Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 43 470
  • 716
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
И аз имам втората и третата на Гош, които е показала Жаки. Също съм много доволна  Peace Жалкото е, че са с малко къси дръжки, а аз харесвам с по-дълги. Но това не е толкова проблем  Wink Според мен са по-хубави от тези на Екотуулс.

И аз имам тези.  Mr. Green Laughing (Благодаря ти за отговора на последния ми въпрос. Hug)
Моите също не са мръднали, много ми харесва косъма им. От старата партида са ми.
Тази ми хареса http://www.gosh.dk/Default.html#/Default.aspx?ID=41&ProductID=accbru02 и може би трябва да купя в най-скоро време. Нямам свястна четка за руж/пудра.  Blush

Тези oт вас, които ползват Екотуулс да се изкажат относно четките им за руж и пудра. Заглеждам няколко, хубав ли им е косъма?  newsm78

# 676
# 677
На Екотуулс имам и двете четки - и за пудра, и за руж. Основно ползвах тази за руж. Но откакто си купих четката на Саманта Чапман, вече не я ползвам  Wink Иначе е хубава - мекичка и не се скубе. Но с тази на Саманта, ружа става суупер  Heart Eyes
Тази за пудра и аз не знам защо си я купих  Crazy Хубава е четката. Още по-пухкава от тази за руж, с малко по-дълги косми. На ми е по-удобно да нанасям пудрата с кабукито им и си ползвам него  Grinning

# 678
Еко туулс все ги намирам в комплекти. Не ги ли продават и по отделно? Искам да си купя само една
eто тази 1-вата искам, дали я има при нас
Скрит текст:

# 679
Продават ги  Peace Но зависи каква искаш. Аз ги харесвам повече отделните им четки. От комплектите, само този с четката за руж и този с трите четки за минерален грим ми харесват.
Точно тази първата май не съм я виждала. И аз я заглеждах и все още й се чудя, дали да не я забърша от и-бей  Laughing

# 680
Няма я и аз я искам. Peace Има другите две за пудра и руж поотделно. Те обаче също са страхотни. Изключително добри за мен, но разбира се винаги правя уговорка, че никои четки не се сравняват с тези на Мас. При сравнение губят здраво по точки.

# 681
Eх, аз все ще харесам нещо което го няма при нас Confused Тази ми се вижда много добра, харесвам този тип четки за контуриране и бронзиране Grinning

# 682
  • Перник
Аз чакам тези дни да ми дойде тази на Екотуулс,първата от снимката...с голямо нетърпение я чакам,дано ми хареса  Flutter

# 683
  • в 1001-та нощ
Еко туулс все ги намирам в комплекти. Не ги ли продават и по отделно? Искам да си купя само една
Скрит текст:

ако е тази http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bamboo-Bronzer-Brush/36804 значи я има  Peace

# 684
Taзи е, но хич не ми се поръчва от интернет Sad

# 685
Ще я изчакаме значи, щом я има в нета може да я заредят и тук. Ще попитам като минавам през по заредена аптека.

# 686
Мерси за отзивите за четките, момичета.

Няма ли някой нов продукт, по който да се прехласне целия форум? Скучно ми е.  Laughing

# 687
Само това ни липсва Simple Smile
Ама айде да кажа един Wink Катрис пускат подобно "червило" на прозрачното на Мейбелин
Скрит текст:
Скрит текст:
GENIUS GLOW
Simply brilliant: the new CATRICE Ultimate LipGlow – Lip Colour Intensifier not only smoothes your lips and makes them shine, it also intensifies your own personal lip color – a transparent, fresh and natural look in a truly unique color.
Не, че е нещо за припадане....но ме кефи как изглежда Party
A това дали ще ни оргее не знам
Скрит текст:

И малко бюти фотесесии на страхотният Ludovic Taillandier Heart Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:
Разгледайте му творбите, страхотни бюти снимки има (и не само) има една убийствена фотосесия към TRON
http://www.ludovictaillandier.com/

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 00:44 от Жаки°

# 688
Тия, прозрачните, на Мейбълин са пълна пародия...Ако и на Катрис са такива...по-добре да не ги зареждат изобщо!

# 689
  • В центъра на Вселената...
Скрит текст:

Жаки, аз си поръчах тази четка от ибей. Излезе ми без пари направо, а е и страхотна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт