Хотелите във Велинград - 3

• 100 491
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
То така като изчетох последните постове няма читав хотел в този град или просто разни хора разни идеали.
Весела ваканция!

# 91
  • София
Абсолютно Simple Smile

Ама като чете човек, събира 2 и 2, и като сложи и интуицията си за капак - решава по-лесно.
Само на база сайт и реклама, не става.

# 92
Тъкмо смятах да резервирам за Макси и отново се разколебах:) Може ли някой да го сравни с Акватоник и Бор, че вече нямам никакво време!

# 93
Тъкмо смятах да резервирам за Макси и отново се разколебах:) Може ли някой да го сравни с Акватоник и Бор, че вече нямам никакво време!
о, аз бяхв  Бор миналата седмица, и определено Макси:)))). Не знам, расположение е доста по добро! Стая също, бассейни! В Бор хигиена не е по добра от Макси)))). Така че тук за мен няма съмнения -Макси:)

# 94
пак питах на рецепция за сушилник (казах, че приятелка ми почиваше тук, и имаше сушилник:)). Те ми отговориха, че никога не са имали сушилник!!!!!! Е как така? А тук казвате, че имаше сушилник! Не знам, на нито една тераса не видях!!!!!!!!!

И още! Децата ми натрошиха някакви растения от улицата на пода в стая! Вече 2 дни всичко си е на място Laughing. Нищо не е почистено!!!!!!!!!!!!! Sick

Обаче иначе всичко друго си е ок!!!!!!!!!!

Цените в ресторант са прекалено високи, ама няма как, ядем и не мислим за това:))))

# 95
Така, като изчетох отзивите за Спас. Реших да се откажем. Търсенето продължава... Май ще сменим дестинацията.

# 96
какво ще кажете за Лъки Лайт Rolling Eyes
Освен мен, май напоследък никой друг не е писал за този хотел. Заповядай:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623610.msg22437212#msg22437212

# 97
  • Пловдив
какво ще кажете за Лъки Лайт Rolling Eyes
Освен мен, май напоследък никой друг не е писал за този хотел. Заповядай:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623610.msg22437212#msg22437212

Мерси,аз и без това се отказах... Peace

# 98
Здравейте! Моите родители се върнаха от Велинград - финално отседнаха в хотел Орхидея. Цената на двойна стая със закуска беше 50 лв. Пиша с повече подборности за по-нискобюджетна почивка, ако някой се интересува. Казаха, че стаята им е била нова и чиста, но доста малка, особено банята, от коят отрябвало да изнасят кърпите, за да не се намокрят, докато се къпят. Персоналът бил любезен, в хотела се предлага обедно меню (само за 5 лв.), което обаче всеки ден било едно и също, и те са хапвали там само два пъти. За 5 дни, стаята им не е била почиствана.
Аз имах малки затруднения със собственичката, защото исках да платя нощувките по банков път и звънях в три поредни дни на двама различни рецепционисти, за да обяснявам защо толкова държа да платя по банка. Накрая ми изпратиха сметката по мейл в събота. Парите преведох в понеделник. Междувременно, всеки път като видела нашите, собственичката ги питала "преведохте ли парите, преведохте ли парите, ние още не сме ги получили" - което малко ги беше поизнервило.... Получиха си ги три дни преди нашите да си тръгнат, не разбирам защо е била тази паника. А бях оставила телефон за връзка с мен, ако имат въпроси по превода, да не тормозят родителите ми.
Иначе хотелът е на добро място и все пак е прилично място.
Казаха, че имало добър избор за хранене в различни ресторантчета на добри цени.
Пътува се през Белово-Юндола. По пътя от Юндола към Велинград текат ремонти и движението е доста бавно.
Приятна почивка на тези, които тепърва заминават!

# 99
  • София
моят отзив не е точно за хотел, но е свързан с темата.

неколкократно бях чела хвалби за ресторант "Том и Нези Класик" из темите за Велинград тук.
след лични наблюдения, НЕ бих препоръчала това заведение. това, което ядохме, беше на средно ниво - не лошо, но в никакъв случай не заслужаваше такива цени.

но обслужването беше това, което ме шокира и отблъсна. ресторантът беше пълен - събота вечер, местни бонзи празнуваха и т.н. това се оказа достатъчно, за да бъдат напълно заебани "дребните" гости.  един пример - поисква се виненият лист, очевидно с идея да се избере и поръча вино към вечерята. листът беше донесен, но после никой не дойде до края на вечерта да се поинтересува дали сме намерили нещо интересно за четене в тоя лист.  Shocked и още доста други случки от този тип, да не ви отегчавам. ОК съм с такова обслужване, ама в селската кръчма на село Сърница и за обща сума на сметката до 30 лева, а не за префърцунените претенции на "Том и Нези Класик" с шефските менюта.

# 100
- няма външен басейн, единият от басейните се намира под нещо като прозрачен навес, според мен хигиената около басейните не беше на ниво - имаше ръждясали радиатори, мръсотия по пода и т.н.

Една и съща мърсотия по пода си беше там поне 20 дни.  Simple Smile

Аз изобщо не съм впечатлена от "Том и Нези" - обикновеното. Не готвят всичко от обедното меню, гледат странно и храната не е нещо особено.
"При КиселиА" е доста по-добре. Все пак е в парк и храната е вкусна.

Успяхме да се качим до параклиса "Св. Никола" и беше чудесно.
Препоръчвам разходка до крепостта "Цепина" в с. Дорково.
И до пещера "Лепеница", но последните километри от пътя са доста лоши. Пътят продължава после към Ракитово, а какво има там, ще разберете от брошурата, която ще получите пред пещерата  Wink
http://www.sutkya.org/

# 101
  • София
anelliya, имаш предвид окачената фасада над детския басейн ли?

http://svetispas.com/gallery.php

Не че е невъзможно някоя чистачка да си е недогледала работата, но аз никога, подчертавам - никога, не съм попадала на мръсотия в Свети Спас.
Даже забележката ми беше, че прекалено често се мотат чистачки около басейните. И им го казах. Simple Smile

# 102
Пепеляши, не, нямах предвид това. Покривът и прозорците около басейна също не бяха много чисти, но аз имах предвид насекомите по пода около двата басейна, както и по первазите около детският басейн. Ние бяхме за 2 нощувки там и аз специално не видях някой да почиства басейна. Може и да сме се разминали, но удавените насекоми бяха там. Иначе за другите общи части нямам забележки. Аз и не съм се заглеждала по другите первази де...  Laughing

ПП1: Не споменавам стъпките около басейните, защото може да са от хора, които ползват шезлонгите навън - самите шезлонги са разположени директно върху тревата, т.е. не е трудно с обувките си да внесеш мръсотия при басейните.

ПП2: Ако ставаше въпрос за 3 звезден хотел, едва ли някой би очаквал чудеса... Но в 5 звезден хотел би трябвало да се държи на тези неща!

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 23:54 от anelliya

# 103
anelliya, съвсем права си.  Peace
Явно са си взели бележка и за толкова дни не видях никой да чисти около басейните.
Всъщност малкия, когато го източват, го мие момчето, което е едновременно барман и спасител.

Както и да е. Не убеждавам никой в нищо, просто споделям впечатление.

# 104
  • София
Здравейте! Търся инфо за семеен хотел Ив-по-точно за стаите и храната.Басейн няма да ползваме,тъй като ще ходим есента.Как е обслужването? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт