Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 770
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Марта,аз съм вече на това...

Затова от мен: Наздраве! Peace

В такъв случай - моля - да ти е вкусно !
Скрит текст:

# 601
Момичета,чета ви и ви се чудя.Обсъждате Енгин,връзки,тръпки.Няма как по някакво интервю дадено от някаква бивша да се вадят каквито и да е изводи за него.Могат да се вадят само изводи за нея,защото всичко е пречупено през нейния личен поглед и най-вече интереси,които преследва.За нея може да се каже,че не е достатъчно лоялна,след като не уважава желанието на този толкова „страхотен “мъж  да държи личния си живот далеч от медийни изяви.Очевидно и интелектът и куца, иначе щеше да прецени,че да говори само хубави неща за него не стига,за да и обърне пак внимание-по-важното е изобщо да не говори.Никой не е перфектен и Енгин няма как също да е такъв.Тя обаче го изкарва такъв,пък иначе се оплаква от монотонност.Малко абсурдно звучи да може една връзка да стане монотонна при този начин на живот.Той работи много,следователно се виждат рядко и не за дълго.Животът многократно е доказвал,че монотонни стават онези взимоотношения,при които двамата партньори са почти непрекъснато заедно,защото съществува възможността да се изчерпат темите за разговор,да изплуват на повърхността различията,а не обединяващите неща.Освен това,когато двойките се виждат рядко,обикновено независимо от настроенията се настройват психически,че ще прекарат заедно едно приятно време,но тези,които се виждат ежедневно и дори отвреме навреме живеят под един покрив, си позволяват да отлагат във времето мероприятия,които разнообразяват връзката,защото се ръководят от собствените си настроения,а те не винаги съвпадат.Така се стига до монотонност и скука.Енгин е млад  мъж,в разцвета на силите си така да се каже,как да стигне до монотонност,когато се вижда с тази особа един път в седмицата.Очевидно тази причина за прекъсване на връзката и е родила главата(на Гюлфер),защото е сметнала,че не би обидила Енгин и ще се приеме като основателна.Аз лично смятам,че е невъзможна.От цялото интервю,става само това ясно,че тя съжалява за раздялата и иска да му направи впечатление.Иначе няма никакъв смисъл от казаното.
А що се отнася до тръпката на енгин или Берен,или на двамата.Значи много трудно мога да си представя каквито и да е реални тръпки,когато една тълпа народ ми виси на главата и следи всяко мое движение,когато всичко е под някаква режисура,когато микрофоните  се държат на 20 см от мене,когато ме  прекъсват постоянно  и трябва да повтаряш едни и същи действия и реплики по много пъти.Ние видяхме колко пъти трябваше да снимат само едно нищо и никакво влизане в киното и сядане по седалките,а какво остава за по-сложни сцени.Зрителите виждат на екрана само героите от филма,но всичко се заснема с участието на много други хора.
Така,че когато говорите за тръпката на Енгин при заснемането на ПБН например,ми се струва,че си влизате във собствен филм.Истински тръпки може да има само извън снимачната площадка,а това едва ли се е случило,т.като Берен беше обвързана,а Енгин едва ли също би нарушил границите на моралните си възприятия.
Според мен Енгин и Берен наистина са приятели,защото за
почват кариерата си от едно и също място.Навярно още тогава е имало нещо мимолетно между тях,но и двамата са интелигентни достатъчно,за да разберат,че са различни и една интимна връзка няма да продължи дълго между тях,а и би сложила край на едно полезно приятелство.Те могат да си разменят и професионална информация,да си имат повече доверие,защото не са си конкуренция,а в същото време стартират от едно и също място.Не можеш на всеки да се довериш в този бранш.Едно такова приятелство е наистина полезно-така си разсъждавам аз.И ето-Берен предлага за ролята на Керим Енгин.Утре може той някъде зад кулисите да прави нещо за нея и така нататък.

Много уважавам мнението ти, публикуваш винаги арументирани и интелигентни постове.  Simple Smile Hug

Но има неща в поста ти, с които не съм напълно съгласна.

Има много примери на двойки актьори, влюбили се на снимачната площадка на някой филм. И мисля, че това е дори естествено за тях, защото това е тяхното работно място, където прекарват много часове наред с едни и същи хора. Между дубли, в почивки имат възможнст да се сближат.
Чуствата и усещанията са нещо, което не можем да контролираме и може на най-абсурдните места или в най-абсурдните ситуации човек да почувства нещо.  И тоно в това е сладостта на усещането, когатп нямаш контрол.

Много актьори точно в любовни сцени са усещали някакви импулси с партньора си макар и многото хора, защото когато има химия то си личи и се усеща и не можеш да я спреш.
Моята теория е, че Енгин може да усещал нещо още от шоуто, в което са участвали. Там те са озградили много специална връзка(духовна  приятелска )  и фактът, че толкова години са запазили контакт го доказва. Та аз смятам, че събирайки се отново в КВФ, това усещане може да се е върнало при Енгин. Но държа да отбележа, че не смятам, че това е било коментирано или споделяно от двамата, още по-малко че са имали връзка.

Достатъчно са интелигентни да си запазят приятелството , но това не значи че не е имло нпкакви импулси( поне от страна на Енгин като мъж към Берен).

Споделих, че не мога да приема, че Енгин би бил увлечен по Джансу, с която както изглежда са имали кратка афера, а не би оценил достойнствата и качествата на Берен като жена и личност.

Смптам, че човешките отношения, желания,  трепети, и усещания са прекалено сложни, за да ги слагаме в рамка – това се усеща по този начин и при тези обстбоятелства.

Може би не си съгласна с мен, но ще се радвам да чуя мнението ти.  Simple Smile Simple Smile

# 602
 Twisted Evil
Скрит текст:

# 603
Значи момичета може пак ще се повторя, но клипа от промото плюс изрязаните кадри са загадка за мен, която още не мога да си обясня. Защото аз там виждам един освободен Енгин, мога дори да кажа леко флиртуващ, даже не знам дали леко е най-точната дума.  Според мен просто покрай музиката и танците или някой и друг неканен импулс , Енгин малко се е вживял и е преминал границата на приятелските им отношения така да се каже.

Защото наистина целувката по рамото бих казала, че е доста интимен жест, поне аз така го намирам  според моите житейски разбирания. Да не говорим за ръката му, която бих казала, че се енаместила удобно в една не много приятелска зона, а именно между гърдите й.
Та аз съм доста озадаачена от това клипче,а фактът, който най-много ме озадачава е, че тези кадри са изрязани, което означава, че и монатажиста е намерил нещо нередно в тях може би.

# 604

Отново съм гневна.Докога

Скрит текст:
Необосновано ниските оценки на българския ансамбъл по художествена гимнастика доведоха до наказания на две от съдийките, оценявали нашето съчетание с пет топки в четвъртък.

Заради умишлено намалената оценка за трудност, грациите ни останаха на четвърта позиция в квалификациите, въпреки че изпълниха изключително съчетанието сиНаказаните арбитърки са от Хърватия и Португалия. Благодарение на тяхната оценка италианките се наредиха трети.

Двете съдийки са получили последно предупреждение и днес няма да съдийстват на най-важните позиции, които определят оценката за трудност при ансамблите, а ще бъдат преместени в друга комисия. Освен това тяхната работа ще бъде следена под лупа. При последващи грешки те ще бъдат отстранени до края на състезанието.

# 605
Хайде и от мен още едно припомняне колко сладки са в промото към първи сезон... Simple Smile

Като видях твоите снимки се сетих, че бях правила и аз нещо с това "промо"

Как са снимани, какво в крайна сметка е останало - въпрос пак на виждане от "шефовете" определящи правилата. А те са подчинени на тяхно величество "парите".
Повече интерес, повече рекламодатели, повече гледаемост, повече пари - в крайна сметка.
Е, и фенската любов не е за пренебрегване, ама...

Съгласна съм с теб, само че има няколко малки разлики. Бих повярвала, че промото е режисирано, но останалите актьори от другите сериали си се държат също много естествено и всеки си танцува и се забавлява. Може да е имало някаква концепция, но по-скоро като щтрихи.  
Никой друг от актььорите не се държи толкова близко , а просто се забавляват.
Фактът, че кадрите са изрязани говори, че не са искали да ги слагат в промото, с което ще заробяват публиката, демек не са с комерсиална цел.

Въпросното клипче с изрязанитше кадри е почти неоткриваемо и се съмнявам много хора да са го гледали.

Така че идеята маркетинг и реклама поне за мен отпада.

