Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 571
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Моля ви пратете линк за 27 епизод на ЛС, ако може.

И аз искам.

# 466
  • София
Май вече ги изтриха #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ужасни хора!!! Защо поне не оставиха тези на момичетата със субтитри.
На мен ми прекъсна по средата...
 Ако го има другаде, моля пуснете ми го на лични Praynig

# 467
Моля ви пратете линк за 27 епизод на ЛС, ако може.  Много ви благодаря

# 468
И аз моля за 27 еп. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 469
Фериа  ooooh! как можа да спасиш тая медуза Джансу  Crazy толкова ме дразни вече, нашето момиче и с дрипи да ходи пак ще си е хубава!  Grinning а Джан ми е много сладък  Grinning

# 470
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Аз лично да си кажа на съмнителни потребители със скорошни регистраци примерно от както е почнах филма Фериха няма да пратя линк... избора си е на Боби  Peace

# 471
Аз лично да си кажа на съмнителни потребители със скорошни регистраци примерно от както е почнах филма Фериха няма да пратя линк... избора си е на Боби  Peace

еми то аз когато почна филма се регистрирах  Grinning това е първия сериал, по който съм толкова запалена и исках да си споделям мнението с други фенове Simple Smile

# 472
  • София
Без да искам създадох паника. Благодаря, момичета  bouquet  bouquet Много сте отзивчиви Hug
Ама много кратки сериите. И сега чак утре. Нямам търпение, но какво да се прави.
А лошотията на Джансу и Ханде е това, което прави филма интересен. Любов, любов, но ако няма гадни персонажи да им пречат много ще е скучно. Такива са всички филми от този род, но този е по-особен с много добри сценаристи и не те оставя - мислиш все за него.
 Много ми е интересно дали Гюндже ще направи нещо да си върне на Ханде??

# 473
Голямо благодаря за бързите реакции  newsm10 newsm51

# 474
Много интересен епизод. Най-сетен Джансу си показа рогата! Ненавиждам я! Успокоявам се с това,че прочетох за влизането на Джансу в лудница след време Twisted Evil .Сега сигурно ще се окаже нещо свързано с онзи диск,дано,че не ме оставя на мира така да си мислят,че се е дрогирала тогава! За Ханде... нямам думи!

# 475
Много интересен епизод. Най-сетен Джансу си показа рогата! Ненавиждам я! Успокоявам се с това,че прочетох за влизането на Джансу в лудница след време Twisted Evil .Сега сигурно ще се окаже нещо свързано с онзи диск,дано,че не ме оставя на мира така да си мислят,че се е дрогирала тогава! За Ханде... нямам думи!

Боби, може ли точно мене да забравиш????

# 476

Извинявай,ама много се обърках вече и за това се получи така. Моля ако някой не е получил сериите да ми пише на ЛС,аз още се чудя да ги трия ли 24 часа след като са качени,но още не мога да реша.

# 477
   Джансу наистина прекали. Изгуби единствената си приятелка.

# 478

Извинявай,ама много се обърках вече и за това се получи така. Моля ако някой не е получил сериите да ми пише на ЛС,аз още се чудя да ги трия ли 24 часа след като са качени,но още не мога да реша.

Боби, прати ми на ЛС асреса на сайта

# 479

Общи условия

Активация на акаунт