Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 44 698
  • 716
  •   1
Отговори
# 360
Аз в повечето случаи акцентирам на очите, но не защото са ми по-хубиви от устата, а защото ми е кеф да се мажа със сенки и моливи  Laughing
Ако съм с по-ярки и разноцветни сенки, които се набиват на очи, тогава си слагам по-незабележимо червило или гланц. Ако ще си слагам ярко червило (аз много харесвам червените Mr. Green), тогава пак си гримирам очите, но гледам сенките да са телесен цвят

# 361
Напоследък това лято наблягам на устните, макар, че далеч не са ми любими те. Просто харесвам искрящи червила.  Peace

# 362
При мен правила не важат  Naughty  Whistling Mr. Green
Понякога наблягам и на двете! Всъщност, доста често. За мен си изглежда добре и си се харесвам, за другите не знам... Но никъде не са ме върнали. Може би в България хората не са свикнали да виждат такива хора- често, но тук си е нормално. Напълно си се вписвам  Mr. Green

Алена, според мен, на твоите очи е добре с очна линия само отгоре. Но си се справила чудесно с изкуствените мигли!

# 363
ето и моя грим за работа днес

и

Elg, много ми харесва Simple Smile Златистите сенки какви са Simple Smile

# 364
Vesi, много ми харесваш с този грим, но ти напоследък нямаш такъв, който да не е изпипан майсторски Simple Smile

Мерси  Hug Честно казано и аз съм що-годе доволна от резултатите последно време  Blush

Аз в повечето случаи акцентирам на очите, но не защото са ми по-хубиви от устата, а защото ми е кеф да се мажа със сенки и моливи  Laughing
Ако съм с по-ярки и разноцветни сенки, които се набиват на очи, тогава си слагам по-незабележимо червило или гланц. Ако ще си слагам ярко червило (аз много харесвам червените Mr. Green), тогава пак си гримирам очите, но гледам сенките да са телесен цвят

И аз съм така  Grinning Повече ми е кеф да си правя грим на очите и за това първо решавам там с какво ще се мажа и тогава преценявам червилото  Wink Пък и попринцип не се възприемам с акцент върху устните, защото аз сама не си ги харесвам особено, като форма  Rolling Eyes

Алена, много ми харесва грима  Flutter Дори очната линия отдолу мисля, че не стои лошо този път, но ако е малко по-изтънена и остра във вътрешния ъгъл на очите, мисля че ще е по-добре  Peace Не знам колко ми разбра обясненията  Crazy

# 365
Aко очите ми са гримирани много силно и тъмно с опушен грим никога не слагам ярко червило. Винаги само нюд.
Ярки червила комбинирам или само с черна очна линия и неутрални сенки или с по-леки цветове в същата гама като червилото.
Примерно Costa Chic много си отива с матовите коралови сенки на Инглот.
Но като цяло винаги акцентирам или на едното или на другото. А най-често не нося нищо на устните. Много приказвам, непрекъснато пия вода и ме дразни да имам нещо на устата Grinning

# 366
но ако е малко по-изтънена и остра във вътрешния ъгъл на очите, мисля че ще е по-добре  Peace

И на мен това заобляне не ми харесва, но не на всяко око може да се направи добре тази част и не на всички им отива подобно очертаване

# 367
  • в 1001-та нощ
Да, Веси - долу очната линия - не я слагах толкова - за да я има, а колкото да видя - тази - металната - кафяво + бордо - как стои - дали е плътна или водниста, после ми хрумна да видя и как очите ще понесат златната на водната линия  Mr. Green - дали ще щипе, дали ще се задържи, размазва ли се ....може би там златна не бих носила, но сребърна да  Blush с опушени сенки под нея  Heart Eyes

сенките на МАС - също ми беше интересно как ще се снимат  Mr. Green но излизат много реално - 1:1  Peace бялото само е инглотско  Peace

# 368
a.l.e.n.a, не е задължително да очертаваш цялото око и долната и горната линия да се съединяват. Специално при теб не мисля, че съединяването на горната и долната линия от вътрешната страна на окото стои добре - някак при теб е прекалено заоблено
Виж на тази снимка, която показа Жаки° , как е направено

# 369
  • в 1001-та нощ
B & C, зная, че не е задължително, в гримовете, които съм показвала за работа - изобщо не е било очертано, също и на срещата бях без, по принцип така си ходя - без изобщо да закачам долния клепач и така е от края на 2011г.

В случая - исках да преценя очните линии, на горния клепач - имам сенки и ще ми е много по-трудно да усетя на чисто какви са характеристиките на тези очни линии .... които за мен са нови  Peace затова драскам отдолу и на чисто.

Преди време показах един опит за предизвикателството, който не ме задоволи и там бях пояснила, че като видя, че не става - започвам да мажа и експериментирам на воля ... не показвам тези неща, като шедьовър или нещо, което страхотно ми харесва, ако беше така - щях да го пратя за сборния пост, но мисля, че още съм далеч .... от там, въпреки всичко - не съжалявам за всеки пореден опит - за мен е опит, нови умения, забавлявам се и не се напрягам, че нещо е станало така, а не иначе ... малко олимпийски принцип Wink без съревноваване  Peace

# 370
  • Перник
Привет на всички  Hug
Ето го и моят грим днес
Аз май няма да успея да направя богинята...дано ми остане време довечера,но малко се съмнявам  Sad

# 371
  • в 1001-та нощ
Ах, Малвинка  Hug дано успееш, при теб ще се получи и със затворени очи  Mr. Green

# 372
  • Sofia
При мен устните са по-хубави и до скоро акцентирах на тях, бях натрупала към 300 червила  Crazy. Но като се изтрие червилото оставам без нищо.
С подходящ грим обикновените ми очи стават 'магнетични', а устните и без нищо изглеждат добре.

Поздравления за смелостта ако някой носи подобен грим на очите с червено или цикламено червило.
  Grinning

# 373
Eто едно красиво очертаване
Скрит текст:

При мене очната линия е винаги ето такава
Скрит текст:
Никога не очертавам цялото око и не съединявам горната и долната линия от вътрешната страна на окото. Правя го само когато снимам грим с лещи.

Малвинка, както винаги прекрасно Heart Eyes Heart Eyes И цялото бурканче вазелин да измажа няма да имам толкова красиви мигли като твоите Two Hearts Two Hearts Two Hearts Много ти отиват тези сенки!

# 374
Аз по гримиране на очите се запалих сравнително скоро и най-вече от тази тема. Винаги съм акцентирала на устните. По-силната част са ми, а и такъв акцент ми отива като цяло на лицето. Всякакви червила нося, глосове нямам отдавна. Често се случва да съм само с телесен цвят сенки без блясък и безцветна спирала, но с ярко червило. Това лято обаче изкарах с едно нюд и едно златисто розово червило.

Как ме запалихте обаче с тези ярки червила на МАС.  ooooh! От сутринта тършувам в ибей, но тъй като излизат към 50 лв (между другото колко струват в магазина?), мисля да отида и да се заровя в БЗ или Дъглас за някакъв подобен цвят. Поне ще го видя на живо. Това определено ще е следващата покупка.

Общи условия

Активация на акаунт