Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 831
  • 739
  •   1
Отговори
# 705

Хриси, то ние не сме по-различни от Мукаддес, само че обекта на нашите желания не се къпе в домашната баня. А бекта, който се къпе в банята, не е обект на нашите желания. Joy Joy Той е необходимото зло.

Уф. Не ме цапардосвай с реалните обекти в банята, щото при мен тръпката е друга... Simple Smile))) И в бяла ризка с ръст, ръце и характер така напомня Керим, че не ключалка, бронирана врата не може да ме спре! Simple Smile)))
 Joy

# 706
  • В Града на Липите
Марица, няма смисъл  Hug не можеш да ме убедиш.
Двамата с Вурал си приказваха съвсем спокойно, когато тя си тръгна. Не видях Керим да тръгна да разпитва за нея, да прояви любопитство, да се опита да научи коя е, за да може после да я открие. Тръгна си най-спокойно с Вурал да се забавляват с момчетата. Дори Вурал му припомни, че вече са я виждали. Искаше даже да се обзалагат.
Вярно, тя го впечатли, но го впечатлиха и девойките по плажа, които обсъждаше с Вурал и после си пиеха на бара.
Фатмагюл е красива, и изведнъж изскочи пред тях на стълбите, една такава дива, скромно облечена, не намястото си. Нормално е да се впечатли, и да се загледа. Но влюбване е прекалено силно.
Що се отнася до възхищението, не мисля че е равносилно на влюбване.
Обаче аз няма да споря, защото нито ти мен ще ме убедиш, нито аз теб,  Joy  Joy  Joy а Фентъзи вече ме изпревари с половин епизод. Има да я догонвам до 2 часа поне, а утре ме чака натоварен ден.

# 707
Марица, няма смисъл  Hug не можеш да ме убедиш.
Двамата с Вурал си приказваха съвсем спокойно, когато тя си тръгна. Не видях Керим да тръгна да разпитва за нея, да прояви любопитство, да се опита да научи коя е, за да може после да я открие. Тръгна си най-спокойно с Вурал да се забавляват с момчетата. Дори Вурал му припомни, че вече са я виждали. Искаше даже да се обзалагат.
Вярно, тя го впечатли, но го впечатлиха и девойките по плажа, които обсъждаше с Вурал и после си пиеха на бара.
Фатмагюл е красива, и изведнъж изскочи пред тях на стълбите, една такава дива, скромно облечена, не намястото си. Нормално е да се впечатли, и да се загледа. Но влюбване е прекалено силно.
Що се отнася до възхищението, не мисля че е равносилно на влюбване.
Обаче аз няма да споря, защото нито ти мен ще ме убедиш, нито аз теб,  Joy  Joy  Joy а Фентъзи вече ме изпревари с половин епизод. Има да я догонвам до 2 часа поне, а утре ме чака натоварен ден.

Сладка, ми как ще разпитва пред онези апапи?? Че нали им видя отношението... пък и Вурал на стълбите не пропусна да го закачи "Ти как си я пропуснал тази?" Той съзнаваше, че "приятелите" му имат съвсем различно отношение към жените. А Фатмагюл освен това е и негова землячка - естествено, че няма да я навира в очите им с проява на внимание от своя страна. По-късно, при психоложката той това дори си го каза в почти прав текст.

# 708

Енгин казва, че първата му л1бов била когато бил 15-16 годишен. Питат го дали е платонична. Той отоговаря да. Така усещаш повече вкуса й, когато е несподелена.

Казах ви аз, че Енгин понякога си пада по сложните, драматични, несподелени любови вие не ми вярвате. Дори и да е имал нещо към Берен още от конкурса , останало си е вътре в него, като една неспоеделена любов. Явно човека няма проблем да си ги изживява нещата вътре в себе си.

Много пъти вече писах, че за да изглежда една емоция правдиво на екрана, трябва да си я преживял, да си се докоснал до нея. Оставам си на мнението, че за да успее да бъде толкова въздействащ, Енгин е с много дълбока душевност, а влюбването му е просто специалитет. Wink)) Тези влюбени очи няма как да се "изиграят" по друг начин. Simple Smile))

Аз точно за това си мислих.Очите никога не лъжат нали знаете.Няма как да гледат така,ако не го е преживял или преживява  Whistling ,колкото и добър актьор да е.То точно това го прави добър актьор де  Wink Марица първо прочетох "вълшебни очи"  Crazy

# 709
  • В Града на Липите
Относно номерата - в 1 еп. има разговор на Мелтем с дружките и. Една от тях казва"Кое беше онова момче, което танцуваше така хубаво? - Керим ли? - Да, той. - От него не очаквай повече от това" - беше отговорът на Мелтем. Демек, момчето прави впечатление и танцува добре, но няма да се свали с теб. Твърде добре е възпитан, или пък сваля само с нещо наистина важно... бих добавила аз. Simple Smile)

Мисля че си останала с грешно впечатление. Това беше разговора:

Пр -   Как се казваше момчето, което беше вчера с вас?
М: -   Кое?Високото или ниското?
Пр:-   Ниския го знам, Вурал. Питам за другия.
М: -   Керим.
Пр -   Той наистина ли е ковач, или Селим се шегуваше с мен?
М: -   Наистина е ковач... или дърводелец... нещо подобно. Той живее тук.
Пр -   Но говори толкова добре.
Пр -   Той е очарователен! Добре възпитан. Танцува добре.
М: -   Научил е някои неща за да впечатлява туристките. Това е.

