ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
на когото се води заповедта трябва да си я вземе с ли4на карта,не знам пълномощно дали важи

# 256
Благодаря ви момичета ! Просто не можех да се свържа тези дни с тях да ги попитам,та за това се обърнах към вас и не сбърках  Grinning

# 257
  • София
може да я вземе един от двамата без пълномощно, всеки друг с пълномощно.
освен лична карта е важно да си знаете и номерчето, че мрънкат иначе.

# 258
о,да за номер4ето е задължително да си го помните,4е г-н Лалев е много изнервен  newsm62

# 259
номерът си го взимате от стаята, в която подавате документите. При Лалев се влиза само с номер, защото иначе ще ви върне  Grinning

# 260
Благодаря ви отново момичета   bouquet   Няма да им звъня тогава. Когато ми се обадиха аз само им споменах,че ако може на друга дата да отида,че я промени жената.Но като и споменах ,че сменям клиниката ми каза да отида в 9 ч. първо в стая 36-дали и оттам ще ми дадат този номер,за който споменавате освен новата заповед предполагам.Всъщност това не е ли и номерчето ,който ми казаха по телефона,когато ме одобриха преди 8-9 месеца ?

# 261
да това е номер4ето,аз ли4но не съм ходила в тази стая за номер тъй като си го помнех ,поне така беше 1-вия път ,ако сега има няква промяна не споря

# 262
svetulka трябва първо през новата клиника да минеш и да искаш картонче което да занесеш във Фонда в което пише името на новата клиника и лекаря ти. с това картонче като идеш във Фонда ще те накарат да попълниш една декларация и ще ти сменят клиниката и чак след това ще ти издадат заповедта с новата клиника.

на мен ми казаха че 3/то лице е много трудно да вземе заповедта било то и с пълномощно, така че е добре или ти или съпруга ти. само незная дали трябва да носиш копие от неговия паспорт или не като идеш да я взимаш.

аз пък имам и др въпрос, ако ми дадат заповедта 1-2 дни преди да започна процедурата дали мога да я използвам веднага. в Надежда съм, на Силвия ли трябва да я занеса и да и кажа че веднага започвам или да искам среща с доктор
(предвиждам да започвам опит октомври/ноември, но като гледам как напредват номерата май точно тогава ще получа и заповедта (750 номера до моя) и инжекцията за блокаж са ми дали да си ударя в началото на ноември на 20 ден от цикъла която съм си платила вече)

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 11:31 от Анонимен

# 263
  • София
от зачатие:
Здравейте,току що №14690 от 14.12.2011г. получи обаждане от фонда за втори опит.Отиваме за заповед на 24.09.2012г. Желая успех на всички момичета!!!

# 264
Момичета,нещо май спряха обажданията  Cry

# 265
Момичета,нещо май спряха обажданията  Cry

Май да. Sad

# 266
Ама какво става с тия номера,пак забиха тази седмица няма обаждания  #Crazy

# 267
Най-вероятно ще започнат отново другия мецец,т.е. от дугата седмица  ConfusedТамън бяха тръгнали добре  #2gunfire

# 268
Да наистина бяха тръгнали добре,и мъни4ко остана до моето номер4е #2gunfire

# 269
Някой беше писал по нагоре в темата,че заповеди ще се получават до 22.08 и след това от 10.09,което ме навежда на мислта,че може би няма да има и обаждани я през този период newsm78

Общи условия

Активация на акаунт