Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Хриси -точно тези  хора за които говориш се скриха още преди последните епизоди-п.т отлетяха  към конкретна планета , а пък ние нека не разбираме от мъже  Wink,тъй като гледам  никак не ни е лошо Hug

# 571
  • В Града на Липите
Аз се наработих, но преди да отлетя да ви почерпя с по едно парче торта "Мукадес" за следобедното кафе.
Да ви е сладко  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:

# 572
И колкото повече се замислям, осъзнвам, че няма начин Енгин да не е бил впечатлен от Берен като жена. 8и тук не говоря за прибвличане, макар, че смятам , че и такова е имало).. Берен е интелигентна жена, завършила е Бизнес и Икономкиа, а това е трудна специалност , знае езици , от добро семейство е. Красива е и добре възпитана, лъчезарна и също ми изглежда добър човек.
Просто не мога да си представя как Енгин би бил привлечен от Джансу (а очевидно е бил, но се е осъзнал бързо), която ми изглежда малко посредствена, а не би оценил Берен като жена. Някакси Берен ми изглежда класи над другата.

Бере е успяла жена , но виско е постигнала сама, а не прикачвайки се към някой мъж, за да я забележат(както е случая на Джансу)
Определено смятам, че Берен и Енгин са равностойни- и като интелект, и като възпитание, и като талант. И съм сигурна , че много се уважават. Мисля, че Енгин не е сляп и е оценил тези неща в Берен

Не знам дали сте съгласни с мен, newsm78 newsm78 newsm78 но това е моето мнение. Има разлика от жена до жена и съм сигурна, че Енгин много добре го знае.  Simple Smile

# 573
Аз още гледам Брак с чужденец, но явно и Черната змия ще загледам

newsm10
Загледай го. Много ми хареса. Всичко се разбира и без превод. Simple Smile) То направо турски ще проговорим скоро... Simple Smile))

# 574
Голям талант и професионализъм се изсква да можеш да покажеш всички чувства пред  камерите,които са навсякъде-пред лицето ,над главата и т.н Ох ако можех да съм на мястото на камерата и МБ да ме гледа право в очите Embarassed

Hug Heart Eyes
Кикенце... искрено ме разсмя! Simple Smile)) Спомних си за една смешка на Мери Кокарешкова - там тя казваше на мъжа си "Ех, да можем да станем на еден вестник, та да си приседнеш дома, се мене да си четиш..." А он, дзверо, знаете ли що и рече? "Я па ега имам късмет, моме, ти да станеш на еден календар, та да мога сека годин да те подменявам!" Wink
Няма да коментирам смешката. Simple Smile)) Не се засягаш, нали?  Heart Eyes

# 575
Ей, нямате наваксване! Simple Smile))
Докато се потя над преговора, вие сте го схрускали във всякакъв вид Енгинчо. Simple Smile))
Да пущат вече новини за него, щото тук скоро съвсем ще изперкаме да дъвчем всичко старо. Simple Smile))

Момичета, хелп!

Сигурно на някой от др. компютри, които ползвах тези дни съм сложила в любими клипа с промото от първи сезон на канал Д, където Енгин целува рамото на Берен... дайте линк, мооооооооооля!

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 17:14 от marytza

# 576
Докато се потя над преговора, вие сте го схрускали във всякакъв вид Енгинчо. Simple Smile))
Да пущат вече новини за него, щото тук скоро съвсем ще изперкаме да дъвчем всичко старо. Simple Smile))

Момичета, хелп!

Сигурно на някой от др. компютри, които ползвах тези дни съм сложила в любими клипа с промото от първи сезон на канал Д, където Енгин целува рамото на Берен... дайте линк, мооооооооооля!

http://www.dailymotion.com/video/xinamt_beren-engin_people

# 577
Марица хич не се засягам -няма за какво. А смешката не  я бях чувала -страхотно се вписва в нашият случай.Ние го дирим под дърво и камък а пък той бяга като дявол от тамян  Simple Smile

# 578
# 579

Момичета, хелп!

Охххх защо са ги изрязали тези кадри.  #2gunfire #2gunfire  Много е сладък Енгин как я целува по рамото,

Наистина момичета, имате ли сериозно обяснение защо биха ги махнали, това е сладък момент и би седял добре в промото САи знаем, че чрез това промо целят да си продадат продукта(в случая сериала)

Защо според вас са изрязани??  newsm78 newsm78 newsm78

# 580
  • Пловдив

Линк към сериите на Karayılan в оригинал - плейлист:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLCE1766E32A5EF379&feature=edit_ok

До 7 серия са цели. Едно момиче ги е събрало м.февруари, тази година. Останалите ще ги добавя на части по серии....

# 581

Линк към сериите на Karayılan в оригинал - плейлист:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLCE1766E32A5EF379&feature=edit_ok

До 7 серия са цели. Едно момиче ги е събрало м.февруари, тази година. Останалите ще ги добавя на части по серии....

Слънчице си ми ти, Марианка!  Heart Eyes

# 582
Момичета,чета ви и ви се чудя.Обсъждате Енгин,връзки,тръпки.Няма как по някакво интервю дадено от някаква бивша да се вадят каквито и да е изводи за него.Могат да се вадят само изводи за нея,защото всичко е пречупено през нейния личен поглед и най-вече интереси,които преследва.За нея може да се каже,че не е достатъчно лоялна,след като не уважава желанието на този толкова „страхотен “мъж  да държи личния си живот далеч от медийни изяви.Очевидно и интелектът и куца, иначе щеше да прецени,че да говори само хубави неща за него не стига,за да и обърне пак внимание-по-важното е изобщо да не говори.Никой не е перфектен и Енгин няма как също да е такъв.Тя обаче го изкарва такъв,пък иначе се оплаква от монотонност.Малко абсурдно звучи да може една връзка да стане монотонна при този начин на живот.Той работи много,следователно се виждат рядко и не за дълго.Животът многократно е доказвал,че монотонни стават онези взимоотношения,при които двамата партньори са почти непрекъснато заедно,защото съществува възможността да се изчерпат темите за разговор,да изплуват на повърхността различията,а не обединяващите неща.Освен това,когато двойките се виждат рядко,обикновено независимо от настроенията се настройват психически,че ще прекарат заедно едно приятно време,но тези,които се виждат ежедневно и дори отвреме навреме живеят под един покрив, си позволяват да отлагат във времето мероприятия,които разнообразяват връзката,защото се ръководят от собствените си настроения,а те не винаги съвпадат.Така се стига до монотонност и скука.Енгин е млад  мъж,в разцвета на силите си така да се каже,как да стигне до монотонност,когато се вижда с тази особа един път в седмицата.Очевидно тази причина за прекъсване на връзката и е родила главата(на Гюлфер),защото е сметнала,че не би обидила Енгин и ще се приеме като основателна.Аз лично смятам,че е невъзможна.От цялото интервю,става само това ясно,че тя съжалява за раздялата и иска да му направи впечатление.Иначе няма никакъв смисъл от казаното.
А що се отнася до тръпката на енгин или Берен,или на двамата.Значи много трудно мога да си представя каквито и да е реални тръпки,когато една тълпа народ ми виси на главата и следи всяко мое движение,когато всичко е под някаква режисура,когато микрофоните  се държат на 20 см от мене,когато ме  прекъсват постоянно  и трябва да повтаряш едни и същи действия и реплики по много пъти.Ние видяхме колко пъти трябваше да снимат само едно нищо и никакво влизане в киното и сядане по седалките,а какво остава за по-сложни сцени.Зрителите виждат на екрана само героите от филма,но всичко се заснема с участието на много други хора.
Така,че когато говорите за тръпката на Енгин при заснемането на ПБН например,ми се струва,че си влизате във собствен филм.Истински тръпки може да има само извън снимачната площадка,а това едва ли се е случило,т.като Берен беше обвързана,а Енгин едва ли също би нарушил границите на моралните си възприятия.
Според мен Енгин и Берен наистина са приятели,защото започват кариерата си от едно и също място.Навярно още тогава е имало нещо мимолетно между тях,но и двамата са интелигентни достатъчно,за да разберат,че са различни и една интимна връзка няма да продължи дълго между тях,а и би сложила край на едно полезно приятелство.Те могат да си разменят и професионална информация,да си имат повече доверие,защото не са си конкуренция,а в същото време стартират от едно и също място.Не можеш на всеки да се довериш в този бранш.Едно такова приятелство е наистина полезно-така си разсъждавам аз.И ето-Берен предлага за ролята на Керим Енгин.Утре може той някъде зад кулисите да прави нещо за нея и така нататък.

# 583
  • Разград

# 584
Момичета,чета ви и ви се чудя.

Не се чуди, Димони. Simple Smile)
В тая жега, при липсата на новини, освен да се предъвква вече известното, какво друго ни остава? Simple Smile)) Тъй или инак, тук сме все фенове на екранната двойка БерЕнгин... То момичетата продължение на сериала в трети сезон сътвориха, ти за обсъждане на личностите на актьорите им се чудиш. Важното е, че им се радваме и споделяме удоволствието си от съществуването им и от тяхното присъствие на екрана. Simple Smile Преди два месеца ако някой ми беше казал, че ще гледам турски сериали, щях да го помисля за луд. Сега, заради Енгин и Берен изгледах сума ти нещо... в това лошо няма. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт