Боя за коса - Вlondе 29 - Клуб на блондинките

• 125 164
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Да,но зависи и от основата,на която се нанася. Ако ти е много светла косата,ще стане доста сиво.

# 496
  • Чукарландия
9-ка ми е косата. За да не стане много сиво, 10-тина минути достатъчни ли са? Hug

# 497
Мене ако питаш просто си наблюдавай косата и цвета,който се получава,докато стоиш с балсама. Ти сама ще си прецениш кога да го измиеш.  Peace

# 498
  • Чукарландия
Благодаря.  bouquet
Така и ще направя. Peace

# 499
Да попитам някой потъмнявал ли си е цвета с Боята 8 - СВЕТЛО РУСО Macadamia Natural Oil и какво се е получило като цвят Simple Smile

Искам да ви попитам също за тази боя пише да се сложи олиото за по-добър ефект, т.е трябва да си го купя отделно нали? И какъв оксидант да сложа в боята? Искам корена да не го изсветлявам, а надолу косата да се потъмни.

# 500
  • София
Да попитам някой потъмнявал ли си е цвета с Боята 8 - СВЕТЛО РУСО Macadamia Natural Oil и какво се е получило като цвят Simple Smile

Искам да ви попитам също за тази боя пише да се сложи олиото за по-добър ефект, т.е трябва да си го купя отделно нали? И какъв оксидант да сложа в боята? Искам корена да не го изсветлявам, а надолу косата да се потъмни.

6% оксидант и не е задължително да сложиш олио Макадамия в боята. Имай предвид, че 8 не е тъмна. Сега ще потърся моя публикация по-назад в темата, за да видиш цвета с 8.03 Макадамия.

# 501
  • София
Здравейте момичета, снощи се боядисах с Макадамия 8.03 Топло светло русо и оксидант 9%. Естествената ми коса е 8 имам и около 40% бяла коса. Не изпитах дискомфорт при боядисването и нанесох боята много лесно.Първо на корените и след около 30 минути на дължините (постоях още 10мин). На мен цвета ми се струва много светъл за 8, очаквах да е малко по-тъмен, но ми харесва. Може би трябваше да си взема оксидант 6%, тогава най-вероятно нямаше да е толкова светъл цвета.
Ето и снимки
Скрит текст:
- тук е без светкавица.
и със светкавица
Скрит текст:
Заповядай! Hug

# 502
Ооо, много ти благодаря! Точно това исках да видя   bouquet

Наистина е по-светла от колкото ми трябва, но пък ми харесва. Видях снимка на друга съфорумка със 7-ца и ми се стори много тъмна. Така, че в крайна сметка мисля да пробвам 8-ца с оксидант 6% Simple Smile Последно - този оксидант за цялата коса ли?  newsm78 Извинете ме, но не съм много опитна в боядисването  Blush

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 20:16 от Aqua Marine

# 503
Здравейте, чудех се дали да питам тук или в съседната тема за косопад, но реших, че е по вероятно тук някой да се е сблъсквал с проблема ми. И така- след много усилия тъмно кестенявата ми коса, боядисана в чевено, се превърна в бяло-руса. Цената беше, че се разделих с 3/4 от дължината, а още по страшното е, че ми се появи и косопад като косъмът се къса малко под корена. Знае ли някоя от вас някоя маска или продукт, който наистина да помага в такива случай? Много нерви и средства изхабих за да постигна този цвят, направо съм влюбена в него и не ми се иска така бързо да се разделим. Благодаря ви предварително и се извинявам ако вече е обсъждан въпросът!

# 504
Здравейте, чудех се дали да питам тук или в съседната тема за косопад, но реших, че е по вероятно тук някой да се е сблъсквал с проблема ми. И така- след много усилия тъмно кестенявата ми коса, боядисана в чевено, се превърна в бяло-руса. Цената беше, че се разделих с 3/4 от дължината, а още по страшното е, че ми се появи и косопад като косъмът се къса малко под корена. Знае ли някоя от вас някоя маска или продукт, който наистина да помага в такива случай? Много нерви и средства изхабих за да постигна този цвят, направо съм влюбена в него и не ми се иска така бързо да се разделим. Благодаря ви предварително и се извинявам ако вече е обсъждан въпросът!
По мое мнение нямаш косопад, а ти се накъсва косата в следствие на изсветляването Peace

# 505
  • в 1001-та нощ
petq211, търговията във форума е забранена

StrawberryCake, така описано - увреждането е много силно и едва ли ще може да се спаси, но разбира се, ако ще поддържаш този цвят - е важно да се грижиш много за косата (особено новопоникващата), ако косъмът се къса над скалпа - не е косопад, просто е прегоряла

ето как изглеждат увредената и здравата коса:

Трябва да започнеш с активно хидратиране и протеинови терапии - каквото успееш да подсилиш и спасиш и да обгрижваш правилно новопоникващата коса  Peace

# 506
Влизам да похваля отново боята Макадамия, страхотен равномерен цвят, по-светло стана  наистина, но може и още, чудя се следващия път да взема 7 с 9% или направо 8, ама с 6 или 9%  newsm78 помагайте “макар че ми остана полвината боя и ще имам за още веднъж за след 3-4 седмици  Heart Eyes

# 507
Влизам да похваля отново боята Макадамия, страхотен равномерен цвят, по-светло стана  наистина, но може и още, чудя се следващия път да взема 7 с 9% или направо 8, ама с 6 или 9%  newsm78 помагайте “макар че ми остана полвината боя и ще имам за още веднъж за след 3-4 седмици  Heart Eyes

Сним-ка, сним-ка!    newsm18  newsm18  newsm18

# 508
# 509
Включвам се да споделя моите неволи - боядисах се с БЕС 7-ца и стоях само 10 мин, защото цветът започна да става много тъмен. След първото отмиване косата ми придоби много странен цвят, преди боядисването основата беше много светла - някъде между 9-ка и 10-ка. Сега обаче не мога да се възприема с този цвят и си взех 10-ка с 9%,защото отдолу си личи светлата ми основа и не искам да се третирам с 12%. Целта ми към момента е постигането на 9-ка. Това русо е голяма краста  Laughing Тъкмо решавам да се потъмня и започвам отново изсветляването, няма спасение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт