Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Господ да ни дари с търпение....Нека си коментираме тръпките около любимите актьори, стига взаимно да уважаваме мненията си.

# 586
Здравейте,аз след потопа,градушката и  гръмотевиците,които се изсипаха над София съм отново при вас.
Димони,да те попитам защо си сложила определението "страхотен" мъж в кавички?
И нещо друго,позволи ми да не се съглася съвсем с мнението ти,че само двойки,които се виждат рядко се спасени от монотонност?Аз си мисля,че това двама души да си бъдат интерисни не зависи от това,колко време прекарват заедно,а по-скоро от това какво като емоции,интелектуален багаж,любов и дори секс ако щеш могат да си предложат един на друг.В този ред на мисли,струва ми се че Енгин просто не е намерил все още своята сродна душа и дано това да му се случи.

# 587
Здравейте,аз след потопа,градушката и  гръмотевиците,които се изсипаха над София съм отново при вас.
Димони,да те попитам защо си сложила определението "страхотен" мъж в кавички?
И нещо друго,позволи ми да не се съглася съвсем с мнението ти,че само двойки,които се виждат рядко се спасени от монотонност?Аз си мисля,че това двама души да си бъдат интерисни не зависи от това,колко време прекарват заедно,а по-скоро от това какво като емоции,интелектуален багаж,любов и дори секс ако щеш могат да си предложат един на друг.В този ред на мисли,струва ми се че Енгин просто не е намерил все още своята сродна душа и дано това да му се случи.

Страхотен съм го сложила в кавички,защото цитирам определението,което въпросната госпожица слага на Енгин,а той си е иначе за нас страхотен и без тя да ни го казва.А за другата част от поста ти-съм съгласна,но точно това,което изтъкваш като необходими условия,за да си бъдат интересни двама души,се появяват,когато двойката е по-често заедно.Двама души,които се срещат само в неделя,имат винаги какво да си кажат,тогава често дори не се забелязват интелектуалните различия.Нормално е една голяма част от времето им да е било посветено на секса,а от него тя не се оплаква.Аз познавам една семейна двойка,която беше много щастлива,докато мъжът ходеше непрекъснато в командировки и се виждаха много рядко.Когато той си смени работата и си живееше постоянно в къщи,се оказа,че тези двамата не са се познавали достатъчно и че всъщност са с много различни виждания по много въпроси касаещи съвместния им живот.Вече почти няма какво да си кажат и просто се търпят.Затова си мисля,че има значение времето,което прекарва една двойка заедно.С това не искам да кажа,че ти трябва да си съгласна с мен-това,както вече писах си е мое виждане.

# 588

Хайде и от мен още едно припомняне колко сладки са в промото към първи сезон... Simple Smile

# 589
Димони,разбира се,че и ти си права-аз просто като непоправим романтик може би,ми се струва че когато двама човека само се търпят,то любов между тях няма и по-добре всеки по пътя си,но да не се задълбаваме в тез неща.То самият Толстой е казал,че всички нещастни двойки си приличат,а всички щастливи са щастливи по своему.

# 590
Димони защо не ни оставиш да си споделяме на воля каквото ни е на сърце(това с добри чувства).Все пак нали затова е форум.Дали е имало нещо между Е и Б само те си знаят.Но това не пречи да го обсъждаме.А третия сезон много ми харесва.С глас съм се смяла на някои места,и съм си го представила даже.Няма нищо лошо да ни харесват Е и Б като двойка.Така си паснаха във филма,че на много от нас им се иска да са и в живота двойка.Естествено това от наш поглед  Wink Докато Берен и Къванч или Енгин и тази Нарин(не ѝ знам името),или Берен с този от ЩЗ...просто няма място за сравнение.
Ясно че и Енгин може да си има недостатъци,като например да си хвърля мръсните чорапи по пода или да не си подрежда дрехите,или да оставя следи от паста за зъби по мивката ,но ще го преживея ,ако се отнася за такива неща  Joy  Whistling
И още нещо-в клипа видях,освен Еннгин да целува рамото на Берн,така също и да вдъхва аромата на косата ѝ(може да ми се е привидяло  Whistling )...не знам колко от добрите приятели  мъж -жена си  целуват рамената и си душат косите  newsm78  Wink (с добри чувства   bouquet)

# 591
Момичета, докато ви приготвя по едно  късно  следобедно кафе - то времето му отмина.
Но въпреки това - по едно малко - просто за идеята.

# 592
  • Пловдив

В Пловдив се появиха облаци и ето .....

# 593
Тани и аз като гледам клипчето,то пък на Берен й е едно "неприятно" от тези целувки и прегръдки! Joy Joy Joy

# 594
  • В Града на Липите
Цитат
...не знам колко от добрите приятели  мъж -жена си  целуват рамената и си душат косите 

Тани, аз лично, нямам такива приятели  Grinning, обаче той Енгин може просто там да е влязъл в роля. Нормално, при това работно време, как се излиза за 3-4 часа от тая роля.  ooooh!

# 595
Марта,аз съм вече на това...

Затова от мен: Наздраве! Peace

# 596

В Пловдив се появиха облаци и ето .....

Joy Joy Joy Joy #2gunfire Joy Joy Joy #2gunfire

Разрази се гръмотевичната буря Мустафа Булут?... Simple Smile))

# 597
Малчо,наздраве!И аз през лятото съм на тези "течни банички" Joy Joy Joy
Хриси,роля,роля,добре,ама защо я резнаха в другия вариант на клипа? newsm78

# 598
Тя бурята МБ е перманентна .
А може да са резнали тази сценка заради турският СЕМ .Понеже Кенан още го нямаше значи СЕМ са виновни Grinning
 Ако може някой сега да сложи и промото  от 2-ри сезон и елате ни вижте.Колко размисли и страсти ще се развихрят #Crazy

# 599
Хайде и от мен още едно припомняне колко сладки са в промото към първи сезон... Simple Smile

Като видях твоите снимки се сетих, че бях правила и аз нещо с това "промо"

Как са снимани, какво в крайна сметка е останало - въпрос пак на виждане от "шефовете" определящи правилата. А те са подчинени на тяхно величество "парите".
Повече интерес, повече рекламодатели, повече гледаемост, повече пари - в крайна сметка.
Е, и фенската любов не е за пренебрегване, ама...

Общи условия

Активация на акаунт