Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Е то пък егати и феновате щом веднагаще се насочват към друг актьор-ами прав им път.Ще го преживеем някак!

# 286
За всички - които утре ще се включат в преговорния 65 епизод - нещо което да "стимулира" мисловната дейност  за адекватен преговор !

Пък и да се "доближим" максимално до емоционалната буря, що бушуваше тогава в сърцата, умовете и "клавиатурите" ни - нещото,  без което не минаваше нито едно он лайн гледане, нито един репортаж на Хриси и Вени.

Рекламите - да живеят ! С всеобщият ни любимец - ами той си делеше екранното  време с "Мусти" накрая. Четвъртата главна роля - беше май неговата.

# 287
# 288
Марта,биваше ли точно преди сън да постъпваш тъй грубо?Ами ще вземем да го сънуваме тоз строен миньон нощес.

# 289
  • В Града на липите
Марта  Joy докато гледах рекламата опитах да си стимулирам мисълта, колкото мога предвид бирата, която изпих и съвсем се обърках.
Искат да ни кажат, че след като пием този студен чай ще станем певици като Кенан ли  newsm78 и ще се телепортираме на концертите си или на Северния полюс  newsm78 Да не би да има нещо халюциногенно в този чай  newsm78 или аз пак не съм разбрала концепцията  Joy

п.п. Признавам си, за пръв път гледам рекламата. В четвъртъците обикновено притичвах за това онова до кухнята докато го даваха Кенан.

# 290
Марта,е точно от това ме беше страх!Но да си спомним,че по време на рекламите си имахме безпроблемен интернет,нито веднъж не прекъсваше  Joy

# 291
Марта,биваше ли точно преди сън да постъпваш тъй грубо?Ами ще вземем да го сънуваме тоз строен миньон нощес.

Той като си стъпи върху портфейла ще го вземат да играе в професионален баскетболен тим. За този "чаен" разкош човека си е прибрал хонорар с много нули.

# 292
  • В Града на липите
Оффффф,  ooooh! защо ми трябваше да се ровя из старите теми. Както се смях на бисерите на Круела  Hug и изведнъж попаднах на едно инфо, че наш Енгин не е ходил в казармата. Отложил я бил. И сега да не вземе да става войник  ooooh! Аз досега войник в казарма не съм чакала, чудо ще е ако ми се наложи.
Някой знае ли, дали това е вярно??? Отложил ли е военната си служба или вече я е отслужил?
Че то при тях доколкото знам, между 20 и 40 години няма мърдане, все трябва да я изкараш през този период. А доколкото помня, четох че след Облака я е отложил или прекъснал заради КВФ, дори имаше някакъв скандал, че са му искали подкуп, и той е записал разговора, който е представил като веществено доказателство. Медиите са написали един куп глупости и той затова сигурно не ги обича.

# 293
Това е специално за Марта,че след тази реклама имам нужда от това...

# 294
  • Пловдив

Изпращам такава целувка на всички..

# 295
Хриси в английските форуми също си го мислят това с казармата.

Ще му отиде косицата.... Sob

# 296
Хриси,казаха,че в Турция вече има закон,според който мъжете навършили 30 год. могат да се "откупят" от служба срещу 30000 лири-мисля,че едва ли ще бъдат проблем за нашия човек.Нещо друго се обсъждаше,че Облакът е спрян,понеже военните са привикали Енгин,но тогава след разни разправии се е отложило влизането му в казармата,дори медиите са обвинили Енгин че е дал подкуп на някакъв генерал,за да го освободи.Доказало се е,че няма такова нещо,но всички мислят че той затова не долюбва медиите,защото наистина са се отнесли много грозно с него.

# 297
  • Пловдив
Оффффф,  ooooh! защо ми трябваше да се ровя из старите теми. Както се смях на бисерите на Круела  Hug и изведнъж попаднах на едно инфо, че наш Енгин не е ходил в казармата. Отложил я бил. И сега да не вземе да става войник  ooooh! Аз досега войник в казарма не съм чакала, чудо ще е ако ми се наложи.
Някой знае ли, дали това е вярно??? Отложил ли е военната си служба или вече я е отслужил?
Че то при тях доколкото знам, между 20 и 40 години няма мърдане, все трябва да я изкараш през този период. А доколкото помня, четох че след Облака я е отложил или прекъснал заради КВФ, дори имаше някакъв скандал, че са му искали подкуп, и той е записал разговора, който е представил като веществено доказателство. Медиите са написали един куп глупости и той затова сигурно не ги обича.

Приеха закон в Турция - могат популярните личности да се откупват вече - 30 000 TL. Не си ли спомняте - и Кенан чаят не е бил войник и мн. други....

velijana, писали сме заедно ...

# 298
Тани,кои са тези английски форуми,дай някакъв линк,моля те.

# 299
Не мога да разбера защо се вълнувате толкова  newsm78 Ще ходим на новобранска и ще скандираме "Най-велик е нашия войник!"Три месеца все ще изкараме..

А пък другите фенки от другите форуми да се пренасочват,тъкмо ще остане само за нас.Ние все някак си ще се споразумеем

Общи условия

Активация на акаунт