Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 43 458
  • 716
  •   1
Отговори
# 705
Дааа, наистина, на някои снимки изглеждат почти тъмно-кафяви, на други -- зелени, затова се зачудих Simple Smile
Пък и аз се оглеждам за зелени лещи, но на моите тъмни, тъмни очи как ли ще стои  Rolling Eyes

Съжалявам за офф-топика (освен ако Жаки не се включи, доколкото помня и тя носи лещи  newsm78)

# 706
Жаки, може ли да те помоля за съвет?   bouquet
За червилото на MAC - Modesty какъв руж да си взема? Предпочитам Катрис, Есенс или нещо от този клас.
Ravishing ми е екстра с Apricot Smoothie.

На такова червило отиват доста ружове. Катрис ще пускат един нов, който ще седи добре.
След малко ще ти напиша кой е.

Какво питате за лещи, че не разбрах? Blush Blush

# 707
Аззз питам  Embarassed много искам зелени лещи, но съм с тъмнокафяви очи и се чудя има ли някоя марка с по-хубава покривност за тъмни очи  Embarassed

# 708
FreshLook® Colorblends Gemstone Green Peace
Показвала съм много пъти снимки с тях....даже се разрови из тази тема трябва да има няколко
Моите очи са черни
ето намерих ги
Maцата, ето за този става на въпрос
Скрит текст:
Тоffee Fairy
Скрит текст:
oт тази снимка последният rosewood forest

Уникални са новите цветове, аз със сигурност ще взема тези двата Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 17:35 от Жаки°

# 709
densi, в нета можеш да ги намериш за доста по-прилини цени тези кабуките на Екотуулс  Wink Последно ги гледах в iHerb, не помня точно колко бяха, но със сигурност не бяха 50лв  Shocked И в beFit ги гледах в квортала, и там бяха на по-нормална цена  Peace Ако искаш тези дни ще мина да видя точно колко струват там.

# 710
Oт този комплект ми харесва само последната buff
Сложили са пак цени по нашенски....как може 50 лева ooooh!
http://www.iherb.com/EcoTools-Beautiful-Expressions-Kabuki-Set-L … 4-Piece-Set/39229

# 711
О да аз не бих ги купила оттук, благодаря ви. HugЗнам че тук са обирджии и надуват яко цените на тази марка. Гледах ги пак сега, прецених, че не ми трябват и се отказах. Но харесах една четка за руж на Екотуулс, която се продава единично и досега не съм я и вждала. Нещо съм се побъркала по четки за руж. Embarassed Жаки, нямаше го това кабуки и в други магазини. Има едно с метална дръжка, но не и обсъжданото.

# 712
  • София
Жаки, много много ти брагодаря!  Hug

Дано по-скоро да ги пуснат новите продукти на Катрис!

# 713
Утре ако успея да мина през Ремедиум ще разгледам подробно какви имат.
Аз съм същата с четките за руж....непрекъснато купувам разни нови  Blush Blush както и ружове Grinning

Мацата, ако видя и нещо друго интересно ще ти кажа. Би трябвало съвсем скоро да заредят новите неща на Катрис

# 714
  • в 1001-та нощ
аз да добавя, че днес проверих за четката на Жаки в Лили и я нямаше, но го имаше комплекта с нея  Peace

# 715
# 716

Моля заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Глласувайте в новата анкета за предизвикателство!(пускам темата 2 стр преди края за да няма пак разкъсване в анкетата).

Общи условия

Активация на акаунт