Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 542
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
може ли някои ако има еп.26 и 27 да ми ги прати на лс.Благодаря предварително

# 496
Здравейте,и аз също се надявам някой да прати 26 и 27 епизод.Днес загледах в Dailymotion 26 обаче го изтриха и така не го догледах Sad.И аз сега се регистрирах само заради сериала. Praynig Praynig Praynig

# 497
Тази Джансу, направо превъртяла, като не си взема хапчетата  Joy
Нямаше право на се кара с всички, особено с Зехра. Направо ми идваше да й бия 2 шамара  Joy
Санем и тя малко преигравя хем знае каква е Джансу, ама нали баща й е там.
Фериха добре че й върна дрехите, това че е бедна не означава че не е човек, а Джансу е разглезена хлапачка
Мн ми хареса как Зехра и Фериха, как се закрилят една друга.
И пак любимата ми Ханде - мн позорно постъпни  #2gunfire

# 498
  • Северо=Западналия край
Здравейте. Има ли начин да се открият и предишните серии или всичко е изтрито? Ако може някой да ми прати на ЛС къде да надникна.......Благодаря ви предварително!

# 499
Много мразя хора като Джансу Confused Като гледам този хубав филм, и ми става тъжно за тези които нямат,и гадно от тези които дават и после намекват и се подиграват с чуждата нищета Cry

# 500
Много мразя хора като Джансу Confused Като гледам този хубав филм, и ми става тъжно за тези които нямат,и гадно от тези които дават и после намекват и се подиграват с чуждата нищета Cry
Права си и аз мн се дразня, сякаш забравят че и те са хора

# 501
Лека Вечер дами  Hug Hug

# 502
Здравейте,и аз също се надявам някой да прати 26 и 27 епизод.Днес загледах в Dailymotion 26 обаче го изтриха и така не го догледах Sad.И аз сега се регистрирах само заради сериала. Praynig Praynig Praynig
Още вчера изтриха 26еп бързо бързо.Как го гледа днес newsm78

# 503
# 504
Ако някой има 27 еп. моля нека ме има предвид...нямам търпение да видя какво ще стане...

# 505
Moже ли и на мен да ми пратите на ЛС.Благодаря

Име:    meri_bois
Публикации:    0 (0 на ден)
Ранг:    Регистриран
Дата на регистрация:    Ср., 01 Авг. 2012, 18:21

Thinking Thinking Thinking

Подкрепям написаното, всички са равноправни във форума и никой не бива да е с преференций.

и каква е тази дума последната? в кой род?

а иначе равноправни нека си има, само че аз няма да спомагам за това равноправие, който иска да го прави. Заради такова равноправие, после се чудим на някои неща и от доверчивост , всички страдаме. Защо всички трябва да са ощетени, само защото има няколко непредпазливи  тук и злоупотребяват с доверието на тези, които пращат на ЛС на точно определени хора?
сори, но... който ще да се сърди, аз няма да спомагам да правим глупост, от която после сами ще си блъскаме главата, само защото се предоверяваме
Скрит текст:
Много добре знам какво е значението на написаната от мен дума.
Първо вижте Вие как сте започнали въпросителните изречения и тогава ми дръжте сметка.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 00:27 от Neidjal

# 506
  • Pleven, Bulgaria
Преборих се за интернета и си изгледах и 27,благодаря на момичетата,които ми го пратиха  smile3525.
Да си продължа размислите и страстите от одеве.
Джансу не е лоша,тя направо е отвратителна,толкова подмолна като не може да каже нищо на Ферия,нападна майка и.Много си пасват с Мехмет-все гледат другите и ги обвиняват за грешките си.
Хареса ми как майка и дъщеря се защитават,единственото за което я съжалявам е отношението на Синем въпреки че и тя подкрепи и се опита да застане зад дъщеря си,но истинската,но не може все да пренебрегваш чуждото.Джансу тотално беше изфирясала,но кой и е виновен,че на тате глезлата,не може да постигне нищо.Никой нищо не и е откраднал,Ферия в един от предните епизоди и беше казала,че тя е била длъжна да го постигне....а Джансу просто се е заровила в един измислен свят-Емир
Другият подмолен е и Гюндже как може след всичко,да премълчи това,което е видяла,а просто да каже-"забрави го".Та как се забравя тази любов?Кажи и пък тя каквото реши или просто видя изгоден момент да си го върне на Ханде.на Фери и стана много гадно,когато Корай и каза,че са се сдобрили.Помисли си,че просто не му пука-а той не намира смелост да признае грешката си
Горкият Корай попадна от трън та на глог.Ако знае с каква луда се е замесил-Гюндже ще му е като ангелче  Grinning
.Единственото правилно,което Емир направи е като даде на оная,чашата и я остави на масата с пръст в уста Joy smile3521
А за Халил засега ще замълча,"то пред такъв прекрасен син,за която всяка иска",както го хвалеше майка му,просто съм безмълвна.Ще изчакам по-нататъшните серии,когато показва същността си
Приятни сънища  sleepuu

# 507
ДОБРО УТРО ,ДАМИ ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН !:hug:

http://www.vbox7.com/play:ab27f4e6b0

# 508
# 509
Добро утро Hugлек и прохладен ден.

Общи условия

Активация на акаунт