# 710
Маричке, аз само не разбирам къде ти е проблема с нещата от живота? Нали става въпрос за твойта баня, не за тази на съседката? newsm78

Хриси, споко. Ще повтарям. Аз от 5 до 28 съм ги гледала по 200 пъти. Joy Joy

# 711
  • В Града на Липите
Аз пак пропуснах шегата  newsm78 В коя баня надничате сега  newsm78

Забелязали ли сте как държи телефона? Вероятно заради дългите му пръсти, които обсъдихме неведнъж. Сега вероятно ще решите, че искате да сте на мястото на телефона.  Joy  Joy  Joy

# 712
  • Разград

# 713

Аз точно за това си мислих.Очите никога не лъжат нали знаете.Няма как да гледат така,ако не го е преживял или преживява  Whistling ,колкото и добър актьор да е.То точно това го прави добър актьор де  Wink Марица първо прочетох "вълшебни очи"  Crazy

Амчи те са вълшебни, щото са влюбени. Simple Smile)) Грешка няма. Simple Smile)

http://www.facebook.com/pages/Engin-Akyurek-Global-Fans/211550762218886?sk=photos

Знам, че сте преровили всичко, но аз сега ровя тук... Simple Smile

# 714
Аз честно казано предпочитам да съм му в ръчичките по този начин (на мястото на Берен):

# 715
Аз честно казано предпочитам да съм му в ръчичките по този начин (на мястото на Берен):

Е, аз пък предпочитам моя си Керим... и заради ръчичките. Wink Но няма да поствам снимка. Simple Smile)) Инак, току-виж сме отворили нова тема - "Керим БГ". Wink))

# 716
Хриси, Марица

Аз имам съвсем различна теория за влюбването. Според мен човек първо се влюбва на подсъзнателно ниво, като мозъка регистрира обекта на влюбване и той остава в съзнанието на човека, но реално той вече е влюбен без на съзнагтелно ниво още да го е осъзнал. Това  осъзнаване може да отнеме време , може да се случи след месеци например , но тиова съзнаване се случва, защото мозъкът вече е запаметил този импулс. Като добавим и чувтвата, които се пораждат вече на съзнателнно ниво става необратимно.

Мисля, че същото се случи с Керим. Той се влюби в Фатма на стълбите, но не го осъзнаваше тогава, брер подсъзнателно. Чак след това осъзна чувствата си.

Как ви се струва , възможно ли е???  newsm78 newsm78

# 717

Ваня, мила, знаеш как да съкрушиш сърцето ми. Simple Smile Този Облак като го видя и ситно притрепервам от електричеството, което насища въздуха около него. Wink))

# 718

Фантзия не разбра ли че това е чисто приятелски жест??? Е newsm78нгин чисто приятелски я е хванал за бюста, акто правят всички приятели.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 719
  • В Града на Липите
Цитат
Аз имам съвсем различна теория за влюбването. Според мен човек първо се влюбва на подсъзнателно ниво, като мозъка регистрира обекта на влюбване и той остава в съзнанието на човека, но реално той вече е влюбен без на съзнагтелно ниво още да го е осъзнал. Това  осъзнаване може да отнеме време , може да се случи след месеци например , но тиова съзнаване се случва, защото мозъкът вече е запаметил този импулс. Като добавим и чувтвата, които се пораждат вече на съзнателнно ниво става необратимно.
Мисля, че същото се случи с Керим. Той се влюби в Фатма на стълбите, но не го осъзнаваше тогава, брер подсъзнателно. Чак след това осъзна чувствата си.
Как ви се струва , възможно ли е???

Дейзи, не знам дали е възможно  newsm78
На подсъзнателно ниво съм склонна да се съглася с теб, но на съзнателно - не.  Grinning
Продължавам да смятам, че Керим  се влюби във Фатмагюл на всякакво ниво в "задпердяния" период.
Лично мнение  Peace

п.п. Тя Фентъзи като приятелка иска да я гушне, ти какво си помисли  Joy  Joy  Joy

Аз усещам да ми се заформя едно супер неприятно главоболие, за това ще пи пожелая лека нощ  Hug и сладки сънища.

Общи условия

Активация на акаунт