Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 43 481
  • 716
  •   1
Отговори
# 690
Ех, пак ще ме вкарате в разход, защо ме подсетихте за тази четка  Mr. Green

Тези прозрачни червила на Мейбълин и на мен не ми харесват въобще. Само за гледане стават  Rolling Eyes

И малко бюти фотесесии на страхотният Ludovic Taillandier Heart Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:
Разгледайте му творбите, страхотни бюти снимки има (и не само) има една убийствена фотосесия към TRON
http://www.ludovictaillandier.com/

Страхотни снимки  Peace А къде е фотосесията към ТРОН, нещо не я виждам на официалната страница.

# 691
  • Sofia

Жаки, аз си поръчах тази четка от ибей. Излезе ми без пари направо, а е и страхотна  Peace

И аз ги гледах в ибей, но масово са от Китай, а някои продавачи пишат,  че не са оригинални.
Оригиналните с какъв произход са?

# 692
  • В центъра на Вселената...

Жаки, аз си поръчах тази четка от ибей. Излезе ми без пари направо, а е и страхотна  Peace

И аз ги гледах в ибей, но масово са от Китай, а някои продавачи пишат,  че не са оригинални.
Оригиналните с какъв произход са?

Моята дойде съвсем оригинална:

# 693
Веси, те са пак при бюти снимките (Tronized Beauty)

# 694
  • В центъра на Вселената...
Може би е споменавано, но от къде си купувате четките на Гош?

# 695
Може би е споменавано, но от къде си купувате четките на Гош?

Аз моите ги взех от магазинчето с/у Гарибалди  Peace Там съм виждала и на МаксФактор и им се чудя и на тях, дали да не ги пробвам  Crazy

Тези дни ме е налегнал такъв предотпускарски мързел, че сутрин едвам се навивам да си сложа спирала и молив  Mr. Green

# 696
  • София
Жаки, може ли да те помоля за съвет?   bouquet
За червилото на MAC - Modesty какъв руж да си взема? Предпочитам Катрис, Есенс или нещо от този клас.
Ravishing ми е екстра с Apricot Smoothie.

# 697
Набързо да се отчета с грима от снощи  Mr. Green

Скрит текст:

bouquet

# 698
# 699
  • в пералнята
Ооо, Valeia, страхотно е, какви продукти си използвала?
Очната линия е много прецизно нанесена.  Heart Eyes

# 700
Благодаря, момичета   bouquet

Arhinora в блога ми описвам всичко  Heart Eyes

# 701
Катрис сега писаха във фб страницата си за една пудра-хайлайтър,която доколкото разбрах влиза в асортимента им за постоянно ;д
Скрит текст:

някой ползвал ли я е? аз не останах очарована от озаряващата им пудра от бароковата колекция  Crossing Arms

# 702
valeia, аз го разгледах и не мога да се сдържа да не попитам, със зелени лещи ли си  Embarassed иии ако да, какви са?   Embarassed

# 703
Днес си купувах четки за грим и проверих за кабукито на Екотуулс, за което говерехме вчера. Няма го тук и не знаят дали ще го има. Но пък затова са докарали техен лимитиран сет от 4 бр. кабукита с къси дръжки, който много ми хареса. Струва 48 лв. и затова още се колебая дали да го купя, но четките са интересни. Сега ще проверя и в други магазини и ще кажа.
Купих си най-накрая скосена четка за руж "Ангелско крило" на Peggy Sage и съм много доволна. На същата марка си взех и една супер препоръчвана ми четка за многофункционално ползване вк. и за обработка на вежди.

http://facekitt.com/blog/2011/12/17/limited-edition-ecotools-bea … uki-set-giveaway/

# 704
Меичка  Shocked хахахх в живота си не съм се докосвала до лещи (а ми се иска да си взема някакви по-шокиращи и странни, ще ми дойдат идеални за фотосесии и партита  Mr. Green )
По принцип съм с пъстри очи (в едното малко повече кафяво) и според светлината, цвета им се изменя. Аз лично си го харесвам този ефект  Mr. Green А от коментара ти ми стана страшно мило, защото винаги съм си мечтала да имам зелени очи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт