ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 830
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Към г-жа/г-ца Титкабандитка - ако беше прочела постовете преди моя щеше да разбереш смисъла на въпроса ми, който толкова те е издразнил. А относно момичето, което толкова нападаше ако забелязваш успя да го откажеш и да пише не могат всички да са толкова остроумни като теб.

# 241
  • София
Към г-жа/г-ца Титкабандитка - ако беше прочела постовете преди моя щеше да разбереш смисъла на въпроса ми, който толкова те е издразнил. А относно момичето, което толкова нападаше ако забелязваш успя да го откажеш и да пише не могат всички да са толкова остроумни като теб.

djada, аз за разлика от теб чета всички постове! Отговорила съм на въпроса, който си задала и той е "преди 20.09.12 дали се раздават заповеди" Ако си искала да питаш друго, да го беше написала  Mr. Green
Както ти имаш право да пишеш в този форум, така и аз имам право да изразя мнение  Peace
Дали ти харесва или не си е твой проблем  Simple Smile

Относно девойката - отново ако беше чела назад  Mr. Green щеше да си наясно, че не съм я отказала аз да пише  Joy Тя се разписа, че е получила обаждане за заповед и е нормално повече да не я вълнува тази тема от форума.

Айде остани със здраве   bouquet няма да отговарям повече на твои постове  Wink

# 242
# 243
  • близо до Кресненското дефиле
Здравейте! Grinning
Номер 14666 от 12.12.2011г.,получи обаждане.Отивам за заповед на 24.09..Предложиха ми 21.09,но аз си избрах 24.09.
Успех на всички чакащи и на тези,които са в процедура! Hug

# 244
  • Пловдив
Руми,Честита ти заповед  bouquetДано тя ти донесе дългоочаквания резултат Hug Hug Hug

# 245
  • София
Руми и от мен честито ти обаждане и ревлив финал  Hug

# 246
  • близо до Кресненското дефиле
Банда,следя ви тайно аз! Mr. Green Heart EyesПод строй,всички,БРЕМЕННИ!"Пилците се броят наесен!" Laughing Hug Praynig Peace

# 247
Руми  Hug Hug Hug Честита ти заповед дано ти донесе  така чаканият резултат  bouquet

# 248
4естито на новите ;облигаций; за тази седмица и само положителни тест4ета ,надявам се в понеделник да се впиша и аз  newsm51 EFP

# 249
Re: Ин витро / икси - юни, юли и август 2012
« Отговор #267 -: Август 24, 2012, 18:16:52 pm »   

--------------------------------------------------------------------------------

"Здравейте момичета,днес ми се обадиха от фонда и съм номер 17224-има ли момичета с близък номер до моя? Желая успех на всички аз съм на втори опит."

Привет момичета,
Десинка, ние се подредихме за трети опит - номера ни е 17262 /доста сме близко/.

Това е от зачатие..

# 250
От зачатие:
Здравейте,току що №14690 от 14.12.2011г. получи обаждане от фонда за втори опит.Отиваме за заповед на 24.09.2012г. Желая успех на всички момичета!!!

# 251
здр  момичета                                                                                                                                                    ДА питам от кога се започва стимулацията и какво ми престои  много щте ми помогнете и мерси предварително    успех на  всички  и дано всички сме с положителен резолтат  Praynig                                                                     

# 252
Момичета да ви попитам..задължително ли трябва и двамата да отидем за заповедта.Може ли само аз или само той и ако е възможно ще има ли нужда от пълномощно  в такъв случай? Благодаря ви предварително

# 253
Светулке,до колкото знам не е задължително да сте двамата.Но нека и други момичета се изкажат.

# 254
Светулка7 може сам единият да вземе заповедта - само лична карта си носи Peace

Общи условия

Активация на акаунт