# 606
Момичета,ние днес съвсем изтрещяхме на тема Беренгин.Знам,че на повечето от нас ни се струва,че са един за друг,но пък фенките на Къванч мислят същото за тях двамата и само чакат Берен да се раздели със "студения чай",а Къванч с неговата манекенка,за да бъдат заедно.Така,че май ще трябва да ги оставим на мира,да решават житейските и любовни проблеми сами.

# 607
Цитат
...не знам колко от добрите приятели  мъж -жена си  целуват рамената и си душат косите 

Тани, аз лично, нямам такива приятели  Grinning, обаче той Енгин може просто там да е влязъл в роля. Нормално, при това работно време, как се излиза за 3-4 часа от тая роля.  ooooh!

Хриси и аз нямам такива приятели, но и идеята за вживяване в образ не ме пленява, защото ако не се лъжа това е снимано в началото на сериала , когато Берен и Енгин още не са снимали по-романтични моменти, най-много някоя прегръдка.  newsm78 newsm78  Моля те поправи ме ако съм се заблудила.

За мен просто Енгин се е вживял в танца и леко е прекрачил границата, ама според мен му е простено, защото както виждаме Берен не се дърпа много. То не че има къде де, така я е приклещил.  Mr. Green Mr. Green  

# 608
Дейзи,далеч съм от мисълта,че извън кадър,в почивките,извън снимачната площадка се случват много неща.Още на самото работно място колегите се опознават от ден на ден повече.И съвсем не е случайно,че се събират точно такива двойки.Това,за което приказвам е,че когато са в кадър,те са в роля.От всички интервюта на Енгин,колкото и да са малко,оставам с убеждението,че той е един перфекционист,що се касае до работата му,изключително амбициозен е,определено иска да постигне много в професията,на която се е спрял.Независимо имал ли е някакво влечение по Берен или не,това едва ли го е показал или дори казал.От всичко,което се изнасяше по медиите по време на излъчването на сериала,беше ясно,че почивките на Берен са преминавали в разговори с Кенан по телефона или писане на смс-и,а Енгин го виждахме да чете вестници или да хортува с други колеги.Извън снимачната площадка само в началото на сериала ги бяха хванали да закусват заедно,иначе винаги бяха отделно.Дори на наградите не седяха един до друг,а Берен твърди,че не са се карали,че са приятели и такива ще си останат.И аз и вярвам.И двамата са много хубави,но това не означава,че непременно трябва да има сексуално привличане между тях.Когато вървим по улиците непрекъснато срещаме двойки,които са различно красиви-тях не ги е събрала вероятно красотата,макар че и това е възможно,защото вкусовете също са различни,събрала ги е химията.Ако между двама души,които са почти постоянно един до друг,има химия,те не могат много дълго да устоят на нея.Идва моментът,в който се предават и рядко в такива случаи оставят разумът да говори.Обаче рано или късно това се разбира,защото очите издават,жестовете и други такива неща,които трудно могат да се скрият.Страничните хора забелязват,обикновено започват майтапи и други подобни.Нямам представа имало ли е такива неща между Енгин и Берен,но и да ги е имало не са били видяни.Така разсъждавам конкретно за двамата аз.

# 609
  • В Града на Липите
Не мога да си представя да е имало нещо между тях и за две години при толкова часове работно време и толкова многоброен екип никой да не забележи и да не изтече инфо. Абсурд. Той сценария изтече в нета, та подобна клюка ли. Щяха да забележат дори и несподелено влечение да е имало.
Напълно възможно е да са единствено приятели. Какво като са млади и хубави, може просто да не се привличат и това е.
Примерно това, че ние харесваме Енгин като мъж не значи, че всичко го харесват. Чела съм много мнения, че визуално не им допада. То всичко си е до лично възприятие.
Както и да е. Мен лично хич не ме интересува имало ли е нямало ли е нещо между тях. Най-много ме интересуват следващите им проекти  Grinning
Големи са сладури на това клипче между другото. Много са хубави  Two Hearts

Хубава вечер на всички  Hug Аз ще натискам линка на Круела  Grinning

# 610
Дейзи,далеч съм от мисълта,че извън кадър,в почивките,извън снимачната площадка се случват много неща.Още на самото работно място колегите се опознават от ден на ден повече.И съвсем не е случайно,че се събират точно такива двойки.Това,за което приказвам е,че когато са в кадър,те са в роля.От всички интервюта на Енгин,колкото и да са малко,оставам с убеждението,че той е един перфекционист,що се касае до работата му,изключително амбициозен е,определено иска да постигне много в професията,на която се е спрял.Независимо имал ли е някакво влечение по Берен или не,това едва ли го е показал или дори казал.От всичко,което се изнасяше по медиите по време на излъчването на сериала,беше ясно,че почивките на Берен са преминавали в разговори с Кенан по телефона или писане на смс-и,а Енгин го виждахме да чете вестници или да хортува с други колеги.Извън снимачната площадка само в началото на сериала ги бяха хванали да закусват заедно,иначе винаги бяха отделно.Дори на наградите не седяха един до друг,а Берен твърди,че не са се карали,че са приятели и такива ще си останат.И аз и вярвам.И двамата са много хубави,но това не означава,че непременно трябва да има сексуално привличане между тях.Когато вървим по улиците непрекъснато срещаме двойки,които са различно красиви-тях не ги е събрала вероятно красотата,макар че и това е възможно,защото вкусовете също са различни,събрала ги е химията.Ако между двама души,които са почти постоянно един до друг,има химия,те не могат много дълго да устоят на нея.Идва моментът,в който се предават и рядко в такива случаи оставят разумът да говори.Обаче рано или късно това се разбира,защото очите издават,жестовете и други такива неща,които трудно могат да се скрият.Страничните хора забелязват,обикновено започват майтапи и други подобни.Нямам представа имало ли е такива неща между Енгин и Берен,но и да ги е имало не са били видяни.Така разсъждавам конкретно за двамата аз.

Абсолютно съм съгласна с теб.  Hug Hug  Дори и да е имало, останало си е вътре в тях.
Попринцип аз Енгин повече го подозирам.

И последно , ако не те затруднявам , ми е интересно мнението ти за промо клипа и изрязаните кадри(където ръката на Енгин е между гърдите й целува рамото й) . Много момичета се изказаха по темата, но май до консенсус не се стигна.  Поведението на Енгин влиза ли в графа приятели или малко е прекрачил границата, както на мен ми се струва?? И защо са изрязани кадрите???  newsm78 newsm78 newsm78

# 611
За феновете на БерЕнгин цензура няма!

Не знам кой как си тълкува жестовете (въпреки отвратителното качество на видеото, те са ясни!), но лично аз, ако ме прихванат по този начин, няма да успея да пея. Simple Smile))
И не знам дали и шепне нещо на уше, или вдъхва аромата и, но тя определено е доволна.

# 612
Отпускаааааа!

Ле-ле момичета, съвсем сме изтрещяли, от жегите ли, от дъжда ли, или от липсата на информация  newsm78. То не бе обсъждане на бивши, по-бивши, най-бивши и кандидатки за бивши (май сме по-зле и от египетската актриса ли, певица ли). То не бяха флуиди, искри и други запалителни средства от Енгин към Берен, че и студения чай на зетя да не може да ги угаси.

Е, за това ще избягам за 2 седмици белким ми мине малко лудоста  Joy  Joy  Joy

# 613
Отпускаааааа!

Е, за това ще избягам за 2 седмици белким ми мине малко лудоста  Joy  Joy  Joy

Честитоооооо! Simple Smile)))

Ние ще продължим да се потим и охлаждаме - кой както може. Simple Smile))

# 614

Абсолютно съм съгласна с теб.  Hug Hug  Дори и да е имало, останало си е вътре в тях.
По принцип аз Енгин повече го подозирам.

И последно , ако не те затруднявам, ми е интересно мнението ти за промо клипа и изрязаните кадри (където ръката на Енгин е между гърдите й целува рамото й) . Много момичета се изказаха по темата, но май до консенсус не се стигна.  Поведението на Енгин влиза ли в графа приятели или малко е прекрачил границата, както на мен ми се струва?? И защо са изрязани кадрите???  newsm78 newsm78 newsm78

Поведението на Енгин е много приятелско.  Светят им очетата и на двамата. Simple Smile)) Но, аз предполагам, че са се наговорили за подобна приятелска прегръдка, за да предизвикат ревност у приятеля на Берен по това време. Да кажем. А цензурата в Турция не е успяла да преглътне подобна постановка. Simple Smile)) Добре, че някой луд фен е запазил оригинала макар и с толкова лошо качество на образа. Simple Smile
Wink

Общи условия

Активация на акаунт