Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 523
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Хайде свърши!!! Блокирали са ми  акаунта,нямам повече право да влизам там. Няма да качвам епизодите вече. Ааа вече нямам нерви да се разправям с тях.Аз ще гледам по начина който предложиха някои момичета,пък за вас не знам...  Ако някой се сети за друг начин -- ЛС.
ами то се очакваше така да стане  #Cussing out
То за това се писа да не се праща на всеки.Гадно е но последствията ги видяхме.

# 571
е наистина е много гадно  Sad но не е чесно така нали все пак някой си е платил, поне да върнат парите на хората  Sad ама то БТВ са такива изроди  Tired при мен надеждата все пак умира последна  Laughing дано някой смелчага продължи да качва, било и за няколко часа  Cry

# 572
Хайде свърши!!! Блокирали са ми  акаунта,нямам повече право да влизам там. Няма да качвам епизодите вече. Ааа вече нямам нерви да се разправям с тях.Аз ще гледам по начина който предложиха някои момичета,пък за вас не знам...  Ако някой се сети за друг начин -- ЛС.

Какво е предложението как да се гледа ?

PS.
Изчисти си пощата не може да ти се праща лично .

# 573
Ами профила ми където качих сериите не е изтрит,още не са го намерили,но са разбрали,че аз го качвам и пак са полудели.. Парите ми предложиха да ги върнат Peace

# 574
Ами профила ми където качих сериите не е изтрит,още не са го намерили,но са разбрали,че аз го качвам и пак са полудели.. Парите ми предложиха да ги върнат Peace

Хаххахаааа... и нямало къртица,плъх или друго гадно същество между нас ?????
Как от войо са разбрали кой тегли и качва епизодите ако не е вътрешен на нас човек ? Със стар профил....

# 575

Как от войо са разбрали кой тегли и качва епизодите ако не е вътрешен на нас човек ? Със стар профил....
Ами проследили са ми ИП-то може би

# 576

А как да хванем къртицата .
Освен всеки да се покаже ,че е реален човек , а не да седи зад някакви псевдоними .
Да не обсъждаме тук кой има и няма епизодите , а на личните ни e-mali или нещо подобно

# 577
  • Pleven, Bulgaria

Еми явно трябва един да го тегли,друг да качва,така няма да знаят кой ги е изтеглил.Тъкмо почват епизодите без превод и тези ни развалиха рахатлъка. #2gunfire

# 578
  • Pleven, Bulgaria

Освен всеки да се покаже ,че е реален човек , а не да седи зад някакви псевдоними .
Да не обсъждаме тук кой има и няма епизодите , а на личните ни e-mali или нещо подобно
Какво ще се правим на детективи и ще си усложняваме живота още повече,заради такива подмолни хорица с дребни душици,който се правят на заинтересовани от филма.Когато се толкова запленен от филма коментираш и се вълнуваш с героите и с другите от темата,а не само да искаш епизода.
Извинявам се зя изпускането,но просто не се сдържах

# 579
Клоди, голямо мерси! Дано да издържи до довечера, че още поработвам  Hug
И мен ме подразни Ханде. Беше глупаво от нейна страна да постъпи така,  само защото не става нейното.  Не знам дали сълзите й бяха истински пред вратата на Корай или тези пред Емир, но на нея от вътре й идва да е лошотия. Мисля, че в предната тема прочетох, че все пак ще стане добра накрая, затова каквото и да прави до тогава, ще знам, че не е защото й е вродено да бъде гад.
Джансу и нейния театър, както и злобата й край нямат. Жалко за нея, а можеше да учи заедно с Фери и да има социални контакти, но сама си е виновна. От списанията и нета няма да си научи за изпитите, но какво ли не прави любовта.

# 580
Е преди малко и аз намерих време да изгледам епизода Simple Smile Постъпката на бащата на Фериха... направо нямам думи! Емир тъкмо щеше да я помоли за прошка и стан тя каквато стана.. Поне Фериха чу точните думи- че между Ханде не е станало нищо. Корай липсваше тази серия,но пък поне видяхме пак малкото сладурче -брата на Емир. Ако и Джансу отсъстваше така в епизодите щеше да е супер! Peace

# 581

Какво ще се правим на детективи и ще си усложняваме живота още повече,заради такива подмолни хорица с дребни душици,който се правят на заинтересовани от филма.Когато се толкова запленен от филма коментираш и се вълнуваш с героите и с другите от темата,а не само да искаш епизода.
Извинявам се зя изпускането,но просто не се сдържах
Леле някой май е яхнал метлата .
Извинявай , но не съм на 15 да седя само в форумите и да коментирам , все пак имам и бизнес . А това , че гледах филма е раз разнообразие .
Като имам повече време края на месеца ще пусна смс или както се заплаща и ще изгледам срийте който са се събрали . А и не се крия зад профилни имена .
Благодаря за "хубавото " държание .

Поздрави
Ина Миразчийска

# 582
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Сто пъти повторих да не пращате линка на всички ама омръзна ми да го повтарям ама вие си пращаите... някои от нас пишат от много време и се познаваме засичаме се по други теми ... познаваме се има доста нови тук и доста нови никове не може да се каже кой кой е??? Naughty

# 583

Няма логика. Ако са се добрали до линковете с епизодите, които си разпращаме, би трябвало да са попаднали точно там - на профила ти, в който качваш сериите и да са изтрили него.  newsm78

# 584
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
"Като се наливаш така нея ли забравяш или наказваш себе си? - Когато те няма той изглежда така!"

Общи условия

Активация на акаунт