Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 43 480
  • 716
  •   1
Отговори
# 660
Имате ли идея как да си почистя четката на стара спирала, че искам да я запазя. Тя ми е любима, а имам други 2-3, на които не са ми удобни и искам да ги ползвам с точно тази четка.   bouquet

Аз една четка я изчистих с вода и малко сапун  Peace

# 661
Днес си купих молива за вежди на Римел black/brown, хареса ми как стана, леко го разнесох с четчица и съвсем леко подчерта веждите. Много ти благодаря, Жаки!     bouquet

Мога и да снимам, ако някой иска да види как стои.
Радвам се, че ти е харесал  Hug

# 662
Курсове по гримьорство  Party Някой случайно да е ходил там?!
http://grabo.bg/sofia/usvoete-tainata-na-krasotata-dvudneven-kur … grimiorstvo-0z9u4

Програма на курса:

• База, фон дьо тен, видове коректор, крем, пудра;
• Определяне на тоналности;
• Дневен грим, вечерен, парти, абитуриентски, сватбен;
• Специфики и корекции на недостатъци по кожата, увеличаване и намаляване на обеми;
• Видове форми на лица;
• Оформяне, прикриване, подчертаване;
• Хигиена на работа;
• Ориенталски грим.

# 663
Kaто гледам само в Грабо и подобни се предлагат Rolling Eyes Не намирам нито сайт, нито къде им е студиото...нито професионално портфолио.
Те тези неща на които ще "научат" клиентите ги обсъждаме всеки ден и в тази тема (и то безплатно Grinning )

# 664
Не е лъжа, обаче за 38 лв току виж си заслужава. Аз като чуя ориенталски грим и съм  Shocked винаги нащрек. Обожавам го.

# 665
  • Sofia
Мисля , че за тези пари една 217 на МАС ще даде по-добър резултат.  Laughing

# 666
Мисля , че за тези пари една 217 на МАС ще даде по-добър резултат.  Laughing
Aбсолютно съм съгласна

# 667
Жаки, само на Мак ли четките ползваш? Имаш ли други в колекцията?   bouquet

# 668
Имам всякакви MAC, Inglot, GOSH, Urban Decay, Essence, Catrice, много четки без марка
Определено ще си купя и няколко на Сигма и Саманта Чапман

# 669
Имам всякакви MAC, Inglot, GOSH, Urban Decay, много четки без марка
Определено ще си купя и няколко на Сигма и Саманта Чапман
На Гош как ти се струват?
Аз имам разни без марка, на Bare Escentuals, също, но ми се ще да запълня комплекта с нещо тук-таме. Екотуулс много ги хвалите, ама в магазинчето при нас има и ГОШ, та се чудех.  Thinking  bouquet

# 670
# 671
Мерси, Жаки. Точно за сенки ми се щеше да си взема още. Ще ги погледна в магазина тези.

# 672
То и аз искам да си купя още няколко, пуснали са разни нови. Но тези за сенките са им чудесни. Особено XXL четката и тази синтетичната за пудра/руж е страхотна Heart Eyes

# 673
И аз имам втората и третата на Гош, които е показала Жаки. Също съм много доволна  Peace Жалкото е, че са с малко къси дръжки, а аз харесвам с по-дълги. Но това не е толкова проблем  Wink Според мен са по-хубави от тези на Екотуулс.

# 674
Моите са с дълги дръжки, късите ги пуснаха миналата година. Само 2 са ми късички, но и те са много удобни. И четката за фдт са я сменили, вижда ми се хубава. Моята е от старата версия

Общи условия

Активация на акаунт