ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
от зачатие :

номер 15184 от 13.02.2012г. отива за заповед на 31.10.2012г. успех на всички 

# 631
Здравейте отново, цопвам да следя номерцата, нареждам се за втори път!

# 632
Здравейте,
предполагам, че това е репортажа по БТВ http://btvnews.bg/video/news/fondt-za-asistirana-reproduktsiya-p … ravnata-kasa.html

Успех на всички  Simple Smile

# 633
  • pleven
Да това е репортажа, най- важното е, че пак започнаха да раздават заповеди.
Дано сега да се разбързат и да наваксват изоставането.  Wink

# 634
Здравейте момичета,

за първи път пиша тук. Преди две седмици разбрах, че сме с мъжки фактор. Пуснахме втора спермограма и сега чакаме резултатите. Междувременно ми казаха за Фонда. Другата седмица, като си вземем резултатите ще си пуснем и ние документите. Знаете ли долу- горе колко време минава до одобрението. От клиниката ни казаха една година, на различните места чета различни срокове. Много съм притеснена и объркана, ще ми се да се настроя за някакъв срок. Confused ooooh!
Благодаря ви !

# 635
  • София
Мириам, самото одобрение( в сайта да пише статус: одобрена) в момента е около 3-4 месеца, иначе разглеждат документите за около 1 месец и ако трябва дапълнителен документ или епикриза- ти се обаждат в рамките на този месец. Получаването на заповедта в момента е около 9-10 месеца, но не се знае след преминаване на Фонда към ЗК как ще се променят нещата Peace

# 636
Много ти благодаря , ivankaka !

Сега остава да чакаме! Дано след преминаването на Фонда към ЗК , нещата да се случват по - бързо за всички . Стискам палци  Praynig

# 637
  • София
Много ти благодаря , ivankaka !

Сега остава да чакаме! Дано след преминаването на Фонда към ЗК , нещата да се случват по - бързо за всички . Стискам палци  Praynig
По- бързо едва ли, ама се молим да останат нещата, както са досега Peace

# 638
Здравейте,исках да попитам някой знае ли,дали след като фонда преминава към здравната каса и е необходимо здравно осигуряване,това и за двамата ли важи или само за лицето,което се подлага на интервенцията?извинявам се за въпроса,ако е коментирано,аз следя темата,но това не ми стана ясно.Аз лично съм осигурена,но мъжа ми не е,и ако е необходимо и за двамата,какъв срок назад е необходим,някъде прочетох нещо за  36 месеца.

# 639
Рачо, няма никакви условия, не се шашкай пък сега и ти, не се цели селектиране на хората, а това че наистина като мине към касата няма как да се финансират здравнонеосигурени хора.
Иначе не знам дали и на двамата ще се искат здравни осигуровки, нито какъв ще е периода, нищо не е уточнено още.

# 640
От Зачатие:

Ехо............. обадиха ми се номер 15234 е одобрен и за заповед на 02.11.2012г.Това ми е трети опит.
Много късмет желая на всички момичета!

# 641
Еха браво, значи и днес има обаждания!!! Важното е да не спират...

# 642
Здравейте момичета,

Номер 15246 от 17.02.2012 за заповед на 02.11.2012г

Няма да я ползвам обаче засега защото съм бременна

# 643
  • София, БГ
Момичета, дойде и моят ред да се похваля. Laughing
Днес и ние получихме обаждане - № 15262, отиваме за получаване на заповед на 2-ри Ноември.

# 644
  • Пловдив
 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт