Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Аз да попитам:Тук задължително ли е да се прехласвам по даден артист или артистка?  newsm78
Защото на мен Нерин не ми харесва,но не смятам да слагам палци на горе и на долу на Дива и Валантина..Аз изказвам мнение..Харесва ми когато играе в "Златна клетка"! В Облака и ВВ не ми харесва..Това е.. Simple Smile
Милена Попова, mp42, vip42, задължителен е добрия и позитивен тон. Задължително е да кажеш извинявай. Все още пазя ония обидни твои думи и не мога да ги забравя!!!

НЕ ОТЛАГАЙ!!!

Скрит текст:
Вчера – вече е минало….
Утре – не можем да знаем…
Утре може да бъде късно…
Да кажеш че обичаш, да кажеш че съжаляваш, да се извиниш,
Да кажеш че искаш да опиташ наново,
Утре може да бъде много късно,
За да поискаш прошка,
За да кажеш – Прости ми, грешката беше моя...

Твоята любов, утре може да е ненужна!
Твоето извинение утре може да е излишно!
Твоето завръщане утре може да е нечакано!
Твоето писмо утре може да не бъде прочетено!
Твоята нежност утре може да не е необходима!
Твоята прегръдка утре може да не срещне друга прегръдка...
Защото утре може да бъде много, много късно...
Не отлагай за утре да кажеш:
“Обичам те”
“Липсваш ми”
“Прости ми”
“Това цвете е за теб”
........

http://www.dailymotion.com/video/xqz4oa_yyyyyyy_shortfilms
;

Уважаема Дива,
Прошката е най-голямата добродетел!

# 271
Момичета,необходимо ли е да се връщаме миналото..Кой какво бил казал?Кой как бил реагирал?

Живота е толкова кратък,че няма смисъл да го пропиляваме в без мислени неща!

Сигурно съм обидила някого,за което се извинявам.

Ако искате ме приемете отново? Ако искате информирайте,че съм не желана..Направете както на вас ще ви е добре.
  Simple Smile

# 272
Vip,на мен ми харесваше твоето тънко чувство за хумор-понякога имаше наистина страхотни попадения,на които много съм се смяла.

# 273
velijana ,Благодаря! Много си мила!

Аз сега съм се хванала да разшифровам мезето на Хриси! И ме е яд  #Cussing out ,че няма трети сезон,можеше да го предложим като специалитет в Ресторант "Роза",както го превеждат на български по Би Ти Ви.. Laughing

# 274
  • AMS
Момичета,необходимо ли е да се връщаме миналото..Кой какво бил казал?Кой как бил реагирал?
Живота е толкова кратък,че няма смисъл да го пропиляваме в без мислени неща!
Сигурно съм обидила някого,за което се извинявам.
Ако искате ме приемете отново? Ако искате информирайте,че съм не желана..Направете както на вас ще ви е добре.
 Simple Smile

МОМЕНТИ на ЛЮБОВ и ТЪГА

http://www.youtube.com/watch?v=RMd74Q90y94

# 275
  • В Града на липите
Аз сега съм се хванала да разшифровам мезето на Хриси! И ме е яд  #Cussing out ,че няма трети сезон,можеше да го предложим като специалитет в Ресторант "Роза",както го превеждат на български по Би Ти Ви.. Laughing[/b]

Шегуваш се обаче когато бяхме за пръв път на почивка в Турция ми беше супер странно като си поръчвахме алкохол по нощните заведения, дори в дискотеките, винаги ни го носеха с нарязани на кубчета диня и краставица. После свикнах  Grinning

Момичета  Hug, радвам се, че няма лоши чувства

# 276
Сега докато гледах клипчето на Дива се усетих,че докато гледахме всеки четвъртък сериите,като че ли бяхме много емоционални.Момичета честно да ви кажа,че на мен страшно много започна да ми липсва филма.Само Мустафа не ми липсва!

# 277
  • Пловдив
Мустафа Булут и Нарин - пак перденце.

# 278
Аз сега съм се хванала да разшифровам мезето на Хриси! И ме е яд  #Cussing out ,че няма трети сезон,можеше да го предложим като специалитет в Ресторант "Роза",както го превеждат на български по Би Ти Ви.. Laughing[/b]

Шегуваш се обаче когато бяхме за пръв път на почивка в Турция ми беше супер странно като си поръчвахме алкохол по нощните заведения, дори в дискотеките, винаги ни го носеха с нарязани на кубчета диня и краставица. После свикнах  Grinning

Момичета  Hug, радвам се, че няма лоши чувства

Аз за диня и сирене съм чувала,че някои хора харесват тази комбинация.Обаче виждам,че в комбинацията има и киви,че ми се иска да пробвам като как е този вкус.   :lol:

# 279
  • В Града на липите
Сега докато гледах клипчето на Дива се усетих,че докато гледахме всеки четвъртък сериите,като че ли бяхме много емоционални.Момичета честно да ви кажа,че на мен страшно много започна да ми липсва филма.Само Мустафа не ми липсва!

Ами включвай се, какво чакаш. С Фентъзи и Куркуметка сме до 6-ти епизод, ако се вземеш в ръце ще ни настигнеш. Аз не бях гледала тези епизоди от половин година и сега сякаш ми е за пръв път. Нито веднъж не прескочих през кадър и забелязах доста неща, които съм забравила или пропуснала в маратона. Само дето се подлагах на детоксикация толкова време  ooooh!, усещам че в най-скоро време ще се предозирам. А в първите епизоди дори и  newsm57 /Мустафа/ не ми е досаден.

# 280

Ами включвай се, какво чакаш. С Фентъзи и Куркуметка сме до 6-ти епизод, ако се вземеш в ръце ще ни настигнеш. Аз не бях гледала тези епизоди от половин година и сега сякаш ми е за пръв път. Нито веднъж не прескочих през кадър и забелязах доста неща, които съм забравила или пропуснала в маратона. Само дето се подлагах на детоксикация толкова време  ooooh!, усещам че в най-скоро време ще се предозирам. А в първите епизоди дори и  newsm57 /Мустафа/ не ми е досаден.

На 56-та съм.. Joy

# 281
# 282
Валя,недей да ме стряскаш ! В първия момент си помислих,че е Зетя  Joy Joy Joy

# 283
# 284
Много ми харесаха 81 и 82 епизод! Браво за което  newsm10
Ако Енгин е същия като Керим...казвам ви ,Енгин няма да си намери свястна жена.От толкова калабалък подир него,ще се обърка момчето.  Whistling
Що се отнася до тази в интервюто не мисля,че е са имали нещо общо.Много неубедително ми звучи.И дори и да е била,ако наистина Енгин е като Керим,на нейно място не бих направила тази грешка да го оставя  animal085 .Предполагам че и повечето от вас  Grinning

Ох,лелеее
Скрит текст:

В английските форуми също не знаят нищо за Енгин и са много ядосани.Почти във всеки пост се питат няма ли новини,и защо няма.И даже някои се заканват,че ще се насочат към друг актьор  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт