ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 299
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
 djada, аз обещавам, ама не знам дечурлигата какво мислят по въпроса.
А тия кревати защо са?  newsm78

# 46
  • София
Това с болничния от личния си чиста лъжа ........
щом го смяташ за "лъжа", разчитай на добарата съвест на работодателя си...да не те изгони като разбере за какво става въпрос.....

Подкрепям казаното от Каката  Peace и добавям, че освен работодателя, в повечето фирми има и кофти колеги, които нямат морални ценности и злобата им е на първо място. И да, за да не им гледам многозначителните физиономии бих си взела болничен от личния лекар. Щом успеха и спокойствието трябва да са на цената на "такава лъжа" ще го направя без да се замисля !

# 47
  • София
А тия кревати защо са?  newsm78

Сигма, кревата е за да си ядеш вечерния Кекс  Joy

# 48
Абе вие пък за креватите се хванахте, гледайте вътре какво има. Тогова махаме креватите ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant хахахаха

# 49
Честито "sigma", такива хубави новини дават голяма надежда на всички нас от тази тема!

# 50
Не ми честитете, защото ЧХГ-то е нисичко.Работата е още на кантар.

Тите, само с кексовете си останах  Joy

# 51
  • София
Не ми честитете, защото ЧХГ-то е нисичко.Работата е още на кантар.

Тите, само с кексовете си останах  Joy
Ти пусна ли второ ЧХГ как нараства?

# 52
Утре сутринта и се надявам да е стигнало поне 100.

# 53
какво се слу4ва с номерата,пак ли затишие ?така като гледам никой не се хвали с обаждане  #Crazy

# 54
daaaaaaaaaaa kakvo stana s tia nomera da ne bi da sa v otpysk Crossing Arms

# 55
  • София
daaaaaaaaaaa kakvo stana s tia nomera da ne bi da sa v otpysk Crossing Arms

galqalbian сигурно пак ще решиш, че те нападам, но ако си беше направила труда да ЧЕТЕШ темата, в която пишеш, т.е. за фонда, нямаше да пропуснеш информацията за затишието  Simple Smile И много те моля, ПИШИ НА КИРИЛИЦА ! - това пък го пише в правилата на форума  Mr. Green

# 56
многоти влагодаря за завележката обаче не помислили че хода на работа ро 13ч и може да сам пропуснала нешто в темата но ти благодаря за отговора лека вечер  Peace

# 57
Абе защо и аз не съм разбрала за затишието с обажданията  newsm78, някой ще ме светне ли?

# 58
Е, като наближат нещата до нас, все зациклят значи Crossing Arms

# 59
охххх, и аз това се вайкам, и до нас има 30-тина номера и вече не ме свърта ....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт