Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 799
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
daizy_g, ето малко....вече е сложена част...

* So as Akyürek Peters, envisage Did you have a great love to the love lives of Mustafa character?
Енгин: No, never had. I also love one but me i live in a quiet way, for example. But I think love should go with. It was necessary with, as well known in the value of both should be aware of love. Modern life is manipulating us. Feelings towards each other until the coward not say.
* First, your love Do you remember?
Енгин: I remember. 15-16 years old.
* Was it a Platonic love?
Енгин: First love is always platonic. Its taste is there. When love is not mutual.
* Mustafa bakışlarıda famous character. You tried to look at how this piercing?
Енгин: There are some roles, you do work, investigate. This was such a role. More about the inner world of man we need to put something of a journey, and go there.

Това интервю е преведено с гоогле преводача и ме хвърля в джаза, съответно и моя превод нпма да струва. Ще погледна малко по-късно пак з апо сносен превод.

Енгин казва, че първата му л1бов била когато бил 15-16 годишен. Питат го дали е платонична. Той отоговаря да. Така усещаш повече вкуса й, когато е несподелена.

Другото е пълна лудмица в превода.

# 691

Енгин казва, че първата му л1бов била когато бил 15-16 годишен. Питат го дали е платонична. Той отоговаря да. Така усещаш повече вкуса й, когато е несподелена.

Казах ви аз, че Енгин понякога си пада по сложните, драматични, несподелени любови вие не ми вярвате. Дори и да е имал нещо към Берен още от конкурса , останало си е вътре в него, като една неспоеделена любов. Явно човека няма проблем да си ги изживява нещата вътре в себе си.

# 692
  • В Града на Липите
Хриси, 9 епизод - много силен - "Ти можеш да бъдеш нейният "някой". Тук Керим започна да се влюбва. Един от любимите ми.
Фентъзи, точно сега го започвам 9-ти. И аз съм до него. Обаче съм на два коктейла и то различни, и вероятно ще е голямо подсмърчане. Ставам много чувствителна като смеся КВФ с коктейли.  Sad
А преди да тръгна бях точно до момента в който Мука надничаше през ключалката на банята и Мерием я хвана.
Честно казано, това е един от моментите в които Мука я разбирам напълно. Не че я оправдавам, но я разбирам  Grinning

# 693
Хриси, 9 епизод - много силен - "Ти можеш да бъдеш нейният "някой". Тук Керим започна да се влюбва. Един от любимите ми.

Ще спорим! Simple Smile))
И то не защото съм сърдита. Wink Изобщо не се влюбва тук. Той си затъна по Фатмагюл още на стълбището у Селим, само дето тук Мерием абла му даде тема за размисъл, че не е невъзможно да успее да накара Фатмагюл да промени отношението си към него. Инак той си се беше отписал, особено след нападението с джобното ножче и защитата на Лекето Мустафа (5-6 еп. и 8 еп.)

# 694
Фентъзи, точно сега го започвам 9-ти. И аз съм до него. Обаче съм на два коктейла и то различни, и вероятно ще е голямо подсмърчане. Ставам много чувствителна като смеся КВФ с коктейли.  Sad
А преди да тръгна бях точно до момента в който Мука надничаше през ключалката на банята и Мерием я хвана.
Честно казано, това е един от моментите в които Мука я разбирам напълно. Не че я оправдавам, но я разбирам  Grinning

Joy Joy Joy

# 695
  • В Града на Липите
Марица, не мисля че се влюби в нея на стълбите. Просто прояви интерес. Загледа се по едно хубаво момиче и двамата с Вурал се задяваха с нея. И в градината си беше опипване на почвата, той Керим вероятно е усвоил номерата за свалки по плажа, та знаеше какво да каже за да я впечатли.
Знам, че доста тук смятат, че точно там Керим се е влюбил в нея, обаче аз не го вярвам.

# 696

Казах ви аз, че Енгин понякога си пада по сложните, драматични, несподелени любови вие не ми вярвате. Дори и да е имал нещо към Берен още от конкурса , останало си е вътре в него, като една неспоеделена любов. Явно човека няма проблем да си ги изживява нещата вътре в себе си.

Много пъти вече писах, че за да изглежда една емоция правдиво на екрана, трябва да си я преживял, да си се докоснал до нея. Оставам си на мнението, че за да успее да бъде толкова въздействащ, Енгин е с много дълбока душевност, а влюбването му е просто специалитет. Wink)) Тези влюбени очи няма как да се "изиграят" по друг начин. Simple Smile))

# 697
Не мисля че се влюби в нея на стълбите. Просто прояви интерес. Заглда се по едно хубаво момиче и двамата с Вурал се задяваха с нея. И в градината си беше опипване на почвата, той Керим вероятно е усвоил номерата за свалки по плажа, та знаеше какво да каже за да я впечатли.
Знам, че доста тук смятат, че точно там Керим се е влюбил в нея, обаче аз не го вярвам.

Хрисенце, ей сега ще ти постна доказателствения материал! Simple Smile)) Момчето я гледаше с такова възхищение, че няма накъде повече... а ти, когато се влюбваш, не гледаш ли с възхищение обекта на любовта си? Simple Smile) Пък и който и да е от нас, разбира се. Simple Smile

# 698
Честно казано, това е един от моментите в които Мука я разбирам напълно. Не че я оправдавам, но я разбирам  Grinning

Аз някъде в 9-10 епизод осъзнах Енгин колко добър актьор е, бях възхитена.  Simple Smile Simple Smile После осъзнах, че и Керим много ми харесва  Mr. Green Mr. Green и оттам се почна маратона и пристрастяването.
Та до днес.  Joy Joy

# 699
  • Пловдив
daizy_g, изчисти си пощата....

# 700

№1 е, разбира се, първият поглед...

# 701

Много пъти вече писах, че за да изглежда една емоция правдиво на екрана, трябва да си я преживял, да си се докоснал до нея. Оставам си на мнението, че за да успее да бъде толкова въздействащ, Енгин е с много дълбока душевност, а влюбването му е просто специалитет. Wink)) Тези влюбени очи няма как да се "изиграят" по друг начин. Simple Smile))

Маричке, този спор вече съм го водила, но да те попитам и тебе - смяташ ли, че в живота Есра наднича по ключалките на баните и затова така добре и се получава във филма? И че Илия Добрев е един втори Левски?

Хриси, то ние не сме по-различни от Мукаддес, само че обекта на нашите желания не се къпе в домашната баня. А субекта, който се къпе в банята, не е обект на нашите желания. Joy Joy Той е необходимото зло.

# 702
... той Керим вероятно е усвоил номерата за свалки по плажа, та знаеше какво да каже за да я впечатли.

Относно номерата - в 1 еп. има разговор на Мелтем с дружките и. Една от тях казва"Кое беше онова момче, което танцуваше така хубаво? - Керим ли? - Да, той. - От него не очаквай повече от това" - беше отговорът на Мелтем. Демек, момчето прави впечатление и танцува добре, но няма да се свали с теб. Твърде добре е възпитан, или пък сваля само с нещо наистина важно... бих добавила аз. Simple Smile)

# 703

Маричке, този спор вече съм го водила, но да те попитам и тебе - смяташ ли, че в живота Есра наднича по ключалките на баните и затова така добре и се получава във филма? И че Илия Добрев е един втори Левски?

Хриси, то ние не сме по-различни от Мукаддес, само че обекта на нашите желания не се къпе в домашната баня. А бекта, който се къпе в банята, не е обект на нашите желания. Joy Joy Той е необходимото зло.

За Есра допускам, че би могла да си го позволи... Wink)) Но Илия Добрев не е втори Левски, освен за подрастващите. Simple Smile))

# 704
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт