Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова - 5

• 79 516
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Скарлет,не мога да помогна,не съм наясно с биопсиите,дано се включи някой Peace

Buttinsky,мисля,че трябва да си вземеш болничен или отпуск,ако си по къс протокол,от оървия ден на цикъла до трансфер ще минат 15ина дни PeaceДа пътуваш токова разстояние през ден ми се струва убийствено изморително,иначе като разходи не вярвам да стигнеш парите,които ние,които не сме по фонда,сме дали за процедура Laughing

# 676
  • Sofia
Скарлет, имала съм 4 бипосии и не мога да си спомня естрофема дали заедно с утрогестана се спираше, според моята логика би трябвало да е така. Иначе утрогестана може и 2-3 дена след биопсията да го среш, това си го спомням със сигурност. Дано се включи някой, който има по-добра памет.

buttinsky , като отидеш долу на рецепцията ще ти кажат на кой етаж си на преглед, не се притеснявай.  Листчето с печата от д-р Стаменов е само, за да си запишеш час, на никого няма нужда да го показваш после.  Ако ще започваш стимулация по къс протокол, то с него се стартира на 2 или 3 ден на цикъла. Но ако започваш опит по дълъг протокол то между 19 и 21 ден на цикъла се поставя блокираща инжекция и док ти казва след това на кой ден точно да дойдеш, за да започнете стимуацията.  Иначе не мисля, че ще ти е удобно да пътуваш по време на стимулацията. Само след първата инжекция имаш от 3 до 5 дни за следващия преглед и изследвания, след това почват през ден, накрая дори всеки ден. Повечето момичета, които не живеят в Сф, отсядат в хотел или на квартира. Предполагам, те ще ти дадат повече информация.

# 677
Максче, пожелавам ти много късмет и дано този път видиш положителен резултат  Hug
Другите ембриончета замразихте ли ги ?

# 678
  • Sofia
Фелиндра, мерси за пожеланията  Hug А иначе днес не са ми звъняли ембриолозите, но аз си мисля, че още един ден ги гледаха, преди да решат колко и дали да замразяват. Ще видим утре дали ще се обадят, аз все си мисля, че поне 2-3 трябва да можем да замразим.

# 679
Максче, стиснати палци от мен, и дано резултата този път да е пухкав бебешок след 9 месеца  Praynig

# 680
Момичета аз вчера бях при д-р Персенска и в понеделник съм на 2-ри опит за инсеминация. Hug

# 681
  • София
Скарлет, аз и при двете си биопсии слагах утрогестана още 2 дена след биопсията. И след около седмица ми идва цикъл. Естрофем не съм пила и незнам при него как стоят нещата. Иначе за резултата- ако си от София- най-добре запиши час за коментар на резултатите, че иначе по тази схема със смс-ите доста се чака. Аз и двата пъти си записвам часове 3 дни след биопсията- и резултата е готов, след слагането на лекарството втората биопсия е добра и Слава Богу няма да  ми се наложат засега повече биопсии.
Бътърфлай успешно ИНСЕ.
Бътински, успешен опит. Peace

# 682
Момичета, благодаря ви.
А въпросните стимуланти има ли ги по аптеките или от клиниката ще ги осигурят?
При положение, че докторът каза, че октомври започваме със стимулациите, значи ли това, че ще сме по краткия протокол?
Сори за тъпите въпроси, но не знам защо така, докато сме там все ни подпира времето и забравяме да питаме за някои неща, които изникват после.
Изобщо не знам как ще се разбера с работодателя си за отсъствията.
Напуснах си старата работа, защото тормозът беше голям и веднага ми предложиха работата, на която съм във момента. Много се чудих дали да започна и те ме попитаха каква е причината. Тогава обясних за ин витрото без заобикалки и шефът каза, че за него не е проблем. Но онзи ден след като се върнах от София и му обясних, че скоро ще стане ясно как ще протече процедурата, започна да се интересува от подробности и го усетих сякаш, че нещо се позамисли. Аз нямам чак толкова много отпуск до края на годината и ако трябва да отсъствам половин-един месец може би ще трябва да излезна в неплатен...

# 683
Цитат
Аз нямам чак толкова много отпуск до края на годината и ако трябва да отсъствам половин-един месец може би ще трябва да излезна в неплатен...
След пункцията дават болнични от клиниката!
  На теб ти трябва отпуск горе-долу от 5-ти ден на стимулацията до пункция!

# 684
  • Sofia
buttinsky , инжекциите за стимулацията се осигуряват от клиниката. Там ще ти ги дадат за първите 5 дни, ако не искаш да си в Сф и или трябва сама да си ги биеш (не е никак сложно), или да намериш някой в Стара Загора да ти ги бие. А дали ще си по къс протокол няма как да знаем, най-вероятно да, но няма как да сме сигурни. Ти за кога имаш записан час и кой ден от цикъла ти се пада?

# 685
max17, за 29-ти септември имам запазен час. Пада се 11-ти ден от цикъла. Иска да ме прегледа първо, за да види как е лигавицата. На мъжа ми му каза да си направи още една спермограма и ако е същата като предишната, смята че щяло да има достатъчно сперматозоиди.

# 686
  • София
Значи тогава ще ти каже по какъв протокол си.
Точно тогава няма да започне стимулация, така че един ден ти е достатъчен.
Но разпитай го какъв е плана, за да може да се ориентираш как да организираш отпуски и болнични.

# 687
Благодаря, бамбарадамбара .

# 688
Благодаря за отговорите, момичета, както и на всички, които ми писаха на лични!   bouquet
Да ви питам и още нещо. Д-р Персенска каза, че ако биопсията е добра започваме по дълъг протокол и каза да отида между 19 и 21 ден от цикъла за слагане на блокираща инжекция. Не разбрах обаче трябва ли да си записвам час за преглед и как въобще се процедира, защото ще съм по фонда.

# 689
  • София
Запиши си час.
Преглед понякога има, понякога няма, но ще ти кажат кога да отидеш за започване на стимулация, а и ако ти дойдат въпроси дотогава тъкмо ще си ги запиташ.
И тогава се подписват и първите документи за фонда.

Общи условия

Активация на акаунт