Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 532
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
28 епизод  е качен на същото място!
Който все още не знае профила да ми пише на ЛС.

# 526
zdr nqkoi znae li koq e pesenta v na4aloto na 24 ep

# 527
Добро утро на всички, сега влизам да ви прочета коментарите  Simple Smile за вчерашния епизод
Дано днес е по прохладно  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

# 528
Пф..разбирам, че на Емир му е трудно да се извини на Фериха,но това мълчене и гледане направо ме ядова..Толкова ли му е трудно..

# 529
Голям скандал  спретна баща й, а Емир наистина доста дълго обмисля положението.

# 530
До КЛОДИ:

ЕПИЗОДА БЕШЕ КАЧЕН ПАК ОТ ЕЛИХАНЧО,НО ПАК ГО ИЗТРИХА Wink

# 531
Да, ако не беше обмислял толкова дълго щеше да е добре и в такъв момент да бъде до нея..

# 532
До КЛОДИ:

ЕПИЗОДА БЕШЕ КАЧЕН ПАК ОТ ЕЛИХАНЧО,НО ПАК ГО ИЗТРИХА Wink

Сори Peace

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 12:03 от клоди

# 533
Емир почва вече много да ме ядосва!!Какво е толкова мълчи не мога да разбера,напоследък освен да надига чашката друго не му се отдава Crossing ArmsФериха му отиде на крака и той пак мълчи ееее какво чака не разбирам Naughtyда не говорим,че и едно благодаря нямаше, за това че Фери прибра брат му !Ръза пък е толкова ограничен във всяко отношение #Cussing out,че и приятели не можела да има тя да не е от гората Confusedи веднага налита на бой това възпитание ли е>?

# 534
И мен ме ядосва Емир, сладък е, но в чашката няма да намери отговор или сила, която да му помогне. Да  говори с Фериха и да й се извини, какво толкова.
Ръза живее в миналия век, може и по назад Simple Smile
Джансу става все по зле, голама злоба и завист таи в себе си, едва ли сега й улекна като напакости на Фериха.

# 535
И мен ме ядосва Емир, сладък е, но в чашката няма да намери отговор или сила, която да му помогне. Да  говори с Фериха и да й се извини, какво толкова.
Ръза живее в миналия век, може и по назад Simple Smile
Джансу става все по зле, голама злоба и завист таи в себе си, едва ли сега й улекна като напакости на Фериха.

Джансу е толкова неблагодарна,че няма на къде,но тя Фериха я сложи на мястото!!И все пак показа колко е отвратителна Sick

# 536
# 537
# 538
  • в подножието на планината
Една нищо и никаква снимка в списанието, а как ще преобърне живота на Фериха. Eмирчо ще и каже, каквото иска да чуе от него, но ще е късно. ooooh!Винаги се разминават...
В началото Лара малко ме дразнеше, но сега вече ми хареса, поне един човек вижда колко несправедлива и злобна е Джансу, спрямо Фериха и Зехра. Peace
 За Ръза не ми се говори, така се разбесня, сякаш кой знае какво е станало...и веднага най- лесното шамарите...това се казва баща. Sick
Ох ,като гледам какво изтърпя Фериха ми става много тъжно и още повече се ядосвам на сценаристите... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Благодаря на всички, които правят всичко възможно да гледаме епизодите!  bouquet  bouquet  bouquet

# 539
Лара отначало ми се стори някак си отвеяна и флегматична, но сега когато помогна на Фериха, ми е симпатична.  Sunglasses
Само да кажа, че сега гледам 15 еп на турски и тази леля ме уби със селяния и на този ескалатор  Joy.
Клоди вече ги гледам по твоите препоръки, както и някои момичета от др тема, с преводитете в ефир.

Общи условия

Активация на акаунт