Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 524
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
silviq_89  bouquet  bouquet  bouquet
Една от хубавите песни в серията

http://www.youtube.com/watch?v=kputkizT354&feature=related  Ето я и другата Hug
аз направо се влюбих в тая песен  Heart Eyes Hug

# 556
Здравейте!!!

Благодаря на тези, които ми изпращат линк, ЕВАЛА!!!
Значи днес Емир ужасно много ме издразни. При положение, че разбра каква е истината и че Фери няма никаква вина, той трябваше да се вземе в ръце и да я помоли за прошка и да направи всичко възможно да я върне. Вместо това той направо обратното: отдалечи я от себе си, най-добрата му приятелка-чашката му помагаше във всяко едно птношение да се отдалечи от Фериха, в моментът в който той можеше да обърне нещата, ама уви... И вече наистина предстоят много важни обрати, от които до последно за Емир и Фериха, те ще дават значения в техните взаимоотношения.
Ханде е една лисица, интригантка, най ме издазни , че изклюкари на всички за аборта. Никой няма право да разпространява такива лични тайни, никой няма право да се гаври с нещастието и болката на другите. Но и Гюндже няма да й остане длъжна, гледайте, започва да става още по-интересно.
За ужасния Ръза, нямам думи, толкова ама толкова ме дразни, че докато му слушам глупостите и гледам дивотиите всичко и всички ме дразнят около мен, дори самата аз не се понасям. Mr. Green

Джансу- тя е едно тотално сбъркано, самотно и нещастно същество. Съжалявам я.
НО от всички най-ме потресе Халдун. На тоя смотаняк няма ли кой да каже:" ей, ако не бяха тия портиери, дето не ти донесоха вестниците на време, твоята дъщеря щеше отдавна да я няма"??? Абсолютен неблагодарник, направо ме вбеси.

# 557
  • варна
Момичета илзлезе ли епизода ?Пуснете едно ЛС моля  Hug
И аз гледах малко напред вчера ,просто не можах да се стърпя ,ама нищо не разбирам и казах на мъжа ми че ще ходя на уроци по турски  Joy

# 558
# 559
# 560

Я гледайте какво съвпадение - http://www.youtube.com/watch?v=qOy2Yz-SwdY  newsm78

# 561
някой знае ли коя е песента където Емир и Фери са в колата?  Grinning

# 562

Я гледайте какво съвпадение - http://www.youtube.com/watch?v=qOy2Yz-SwdY  newsm78
Мечтатели е един от любимите ми сериали

# 563
Хайде и аз да одраскам темичката с някое коментарче. Този Корай ме кефи с всеки епизод все повече и повече Heart Eyes Обаче ми се ще да му върнат чувството за хумор ,както в първите епизоди само че сега то да е насочено към др хора. А Чаги той в тези епизоди започва вече да ме притеснява. На това му се казва работохолик. Как е успял да научи вс наизуст? То реплики ли бяха,чудо ли беше Grinning  Ох, искам вече да ги видя заедноо, ама изобщо не ми харесвят така разделени...( Фериха и Емир, де не Корай и Емир Praynig)

# 564
Хайде свърши!!! Блокирали са ми  акаунта,нямам повече право да влизам там. Няма да качвам епизодите вече. Ааа вече нямам нерви да се разправям с тях.Аз ще гледам по начина който предложиха някои момичета,пък за вас не знам...  Ако някой се сети за друг начин -- ЛС.

# 565
 Джансу продължава да затъва, чудя се какво ще прави за напред, оставайки напълно сама. Доволна е, че успя да нарани единствения човек, който и обръщаше внимание, а после?
Бащата на Фериха не бих могла да коментирам, той живее в свой свят, без да гледа реално на нещата, дори не опита да разбере дъщеря си. Братът на Фериха ми е интересен, но поведението му започва да ме дразни. Нищо не направи за да защити сестра си.  

# 566
Джансу продължава да показва злобата и завистта си. Емир уж много  обичал Фериа, пък не може едно съжалявам да му излезе от устата. ooooh! Да я преглътне тази гордост. Колко пъти все ще й звъни и само го гледа този телефон.
Ръза е много ограничен в мисленето и действията си като родител, а Мехмет този път не се наежи и той срещу сестра си. Нали се чувства и той гузен заради много приличната професия, която беше подхванал  Mr. Green

# 567
Джансу е много злобна и завистлива и постоянно мисли как да направи накоя мръсотия на Ферия не мога да я понасям много ме дразни.Ханде също направи лошо като каза,че Гюндже е направила аборт получи се много неловко.С нетърпение очаквам да излезе и 28 епизод утре,и дано да можем да го открием за да го гледаме.  Praynig

# 568
Хайде свърши!!! Блокирали са ми  акаунта,нямам повече право да влизам там. Няма да качвам епизодите вече. Ааа вече нямам нерви да се разправям с тях.Аз ще гледам по начина който предложиха някои момичета,пък за вас не знам...  Ако някой се сети за друг начин -- ЛС.
ами то се очакваше така да стане  #Cussing out

# 569
Бих предложила на всички Ви да опитате да гледате серийте както bobi1604 е решил за себе си, защото това е пълно безумие да чакате, да се надявате и накрая да бъдете разочаровани, защото някой е изтрил епизодите преди да успеете да им се насладите.
Пробвайте, а ако закъсате много с преводите в темите на АФК и трудно се ориентирвате, ние, които сме гледали сериала до този момент по турската, ще Ви помагаме.

Общи условия

Активация на акаунт