Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 874
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Димони,не само ти,и аз приключвам с преговора! Може да се включвам от време на време,но се чувствам изцедена от емоции! Ти знаеш защо не ми се пише,както и някой други момичета! Знаеш,че в мен има много потенциал,но аз вече смятам,че отива на вятъра!
Изпращам на всички ви целувки!
Лек ден! Peace

Е, Малчева, бива ли така? Ми  какво да кажем ние, дето сме пресни-пресни?  Simple Smile Сами ли ще ни оставите да си говорим? Simple Smile

# 361
Аз пък най-после се сетих на кого ми напомня като визия Енгин - на друг мой любимец - Пиърс Броснан. Simple Smile

Пиърс Броснан е прекалено класически красив, и има типичното британско аристократично излъчване. Той дори и като се бие, се бие с финес. Аз не намирам прилика между двамата, но и гугъл преводача му превежда името като Питърс Акюрек, авно и той мисли като теб  Grinning

Joy Joy Joy

# 362
Малчева,би ли споделила защо си мислиш,че потенциалът ти отива на вятъра-ако имаш чувството ,че някои от нас принизяват дескусията,то ние ще се оттеглим,но твоите творения винаги са били оценявани подобаващо,поне от мен.

# 363

Пиърс Броснан е прекалено класически красив, и има типичното британско аристократично излъчване. Той дори и като се бие, се бие с финес. Аз не намирам прилика между двамата, но и гугъл преводача му превежда името като Питърс Акюрек, авно и той мисли като теб  Grinning

http://havefun.blog.bg/photos/18402/pierce-brosnan.jpg

Не знам как да я прикача, за да се види на стр.  на форума

Да видим дали успях...

# 364
Хрисе, някой се е потрудил да направи сравнение на звездите преди и след...  Simple Smile
Поне на първата снимка Броснан е доста близо до визията на Мустафа Булут. Какво ще кажеш?  Simple Smile
На това РС нямам подходяща програма, за да сложа и снимка на Енгин, но мисля, че и публикуваното е достатъчно за сравняване. Пожелавам на Енгин да постигне световната слава на Броснан.  Simple Smile

# 365
  • В Града на липите
Поне на първата снимка Броснан е доста близо до визията на Мустафа Булут. Какво ще кажеш?  Simple Smile

Ами единствено по мустаците си приличат и по цвета на очите, но в този ред на мисли и аз имам тъмна коса и очи но не са ме сравнявали с Моника Белучи, примерно  Grinning  Определено никога не бих свързала П.Б. с Е.А. освен по този колаж:

п.п. Иначе и аз му пожелавам дори да го задмине по слава.

# 366

Ами единствено по мустаците си приличат и по цвета на очите, но в този ред на мисли и аз имам тъмна коса и очи но не са ме сравнявали с Моника Белучи, примерно  Grinning  Определено никога не бих свързала П.Б. с Е.А. освен по този колаж:

Joy odge цветът на очите е различен - Пиърс има тъмно сини очи.

# 367
  • В Града на липите

Ето, остават едни мустаци само. Честно казано не съм се заглеждала скоро по П.Б. а и не му помня очите, на снимката изглеждаха тъмни. Иначе съм му фенка, но умерена.
Наскоро като ходих на театър и Юлиан Вергов ми заприлича на П.Б. В смисъл по излъчване, не като визия. И аз не знам защо, но докато го гледах и си го помислих.
То като се вгледах още малко, установих и, че мустаците им имат различна форма  Grinning

# 368

Ето, остават едни мустаци само. Честно казано не съм се заглеждала скоро по П.Б. а и не му помня очите, на снимката изглеждаха тъмни. Иначе съм му фенка, но умерена.
Наскоро като ходих на театър и Юлиан Вергов ми заприлича на П.Б. В смисъл по излъчване, не като визия. И аз не знам защо, но докато го гледах и си го помислих.
То като се вгледах още малко, установих и, че мустаците им имат различна форма  Grinning

Stuck Out Tongue
Ето ти една плезенка за мустаците.
Боря са да инсталирам поне един плеър на това РС. Пак ще залипсвам от форума.

# 369
Вече и моят ден е усмихнат! Имам си с какво да си гледам филмите!
Връъъъъъът! „пирует“

# 370
Димони,не само ти,и аз приключвам с преговора! Може да се включвам от време на време,но се чувствам изцедена от емоции! Ти знаеш защо не ми се пише,както и някой други момичета! Знаеш,че в мен има много потенциал,но аз вече смятам,че отива на вятъра!
Изпращам на всички ви целувки!
Лек ден! Peace

Е, Малчева, бива ли така? Ми  какво да кажем ние, дето сме пресни-пресни?  Simple Smile Сами ли ще ни оставите да си говорим? Simple Smile
Не си и помисляй,че ще с говорите сами! Въпроса е да не си отговаряте сами! Joy Joy Joy Joy

# 371
Ами то липсата на информация и нетърпението ни,ще ни направи да си говорим сами Joy

# 372
  • Пловдив
От....До....

# 373

Страшна си! Точно! Simple Smile  bouquet

# 374
  • Пловдив

http://www.gecce.com/foto-galeri/basma-elbise-modasi-9489.html?p=1

Берен като Фатмагюл е положила модата на тези рокли....

Общи условия

Активация на акаунт