ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 777
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
от zachatie:
Здравейте! Аз също получих обаждане от фонда. № 14397 от 23.11.2011г. за трети последен опит. Отивам за заповед на 10.09. по моя молба, предложиха ми 22.08.
Надявам се този опит да бъде успешен. Пожелавам на всички много късмет и БЕБЕТА.

iliana111..........   Peace          късмет мила ...............
              Майка Богородица да ти помогне   Praynig Моли и се и вярвай   Hug
Благодаря argo Hug
Късмет на всички чакащи

# 121

Вчера на Богородица  прочетох в поста на Emilia Maria тази много истинска и силна молитва .  Дано помогне на всички за рожба  Praynig  Hug

Момичета, на един от най-светлите Християнски празници ви изпращам тази молитва с пожелание въпреки трудностите и изпитанията, през които минаваме да не губим вяра и да продължаваме да се молим:

Божия Майко,
Застъпнице на всички жени,
смили се над мен.
Прости ми всички грехове.
Моля те, Божия Майко,
Изпрати ми детенце,
съжали самотната ми душа.
Направи така, че да родя,
И винаги ще помня твоята милост.
Ще възпитавам детето си във вяра към Господа наш.
Майко Божия,
обгърни ме с твоята благодат
и помогни да зачена,
да износя чедото си и да го радя в мъки
за укрепване на силите и волята твоя.
Амин

# 122
  • София
Здравейте, слънчица Hug Най сетне и номер 14414 получи обаждане, отивам за заповед на 10.09., за втори опит.
Много положителни емоции и тестчета на всички.   bouquet

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 17:11 от eldorado_f

# 123
честито мила  касмет  Hug

А други обаждания немали   Crossing Arms

ришете моля  Praynig

# 124
пишете моля сори обаче баркам пиша и на  латиница  Blush

# 125
какво трябва да направа като си зема заповета моля да ми кажете че сам за 1 опит мерси предварително Heart Eyes

# 126
galqalbian   добре е да се научиш да използваш бутона Редактирай  защото най-накрая ще те блокират  Naughty

# 127
galqalbian  и аз съм на същото мнение като Звезда. Кликни върху проверка правопис

# 128
  • София
galqalbian   добре е да се научиш да използваш бутона Редактирай  защото най-накрая ще те блокират  Naughty

galqalbian  и аз съм на същото мнение като Звезда. Кликни върху проверка правопис

За съжаление тази девойка НЕ ЧЕТЕ какво пише в другите постове. Тя работи по 13 часа и няма време да чете  Mr. Green Освен това е решила, че това не е форум, а чат  Mr. Green Бутон "редактирай" е неизвестен за нея, а предполагам и че не знае какво означава думата "правопис"  Joy

# 129
buttinsky, браво! Успешна процедура Hug
Както и на всички други, получили обаждане Grinning

Галка, моля те използвай бутона "Редактирай", когато искаш да допълниш нещо (мисля, че за втори път те подканвам)

Благодаря ти Сънчи-Пънчи.
Дано да имаме късмет всички. Мисля, че заслужаваме да бъдем възнаградени за търпението си. Hug

# 130
  • София

За съжаление тази девойка НЕ ЧЕТЕ какво пише в другите постове. Тя работи по 13 часа и няма време да чете  Mr. Green Освен това е решила, че това не е форум, а чат  Mr. Green Бутон "редактирай" е неизвестен за нея, а предполагам и че не знае какво означава думата "правопис"  Joy

Би било добре да не се ядем за такива неща не е станало кой знае какво,все пак сме тук за да си помагаме не да се критикуваме.

galqalbian когато си получиш заповедта отиваш в болницата която си избрала и им я даваш от там ще ти кажат какво да правиш...

# 131
  • София
Би било добре да не се ядем за такива неща не е станало кой знае какво,все пак сме тук за да си помагаме не да се критикуваме.

tanyalv, по принцип момичетата тук са достатъчно отзивчиви, НО ИЗВИНЯВАЙ
1. девойката Е УЖАСНО НЕГРАМОТНА
2. и за разкош на "грамотносттта" си през някоя друга страница пише по 3-5 "ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪДЪРЖАТЕЛНИ" поста един под друг.

Как всички останали могат да пишат нормално?
И това не е заяждане, това си е жива критика към нея!!!

# 132
  • Варна

tanyalv, по принцип момичетата тук са достатъчно отзивчиви, НО ИЗВИНЯВАЙ
1. девойката Е УЖАСНО НЕГРАМОТНА
2. и за разкош на "грамотносттта" си през някоя друга страница пише по 3-5 "ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪДЪРЖАТЕЛНИ" поста един под друг.

Как всички останали могат да пишат нормално?
И това не е заяждане, това си е жива критика към нея!!!

Абсолютно съгласна,всички работим ,не е толкова трудно да комуникираме нормално,нито пък е сложно да поогледаш сайта и да разбереш как функционира/визирам редактирането на постове/.

# 133
  • София
никой не твърди,че няма отзивчиви,просто ми стана кофти,все пак едва ли го прави нарочно Sad.

# 134
  • София
никой не твърди,че няма отзивчиви,просто ми стана кофти,все пак едва ли го прави нарочно Sad.

Елементарно, влез в нейния профил и прочети последните 10 поста. Няма да ти отнеме повече от 30 секунди да ги прочетеш  Mr. Green евентуално може да запецнеш на следните редове
"аааааааааааааааааааааааааааааааа" или "ееееееееееееееееееее"  Joy Joy Joy

Достатъчно оспамих темата и спирам! Peace

Общи условия

Активация на акаунт