ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 336
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
А днес има ли обаждания  newsm45

# 106
# 107
и аз сам бяснаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа сял ден сам на линия и нищто за сажаление Tired

# 108
това 4акане адски изнервя преживявям го за втори път,а до стартирането ще си от4акаме  smile3518

# 109
buttinsky, браво! Успешна процедура Hug
Както и на всички други, получили обаждане Grinning

Галка, моля те използвай бутона "Редактирай", когато искаш да допълниш нещо (мисля, че за втори път те подканвам)

# 110
  • Варна
Днес ми се обадиха за получаване на заповедта на 22.08 - номер 14 382  Joy
Чакането си заслужаваше, сега остава да се надяваме и на успех на процедурите, късмет на всички, които чакат своето щастие, и повече спокойствие и вяра!  Praynig

# 111
# 112
................................
Чакането си заслужаваше, сега остава да се надяваме и на успех на процедурите, късмет на всички, които чакат своето щастие, и повече спокойствие и вяра!  Praynig

polyamitko .........   честито и щастливо осъществяване на мечтата ти  Peace

# 113

Днес е Голяма Богородица !

Да благодарим момичета,.....  bouquet  и и се помолим да помогне на всички ви ,за да станете майки и прегърнете жадуваните си рожби  Hug

# 114
Аз се записвам с ново номерче 17355 Cry

# 115

Днес е Голяма Богородица !

Да благодарим момичета,.....  bouquet  и и се помолим да помогне на всички ви ,за да станете майки и прегърнете жадуваните си рожби  Hug

ДАЙ БОЖЕ,ВСИ4КИ СЕ РАДВАМЕ НА ТОВА ДЪЛГО 4АКАНО 4УДО!!!! Praynig

# 116
МОМИ4ЕТА как варват номерата ощте малко щте ме тарпите хахахаха   аз сам 14510                                                 

# 117
от zachatie:
Здравейте! Аз също получих обаждане от фонда. № 14397 от 23.11.2011г. за трети последен опит. Отивам за заповед на 10.09. по моя молба, предложиха ми 22.08. Надявам се този опит да бъде успешен. Пожелавам на всички много късмет и БЕБЕТА.

# 118
от zachatie:
Здравейте! Аз също получих обаждане от фонда. № 14397 от 23.11.2011г. за трети последен опит. Отивам за заповед на 10.09. по моя молба, предложиха ми 22.08.
Надявам се този опит да бъде успешен. Пожелавам на всички много късмет и БЕБЕТА.

iliana111..........   Peace          късмет мила ...............
              Майка Богородица да ти помогне   Praynig Моли и се и вярвай   Hug

# 119
Аз се записвам с ново номерче 17355 Cry
Ванеса много съжалявам че те засичам пак в тази тема. Този път май ще сме по едно и също време. Ние сме 17218

Общи условия

Активация на акаунт