега ги няма в наличност. Какво е финиш  Embarassed ?

продукт, който се ползва на измита коса - преди сушене и не се отмива  Peace

Използвам ето това- http://www.loreal-paris.de/haarpflege/frauen/elvital/oele-magiqu … riertes-haar.aspx. А шампоанът и балсамът ми са от тази серия- http://2.bp.blogspot.com/-2hz-wltmMIE/T8_yNX__EQI/AAAAAAAALH8/AW … -sheer-blonde.jpg. Също съм страшно доволна от този шампоан, който е и доста евтин - http://frollein-liebelei.de/wp-content/uploads/2012/05/silber-sh … -blondes-haar.jpg

# 546
И аз при прясно боядисаните.   Party     Hug
Комбинацията е същата, но този път десетката е малко повече, конкретно 8:10 = 1:2.

По-късно може да "метна" някоя снимка   Heart Eyes   освен, ако не запея тази песен(още в банята си я тананиках   hahaha  ), понеже пак се олях леееко с коректора.   Mr. Green

# 547
Пак аз ще си пиша.   Wink

Ето какво все пак се получи.

На слънце:
http://prikachi.com/images/884/5315884v.jpg

На сянка:
http://prikachi.com/images/885/5315885j.jpg
http://prikachi.com/images/886/5315886R.jpg

# 548
  • В полите на Пирин планина

На слънце изглежда супер цвета, обаче на сянка е доста сивеещ.
Предполагам отенъкът ще се отмие сравнително бързо.

# 549
Хм...
Може би не съм уловила добре светлината. Сиво няма. Има мъничко в боята, както и виолетово. Отделно съм ползвала син коректор. Но не и сиво...   newsm78
На мен ми е перлено някакво.
Отенъка не ми пада бързо(не ползвам боята за пръв път). Издържа около 3 седмици. 

# 550
  • В полите на Пирин планина
Хм...
Може би не съм уловила добре светлината. Сиво няма. Има мъничко в боята, както и виолетово. Отделно съм ползвала син коректор. Но не и сиво...   newsm78
На мен ми е перлено някакво.
Отенъка не ми пада бързо(не ползвам боята за пръв път). Издържа около 3 седмици. 

Може да е от настойките на монитора ми, не знам  newsm78, но при мен си е сивеещо; може и снимката да лъже.

# 551
  • в 1001-та нощ
Feeling  Hug много е пораснала косичката  Heart Eyes

# 552
Lady Brinne     Hug
Не е проблем. На живо е друго, действително.   Wink

a.l.e.n.a, расте, расте.   Heart Eyes  Пък тази година дори противокосопадни мерки не взех. Никакви.   Blush

# 553
  • Чукарландия
Feeling, супер цвят! И на слънце, и на сянка, косата ти е прекрасна! Hug

Момичета, да се оплача. Не знам дали ви се е случвало. В момента съм цвят 9-ка. Взех си тониращ балсам Престиж Silver effect. Първият път като го ползвах, стоях намазана около 15 минути, от страх да не посивея много. Измих си косата. Тц. Няма никой. Thinking

Вчера пак го ползвах. Този път стоях 30 минути. Измих се и... леееко сребристи оттенъци. Почти незабележимо. А основата ми не е тъмна?!? Моля да споделите кой от балсамите дава реално сребристо сив оттенък. Praynig

Feeling, моля да ми обясниш как и колко прибавяш коректор към боята. Или пък се ползва отделно? Hug

# 554
  • в 1001-та нощ
мисля, че  Северно сияние или Ледена зора - бяха по-силни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт