Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 193
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
И аз благодаря за новата тема  bouquet На мен ли само ми се струва или май Ханде ревнува Корай newsm78

# 16
Само на мен ли ми се струва, но във втори сезон Фериа е доста по-закръгленка в дупето Whistling
И на мен,ама от средата на 2 сезон ми се видя Hug

# 17
И аз благодаря за новата тема  bouquet На мен ли само ми се струва или май Ханде ревнува Корай newsm78
HugНа мен Хандето ми е много сложна #CrazyЕм обича уж Емир,но няма проблем като той е с различни всяка вечер стига да не е с една както става в момента с Фериха.За мен ревнува и Корай.Тя не може да се примири,че между тях тримата има вече и четвърти–Фериха.

# 18
  • в подножието на планината
HugНа мен Хандето ми е много сложна #CrazyЕм обича уж Емир,но няма проблем като той е с различни всяка вечер стига да не е с една както става в момента с Фериха.За мен ревнува и Корай.Тя не може да се примири,че между тях тримата има вече и четвърти–Фериха.

С една дума Хандето не знае какво иска. Peace

Колкото и да е гадна в ролята на Ханде, Джейда е готина. Heart Eyes

# 19
И на мен Ханде ми е малко "всичко е мое", но актрисата е доста красива. Жалко, че от ревност успя да нарани и Емир и Фериха, а покрай тях и Корай. Ревността й е по-силна от обичта и постъпва адски глупаво. Аз реших засега да не гледам епизодите напред, нито да чета в темите АФК, за да си следя с интерес и да си коментираме, но и скритите текстове са ми интересни  Whistling
Радвам се, че за момента не ни се опира нищо и следим заедно Фемир  Hug

# 20
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Здравеите момичета... разходих се малко и пак засядам да видя малко напред какво става... не ми издържат нервите да чакам БТВ Simple Smile Актрисата наистина играе добре ролята си на Ханде ... красива е готина дразнеща ... влиза добре в образа...

# 21

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 17:42 от клоди

# 22
здр това е 1 филм който гледам с такъв интерес хареса ми още от 1 епизод

# 23
здр това е 1 филм който гледам с такъв интерес хареса ми още от 1 епизод

Hug Здравей.И ти си от пчеличките от тема в тема Simple SmileНали гледаме и рибите Hug

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 18:39 от клоди

# 24
Здравейте и от мен.Филма е уникален.Това е третият турски филма който много ми допада. Simple Smile

# 25
Здравейте Фемирки чета ви с голям интерес,но искам да попитам защо всички пишете Фериха като от сериите който изгледах на турски се чува Фериа (само това разбирам) и да отбележа и БТВ така са го превели а вие продължавате да пишете Фериха.Фериа звучи даже по хубаво и нежно.

# 26
Здравейте Фемирки чета ви с голям интерес,но искам да попитам защо всички пишете Фериха като от сериите който изгледах на турски се чува Фериа (само това разбирам) и да отбележа и БТВ така са го превели а вие продължавате да пишете Фериха.Фериа звучи даже по хубаво и нежно.

Героинята е ФериХа, но на бълг. са й превели името като Фериа, защото в турския това х почти не се чува при изговор. Peace И на мен Фериа повече ми харесва. Flutter

# 27
Здравейте и от мен  Simple Smile Благодарности за новата тема   bouquet Още съм във вълнение от последните епизоди  Heart Eyesдано утре имаме възможността да гледаме какво ще се случи  newsm17

# 28
Здравейте и от мен  Simple Smile Благодарности за новата тема   bouquet Още съм във вълнение от последните епизоди  Heart Eyesдано утре имаме възможността да гледаме какво ще се случи  newsm17
HugАз го чаках днес ,ама не го пуснаха Joy

# 29
да се впиша и аз в новата тема Simple Smile днес цял ден бях навън и ми беше мъчно за вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт