Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 547
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро Hug Hug Hug

Силве  bouquet  bouquet  bouquet

Перла Hug

Лек ден Simple Smile

# 511
28 eпизод след 1 час ще се качи Peace

# 512
 Добро утро на всички и от мен  Hug

# 513
28 eпизод след 1 час ще се качи Peace

Да не ме забравите  Hug

# 514
Добро утро на всички  Hug Благодарение на повечето от вас вече съм готова с епизодите и не изоставам. Не ме забравяйте за 28 епизод.
Сега отивам да поработя.
Желая Ви хубав и усмихнат ден!
 Hug Hug Hug

# 515
  • в подножието на планината

Здравейте! Hug

Силве,  bouquet

Приятен ден! Laughing

# 516

Здравейте! Hug

Силве,  bouquet

Приятен ден! Laughing
  bouquet приятен ден и на теб

# 517
добро утро

# 518
Добро утро на всички, сега влизам да ви прочета коментарите  Simple Smile за вчерашния епизод
Дано днес е по прохладно  Peace

# 519
Преборих се за интернета и си изгледах и 27,благодаря на момичетата,които ми го пратиха  smile3525.

А за Халил засега ще замълча,"то пред такъв прекрасен син,за която всяка иска",както го хвалеше майка му,просто съм безмълвна.Ще изчакам по-нататъшните серии,когато показва същността си
Приятни сънища  sleepuu

Mr. Green
Този Халил, с този мустак, как се разтапя като види Фериха, мн ме дразни Simple Smile

Толкова коментари, че не можах да ги изчета всички  Joy

# 520
Преборих се за интернета и си изгледах и 27,благодаря на момичетата,които ми го пратиха  smile3525.

А за Халил засега ще замълча,"то пред такъв прекрасен син,за която всяка иска",както го хвалеше майка му,просто съм безмълвна.Ще изчакам по-нататъшните серии,когато показва същността си
Приятни сънища  sleepuu

Mr. Green
Този Халил, с този мустак, как се разтапя като види Фериха, мн ме дразни Simple Smile

Забележете и как и говори - на Вие.

# 521
Да говори й на Вие, ама не усещали че няма нищо на обратната страна, никаква искрица или не го интересува, че Фериха не го харесва

# 522

Приятни сънища  sleepuu

Mr. Green

Толкова коментари, че не можах да ги изчета всички  Joy
Hug Hug Joy Joy

# 523
  Здравейте на всички. Очаквам с интерес поредния епизод. Надявам се да има развитие в отношенията на Ферия и Емир. Джансу става смешна и е доста забавно да следим как все повече и повече се излага. Лек и прохладен ден .

# 524
ei badete mili i men ne me zabravqite molq vi za 28 epizod blagodarqvi predvaritelno Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт