Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Момичета наистина вярвам, че са възможни тсакива скрити импулси, защото съм ги изпитвала лично. Преди години точно това се случи с мен. С въпросния младеж имаше такава химия между нас , че направп въздуха пареше. Но обствоятелствата бяха такива, че нямаше как да се развият нещата( само да уточня , че нито един от нас не беше обвързан по онова време) . Беше много силн о привличане а никой не разбра и говоря за дпста дълъг период. Ние си говрехме с погледи и само ние си се разбирахме, хората около нас въпбще не загряваха за какво става въпрос. Накрая той беше говорил на тази тема с някого и оттам се поразу и си спомням че всички бяха изненадани, защото никой не беше усетил нищо.

Така че както обясних човешките усещания са прекалено сложни, за да бъдат рамкирани.

# 616
Дейзи,по този клип съм мислила още първия път като го видях.Лично за мен очудващото е,че става пред камера.Иначе такова поведение между приятели изобщо не го изключвам,защото лично имам двама такива,които ме целуват ту по врат,ту по рамо,ту по горната част на ръката,а и по челото.Имам и братовчед,който прави същото с мен.Обаче ние не сме пред камера,никой не ни наблюдава.Сега се сещам,че веднъж беше плъзнал слух в града,където живее братовчед ми,че си имал любовница Joy Joy Joyимаха предвид мен,защото не са знаели,че ми е братовчед Joy Joy JoyДа,сигурно отстрани изглежда странно,но има хора,които по този начин изразяват привързаност към някой.
Специално за клипа,нямам обяснение,но е възможно да е продуцентско решение.Може да са смятали,че така ще привлекат интереса на повече зрители.Берен по това време е вече доста популярна.Защо след това са орязани кадрите-дали е цензура или просто защото вече тези кадри са си свършили работа,а любовта между Керим и Фатмагюл не се изразява по този начин-нямам никаква представа.Възможно е също Енгин да е на 2 ракии Joy Joy Joyпревъзбуден и щастлив,че Беренчето го е уредила и ще работят заедно Joy Joy JoyМоже дори заедно да са ги пили Joy Joy Joy А е възможно това свойско държание да е резултат от близост,която са имали преди-не го изключвам.По време на сериала обаче определено смятам,че бяха в роли и нищо повече.Иначе незнам какъв му е ангелът на Енгин-може да си е имал всякакви мераци,но според мен жените са по-склонни да подтискат мераците си от мъжете.Може пък Енгин да е с много силен ангел Joy Joy Joy

# 617
# 618

Енгин за всички и всички за Енгин!

Wink

Hug

На мене пък най-после ми инсталираха добавка за сваляне на клиповете и сега мога да им се наслаждавам без да се безпокоя, че някой ще ги изтрие. :-Р

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 20:36 от marytza

# 619
За феновете на БерЕнгин цензура няма!

Не знам кой как си тълкува жестовете (въпреки отвратителното качество на видеото, те са ясни!), но лично аз, ако ме прихванат по този начин, няма да успея да пея. Simple Smile))
И не знам дали и шепне нещо на уше, или вдъхва аромата и, но тя определено е доволна.

Еееее най-накрая някой да качи заветните снимки. Значи тази тъка доста удобно се е настанила  на бюста на Берен . Как път точно това ммясто улучи бе, ЕАнгин бей??  Питам аз...доколото знам прието е жената да се хваща през корема, не през бюста...но явно ръката на Енгин е на друго мнение.
Просто така като ги гледам тези кадри, не мога да ги определя като приятелски жестове поне според моите представи...ако ме питате мен Енгин просто малко се е поувлюкъл в танца, знаете че при танците, често падат и задръжките.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 620
Определено в промото на първи сезон са много освободени и като че ли естествени,на промото на 2-ри сезон там си личи че е режисирано и просто играят.Аз и друг път съм споделяла че след истерията коят осе създава след 1-ви сезон си променят поведението .Дали заради слуха че са заедно или по -друга причина -няма да разберем но е факт,че има голяма промяна.

# 621
Дейзи, той заради това на всички снимки ,на които е с фенки или е с ръце в джоба или до тялото -много са палави пък и като знаем как действат тези ръце Embarassed #Crazy

# 622
Определено в промото на първи сезон са много освободени и като че ли естествени,на промото на 2-ри сезон там си личи че е режисирано и просто играят.Аз и друг път съм споделяла че след истерията коят осе създава след 1-ви сезон си променят поведението .Дали заради слуха че са заедно или по -друга причина -няма да разберем но е факт,че има голяма промяна.

newsm10

В десятката. Било е. Променило се е. Кой каквото ще да казва. Причините си знаят Енгин и Берен.

# 623

Еееее най-накрая някой да качи заветните снимки. Значи тази тъка доста удобно се е настанила  на бюста на Берен . Как път точно това ммясто улучи бе, ЕАнгин бей??  Питам аз...доколото знам прието е жената да се хваща през корема, не през бюста...но явно ръката на Енгин е на друго мнение.
Просто така като ги гледам тези кадри, не мога да ги определя като приятелски жестове поне според моите представи...ако ме питате мен Енгин просто малко се е поувлюкъл в танца, знаете че при танците, често падат и задръжките.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Трябва да благодариш на зетчето ми - угажда ми и вече имам програма, с която да свалям видеото на харда за по-следваща обработка. Simple Smile))

# 624
maritza, благодаря за цитата!  Simple Smile

Успокойте се, едва ли някога ще раберем какви са му тръпките на Енгин. Ние своите не можем да разберем................................ Joy Joy
Като започнах да гледам КВФ, забелязах в няколко сцени как Енгин преглъща докато гледа или разговаря с Берен Викам си - много я харесва май  newsm78
Обаче колкото повече научавам за тях двамата, толкова повече си мисля, че едва ли я харесва чак толкова - за приятел да, но не и за жена. Помислете само, колко е консервативен, дискретен, срамежлив дори (според това, което сме чели за него). В същото време Берен скача от връзка на връзка, само по време на снимките на КВФ смени трима (за толкова знам поне). Така че не вярвам Енгин да е привлечен от Берен именно като жена, не е негов тип. (пак според мен)
Сори, само изказвам мнение, нямам никакви доказателства.
Дано съм ви охладила страстите  Joy но едва ли  Joy

# 625
Дейзи, той заради това на всички снимки ,на които е с фенки или е с ръце в джоба или до тялото -много са палави пък и като знаем как действат тези ръце Embarassed #Crazy
Отивам под студения душ....налегнаха ме мисли за по-късните часове на денонощието само като спомена ръцете.... Whistling

Пуснете промото на 2-ри сезон!

ValentinaP хич не си охладила страстите....особено с това "Помислете само, колко е консервативен, дискретен, срамежлив дори (според това, което сме чели за него). " Simple Smile

# 626
Дейзи,по този клип съм мислила още първия път като го видях.Лично за мен очудващото е,че става пред камера.Иначе такова поведение между приятели изобщо не го изключвам,защото лично имам двама такива,които ме целуват ту по врат,ту по рамо,ту по горната част на ръката,а и по челото.Имам и братовчед,който прави същото с мен.Обаче ние не сме пред камера,никой не ни наблюдава.Сега се сещам,че веднъж беше плъзнал слух в града,където живее братовчед ми,че си имал любовница Joy Joy Joyимаха предвид мен,защото не са знаели,че ми е братовчед Joy Joy JoyДа,сигурно отстрани изглежда странно,но има хора,които по този начин изразяват привързаност към някой.
Специално за клипа,нямам обяснение,но е възможно да е продуцентско решение.Може да са смятали,че така ще привлекат интереса на повече зрители.Берен по това време е вече доста популярна.Защо след това са орязани кадрите-дали е цензура или просто защото вече тези кадри са си свършили работа,а любовта между Керим и Фатмагюл не се изразява по този начин-нямам никаква представа.Възможно е също Енгин да е на 2 ракии Joy Joy Joyпревъзбуден и щастлив,че Беренчето го е уредила и ще работят заедно Joy Joy JoyМоже дори заедно да са ги пили Joy Joy Joy А е възможно това свойско държание да е резултат от близост,която са имали преди-не го изключвам.По време на сериала обаче определено смятам,че бяха в роли и нищо повече.Иначе незнам какъв му е ангелът на Енгин-може да си е имал всякакви мераци,но според мен жените са по-склонни да подтискат мераците си от мъжете.Може пък Енгин да е с много силен ангел Joy Joy Joy

Искрено ме развесели. Hug Hug   Приемам теорията за двете ракии при Енгин. При алкохола падат задужките..това ще да е.  Mr. Green Mr. Green

Имам два железни довода защо не е продуцентско решение
            1.   Нито един от  актьорите в другите сериали, които участват в промото не се държат по този начин. Дори двойкитев сериалите, не се държат като двойки в промото.
            2.   Този довод е непоклатим- няма как да е продуцентско решение, защото дори в сериала Фатма и Керим не са се държали така, макар да са много влюбени. Никога не са показвали как Керим цекува рамото на Фзтма , камо ли пък как я придържа през бюста. Дори в любовните/секс  сцени нямаше нищо подобно.

Парадоксално е това да е специално продуцентско решение за поведението на Берен и Енгин. 

# 627
Вижте какво, Берен е дребничка, а ръцете на Енгин са с дълги пръсти. Та просто не му е стигнало мястото и са отишли към бюста, случайно, заради разликите в ръста  Simple Smile

# 628
Вижте какво, Берен е дребничка, а ръцете на Енгин са с дълги пръсти. Та просто не му е стигнало мястото и са отишли към бюста, случайно, заради разликите в ръста  Simple Smile
Вале  Grinning,ами те ръцете му са виновни  Wink

# 629
И още нещо за тебе, специално, Дейзи... Simple Smile))

Хей, ръчички, хей ги две - те ме слушкат най-добре... Wink))

Общи условия

Активация на акаунт