Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова - 5

• 79 514
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Милано
Здравейте!Нова съм тук,но се радвам многоооо че ви открих!!!Миналият месец направих ЦС и резултата е една слабо пропусклива тръба...на 1 октомври ми е оператавната хистероскопия за изолиране на въпросната тръба и за изрязване на малка миома.Притеснена съм...достатъчно.Но и аз като вас вярвам в добрия край!Имаме и мазки фактор-малко на брой,слабо подвижни и с нарушена морфология(ако така се казваше..може и да греша).Изобщо от всичко....тук добавям и мойте годинки  42.Надявам се да ми помагате  Sad...За сега целувчициии от мен!

# 691
Здравейте!Тук съм нова,но за съжаление не съм нова в клиниката.Предстои ми втори опит ин-витро,но не знам кога точно,тъй като до скоро бях щастлива очаквайки двете си рожбички, но те се родиха преждевременно и сега са две малки звездички на небето.На 02.10 съм на преглед при доктор Стаменов и ще разбера какви изследвания ми предстоят.
Желая ви много късмет момичета и дано всички скоро се похвалим с хубави новини Simple Smile

# 692
mimata_79 много съжалявам  Hug
K.Lera успех и на теб.

# 693
  • София
Макс, стискам палци за успех  Praynig

K.Lera, май сме наборки с теб, но не само заради това искам да ти дам кураж и да ти кажа, че хистероскопията не е страшна. Дано след това нещата се движат бързо и още първия опит да е успешен!

mimata_79, много съжалявам, прегръщам те  Hug И браво за силата, която имаш, продължавай да се бориш за мечтата си  Peace

# 694
Привет!
И аз най-накрая да драсна 2 реда. Много съм бърза - процедурата ми почти приключи. Остана само трансфера. Приключение си беше, и дано да е със добър завършек. Голямо пътуване, доста емоции, развитие "средна хубост".
Вчера мина пункцията. Имам 7 ембриона по данни от днес!!!
Успех на всички в процедура! Кураж, горе главата и напред!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 13:52 от mira_m66

# 695
  • София
Привет!
И аз най-накрая да драсна 2 реда. Много съм бърза - процедурата ми почти приключи. Остана само трансфера. Приключение си беше, и дано да е със добър завършек. Голямо пътуване, доста емоции, развитие "средна хубост".
Вчера мина пункцията. Имам 7 ембриона по данни от днес!!!

Мира, дано се развиват добре ембрионите и ти донесат така желаното бебче.
Мимата, кураж и само напред към сбъдване на мечтата Peace
Успех и на всички други!
Аз и този месец не успях да почна процедура, заради високо ТСХ, което сега започвам да лекувам.

# 696
  • pleven
Здравейте, момичата при мен след цветната снимка следващата стъпка е биопсия.
Моля, за малко инфо. какво представлява тази процедура, за какво се прави и колко струва

# 697
  • Sofia
mira_m66 , браво на теб. Супер си се справила Simple Smile Все така успешно до финала, да пишеш кога е трансферът, за да стискам силно палци  Hug

mimata_79, много съжалявам  Hug Пожелавам ти от сърце следващата ти бременност да е лека и безпроблемна  Hug

sunny12, ти как си? Не си писала скоро и те мисля  Hug

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 15:10 от max17

# 698
  • София
Здравейте, момичата при мен след цветната снимка следващата стъпка е биопсия.
Моля, за малко инфо. какво представлява тази процедура, за какво се прави и колко струва
Аниа, струва 200 лв- включва самата биопсия и хормони-Е2 и прогестерон.
Следи се О. и 5 дни след нея се прави биопсията. Ако се наложи след това лекарство-има няколко вида, на мен ми слагаха някакво на 2-ри ден след О. и след това контролна биопсия. Лекарството струва 50 лв.

# 699
max17 - Трансфера вероятно ще е в сряда. Утре ще разбера.  
Дано се развиват добре ембрионите. И на замразяване се надявам.  Каквото - такова.

# 700
ivankaka, казаха ли ти какво ти слагат? На мен също ми слагаха лекарство на 2-ри ден след О., но не ми дадоха никакво листче за плащане и аз нищо не платих. Да не би да съм "прекарала" клиниката  hahaha Или пък може да са различни лекарства и за едното да се плаща, а за другото не, защото бях чела, че се плащат само промивките, а лекарството не  Thinking
Дано да свалиш ТСХ и по-скоро да започнете  Peace

max17, mira_m66, стискам палци Praynig

Успех на всички!  Peace

# 701
Днес и аз направих своя втори опит на инсеминация иии сега започва голямото чакане.Пожелавам ви и на вас кураж и мислете положително момичета, защото хубавите бебета тепърва предстоят  newsm26 .
 Успешна седмица на всички... sun

# 702
  • Милано
Благодаря ви момичета!За подкрепата...май имам силна нужда сега....а и тук далече от родината още повече!Сигурна съм че ще се справя...макар сега да ме е страх.Гушкам ви всичките!И до скоро!И добри новини от всяка ще чакам...много пухкави бебчета!

# 703
  • София
ivankaka, казаха ли ти какво ти слагат? На мен също ми слагаха лекарство на 2-ри ден след О., но не ми дадоха никакво листче за плащане и аз нищо не платих. Да не би да съм "прекарала" клиниката  hahaha Или пък може да са различни лекарства и за едното да се плаща, а за другото не, защото бях чела, че се плащат само промивките, а лекарството не  Thinking
Дано да свалиш ТСХ и по-скоро да започнете  Peace

max17, mira_m66, стискам палци Praynig

Успех на всички!  Peace
Скарлет, мисля, че е същото лекарството, което слагат на 2-ри ден след О. Ами на мен ми казаха да мина след лекарството през секретарките на 4-ти етаж да ми дадат лист за плащане и така....явно са пропуснали да ти кажат- следващия път като отидеш може да те накарат да го платиш. Успех!

# 704
Здравейте момичета,
И моят втори опит за съжаление пак е неуспешен:(. Ще продължим на ЕЦ.
Д-р Персенска ми каза, че ще почакам за следващ цикъл, защото съм с блокираща инжекция. Някой знае ли колко време е действието й?
Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт