Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Joy Joy Joy Joy Енгин със сватбения костюм на второто промо! Joy Joy Joy

Пак ръцете му около бюста Беренин..! Честно казано хореографа е смотан!  Joy Joy Joy

Това промо е изцяло режисирано. Затова и няма такива интересни моменти.  Mr. Green Mr. Green  Роклюта на Берен е уникална.

# 646
Дейзи, там където Мукадес го целува. Виж как я гледа. Сигурна съм, че по време на снимките голям бъзик е падало и Есра му се е заканвала , как ще го целува.

Маричке, точно в десятката. Точно на третата снимка ми се струва, че погледът му казва: "Есра, няма да се разминеш само с тази режисирана целувка."

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 21:30 от fantasya

# 647

E и две спокойни снимки - явно чакат инструкции.

Бях попаднала на клипче от мейкинга на промото преди време и видях, че са правени дубли, така че според мен просто са между някой дубъл.

# 648
Дейзи, там където Мукадес го целува. Виж как я гледа. Сигурна съм, че по време на снимките голям бъзик е падало и Есра му се е заканвала , как ще го целува.

Маричке, точно в десятката. Точно на третата снимка ми се струва, че погледът му казва: "Есра, няма да се разминеш само с тази режисирана целувка."

Имайки впредвид как Мукадес в този мометнт сигурно е получила 3 емоционални оргазма от екстаз, че целува енището, по който точи лиги откакто го е съзряла, предтсавям си какви са били коментарите на Езра, каквато е луда.  Joy Joy Joy Joy  Било е голям бъзик , сигурна съм.  Mr. Green Mr. Green

# 649

Бях попаднала на клипче от мейкинга на промото преди време и видях, че са правени дубли, така че според мен просто са между някой дубъл.

Ама къде са тези клипчета, бре, джанъм? Simple Smile)) Пазете поне линковете и давайте насам - такъв компромат ще спретнем, че нищо няма да може да ги оправдае. Wink))) Най-много да ги оженим по силата на цензурата в Турция.

Joy

# 650
Най- ме учудва фактът, че при тези невинни приятелски жестове на Енгин към Берен се породи ураган от порочни мисли в темата.  newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 651
Най- ме учудва фактът, че при тези невинни приятелски жестове на Енгин към Берен се породи ураган от порочни мисли в темата.  newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

Грешката не е във вашия компютър... Simple Smile))

А ние сме невинни! Simple Smile))
(отговор на Енгин и Берен на нападките от страна на цензура и фенове)

# 652

Точно на третата снимка ми се струва, че погледът му казва: "Есра, няма да се разминеш само с тази режисирана целувка."

# 653
Маричке, точно.
Винаги съм твърдяла, че момчето ни никак не е срамежливо и въобще не е света вода ненапита. Само фенките му искат да вярват, че е само техен. Сигурна съм, че не е много устойчив на женски чар. Също се коментираше, че и бялата течност не му е чужда. Въобще за мен си е един мъж отвсякъде.

# 654
Маричке, точно.
Винаги съм твърдяла, че момчето ни никак не е срамежливо и въобще не е света вода ненапита. Само фенките му искат да вярват, че е само техен. Сигурна съм, че не е много устойчив на женски чар. Също се коментираше, че и бялата течност не му е чужда. Въобще за мен си е един мъж отвсякъде.

Е тука вече ме заля със студен душ  #Shocked .Как можа!Уби ми мерака....Как да се съвзема...

# 655

...Е тука вече ме заля със студен душ  #Shocked .Как можа!Уби ми мерака....Как да се съвзема...

"що да съм те заляла със студен душ. В този идеализиран образ, в който вярват фенките на мен малко ми се губи мъжкото. Аз понеже много го харесвам, ми се иска да вярвам, че нищо човешко не му е чуждо.

# 656
  • Разград

# 657
Маричке, точно.

Е тука вече ме заля със студен душ  #Shocked .Как можа!Уби ми мерака....Как да се съвзема...

Тани,
не бързай да се поливаш със студен душ. Сигурна съм, че Фантазия имаше предвид, че нашето ангелче всяка вечер преди сън пие чаша топло мляко. Simple Smile)))

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 22:34 от marytza

# 658
Оо да, Маричке, точно това имах предвид - вечер се прибира от работа, сгъва си панталонките, измива си зъбките, пие чаша топло мляко и си ляга с книжка в ръка. На сутринта мама го събужда с целувка и го изпраща на работа махайки му с ръка. Mr. Green Mr. Green

п.п. Забравих да спомена, че преди да си легне, си облича пижамката с дълги панталони за да не настине.

# 659
Оо да, Маричке, точно това имах предвид - вечер се прибира от работа, сгъва си панталонките, измива си зъбките, пие чаша топло мляко и си ляга с книжка в ръка. На сутринта мама го събужда с целувка и го изпраща на работа махайки му с ръка. Mr. Green Mr. Green

Фантазийке, ти май съвсем се развихри. Simple Smile)) Оназ мома, с интервюто, пасти да яде пред теб. По-идеален мъж просто няма! Simple Smile)) Само мама-та нещо разваля пейзажа, ама нейсе - ще му уговорим някоя кипра мома да си го гледка и той - нея. Simple Smile))
(Марица запретва ръкави да преправи картинката.)

Ей така кротко ще се погледнат в очите... и ще поспят. Сладки сънища! Simple Smile)

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 22:48 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт