Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 44 698
  • 716
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Ох, това първото, както е размазано отдолу как ми харесва за сивия ми чифт очи...   Laughing Обаче ми се струва висш пилотаж, не знам. И последното много ми харесва. С какво ли е правена тази очна линия?  Thinking

аз така съм размазвала молив, първо го нанасям и после с влажна клечка за уши - разсейвам плавно надолу  Peace

# 346
  • София
За червилата на МАК от моите скромни скорошни наблюдения си мисля, че няма червило, което да стои еднакво на поне две жени. Де що има снимки в нета все различно стоят.

Моето Ravishing, при мен стои много ярко, като го нанеса самостоятелно. Колежка в работата се прехласна по него и си го взе и тя. На нея и стои толкова убит цвета. Нищо общо просто. Даже знаейки, че е ходила вечерта в МАК, на другия ден идва с него и аз я попитах "Какво стана с МАК?". Изобщо не познах че е с него.  Embarassed
Майка ми пробва моето, и на нея и стои различно.
Сега с Cosmo и Modesty, очаквам същото. И понеже не знам кое ще й хареса на майка ми, още ги пазя и двете, та да си избере подаръка, а аз ще взема другото. Харесах се и с двете в магазина. Добре че 15-ти август наближи, че вече много искам да си знам кое е моето.  Joy

Момичета аз няма да се мажа повече с вазелина. Като го ползвам и през няколко дни във водната линия на горния клепач ми излиза по една малка  newsm78 водна пъпчица да кажем, прилича на милиум, но съдържимото не е като милиум. И като излезе ми пречи да гледам, боцка ми, и докато не я "оперирам" не ме оставя намира.

От серума на Мавала нищо ми няма. Ще си карам с него.

# 347
  • София

Вижте какво предлагат Инглот,на някой ако му е интересно може да ги посети:
http://pinks.bg/news/events/летни-уроци-по-грим-с-inglot-клуб-pinks/

# 348
  • в 1001-та нощ
за червилата според мен са много важни - цвета на устните и тена на кожата, средата, в която е сложено червилото - повлиява оптически на финалния изглед  Peace

и обратното важи - ярко червено червило - силно подчертава селеното на очите ми - все едно са по-кристални и зелени  Heart Eyes

# 349
Сега разбудихте любопитството ми за това червило на Мас. Аз нося супер ярки червила като Коста Шик, Ники, Хероин и най-вероятно и с това ще се сдобия.

# 350
Ама не е честно пък вие да си имате магазини на MAK, а ние в прованса даже да не сме ги помирисвали. Ружовете им наистина са много маниашки.
Vesi, много ми харесваш с този грим, но ти напоследък нямаш такъв, който да не е изпипан майсторски Simple Smile

# 351
  • в 1001-та нощ
Аз да си покажа днешните опити за бронзов грим  Mr. Green

Сенките са МАС, очни линии - ГР металните - кафяво + бордо и златен бронз, на първите снимки съм без спирала, после със спирала и една с мигли (1 опит да слагам  Mr. Green )

Очната линия - бордо с кафяво - ми е някак рехава .... на местата без голямо напластяване - стои особено прозрачна и на снимки изглежда някак къдрава от това  newsm78 може би трябва да са по-дебели, за да се вижда по-красиво, но днес това експериментирах

Понеже не става за предизвикателството го показвам тук  Mr. Green

В интерес на истината - много ме радват тези предизвикателства, дори да не докарам нещо за включване - толкова експерименти правя..... които иначе - не биха ми хрумнали  Mr. Green

пропуснах да добавя, че на водната линия долу - сложих златната очна линия - не дразни  Mr. Green идеално залепва  Peace

# 352
  • Велико Търново
Алена,страхотно ти се е получило  bouquet И миглите ти стоят чудесно Peace - какви са,и кой номер?

# 353
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Embarassed Embarassed  bouquet

Миглите са Kiss I Envy Eyelashes Paparazzi 02 KPE18 http://www.houseofbeautyworld.com/kiienauna01k9.html

# 354
На мен не ми харесва черната очна линия отдолу. Определено смятам, че не е за твоите очи.

# 355
Ще го разгледам задължително Impassioned на живо. До сега съм го гледала само на снимки и винаги ми е изглеждало прекалено розово и  цикламено, а аз такива цветове повече не нося.
Последният път си харесах Vegas Volt, но после пак започнах да нося Myth и някакси забравих за него.
Иначе много харесвам такива ярки цветове. Послено носих Toxic Tale, няма такъв готин цвят Heart Eyes Heart Eyes става дори за зимата с черна очна линия и дрехи.
Скрит текст:

http://www.snobka.pl/artykul/makijaz-kawa-z-miodem-13156/1/6#photo-gallery

# 356
ето и моя грим за работа днес

и

# 357
  • Sofia
Ярки червила  носех преди 20 г.  Laughing  Може пак да пробвам.

Имам въпрос.  Всички знаем, че се акцентира на очите или устните и никога заедно, защото става прекалено. Вие кое подчертавате  обикновено и кое е по-хубавото ви?
Т.е. акцентирате на по-хубавото или компенсирате другото?

# 358
Подчертавам и двете и никога не са ме върнали. Whistling Когато очите обаче са супер крещящи с много сенки нося глос, а не червило. Нюд червила нося супер рядко. Червено червило обаче нося само с черна очна линия.
Съобразявам винаги грим с облекло, аксесоари и дори ако позволява и лак за нокти.

# 359
  • в 1001-та нощ
редувам ги, не мога да кажа, че давам превес над очите или устните, но често пъти, ако очите ми са по-"слаби", акцентирам над устните, може би така се случва при мен, правя очите и според тях преценявам за устните  Peace ако обаче имам по-солен акцент в дрехите - тогава и очите и устните не са натрапчиви  Peace

Общи условия

Активация на акаунт