Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 193
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • варна
На 13 еп накрая как Зехра се   оказва в апартамента на Джансу нали беше напуснала?
Интересни са ми диалозите между майка и дъщеря пък нищо не разбирам #Cussing out

Никой ли не е измислил някаква програма за превод в ефир  Joy
Тоя Халил ми прилича на бавноразвиващ се  Mr. Green
Емир много хубаво сложи Ханде на мястото й -за коя се мисли тя -пръдла  Joy

# 736
  • варна
И Зехра какво се радва като цигънче на вафла?

# 737
  • в подножието на планината

Момичета, вече сме на 50 страница на темата, а нова тема все още няма, мисля че трябва да изчакате новата тема. newsm78

# 738
Скрит текст:
Между Лара и Мехмед ще има ли нещо?  newsm78

# 739
Скрит текст:
Между Лара и Мехмед ще има ли нещо?  newsm78
Не Peace

# 740
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Мале мале 50-та страница пишем мъчим се така ще е... Благодаря за всички които се опитват да помогнат да се гледа серияла както може ... аз вече го гледам по друг начин няма да разчитам на една безинтересна телевизиона медия да отпусни малко аванта... на турски качеството е супер и гласовете са им по готини... определено... хайде чакаме си новата тема Peace

# 741
Мале мале 50-та страница пишем мъчим се така ще е... Благодаря за всички които се опитват да помогнат да се гледа серияла както може ... аз вече го гледам по друг начин няма да разчитам на една безинтересна телевизиона медия да отпусни малко аванта... на турски качеството е супер и гласовете са им по готини... определено... хайде чакаме си новата тема Peace
Така е  Peace И аз се опитвам да го гледам по този начин, ровя се в темите, чета какво са превеждали момичетата, но е доста кофти, защото само отделни части от епизода, а не целия , но за сега и с това ще се задоволим  ooooh!

# 742
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Така е  Peace И аз се опитвам да го гледам по този начин, ровя се в темите, чета какво са превеждали момичетата, но е доста кофти, защото само отделни части от епизода, а не целия , но за сега и с това ще се задоволим  ooooh!

Не навръзват се нещата с преведените моменти! По лесно щеше да е с дублаж,но няма лесно което да е интересно 
Party

# 743
Момичета задръжте малко, след 10 мин. пускам новата тема  Peace

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 15:54 от ·٠•violetka•٠·

# 744
здравейте момичета! Този филм ме подлуди,че не мога да го гледам. Стигнах до 26 еп. и всичко секна. С
ега не знам къде да го гледам. Помогнете ми да го гледам. Ако можете пишете ми на лс

# 745
nqn koi ima li 29 epizod ako da molq vi pratete mi go molq

Общи условия

Активация на акаунт