ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, момичета! Успех на всички  Hug

# 676
номер 15310 от 23.02 отива за заповед на 08.11.2012

# 677
 newsm68 newsm68 още 250 номера до мен

# 678
Супер!Дано да има повече обаждания от фонда и да вървят бързо номерцата!До мен има още 2000номера но........ ще чакам търпеливо.Успех на всички! Simple Smile

# 679
Супер!Дано да има повече обаждания от фонда и да вървят бързо номерцата!До мен има още 2000номера но........ ще чакам търпеливо.Успех на всички! Simple Smile

С теб ще си покачаме заедно значи... и до мен остават около 2000 номера Wink Тази година ми се струва, че по- бързо вървят номерцата, или пък има по- малко подадени молби....Миналата година по това време имаше повече номера преди мен!!!

# 680
Определено и на мен ми се струва че вървят по-бързо.Аз съм за втори опит и първия път чаках една година,сега мисля че ще  е  доста по бързо.

# 681

С теб ще си покачаме заедно значи... и до мен остават около 2000 номера Wink Тази година ми се струва, че по- бързо вървят номерцата, или пък има по- малко подадени молби....Миналата година по това време имаше повече номера преди мен!!!

И аз съм с вас  Simple Smile И определено тази година е по-бързо- за първия опит чаках почти година и имаше близо 4 хиляди души преди мен , а сега чакам от месец и има 2200 номера  newsm44 .Дано да запазят темпото  Praynig

# 682
И аз съм във вашата група  Grinning, до мен има около 2600 номера (за втори опит), чакам от няма и месец, първия път чаках една година и сега пак така се настроих, явно ще ме изненадат.Аз имам и 3 замразени, чакаме лапаро за отстраняване на едната тръба и биопсия, ще имам и ЗЕТ през това време, ако не стане ще имам поне готова заповед.
Много късмет на всички, много бебоци да има   bouquet

# 683
Момичета и аз ще си почакам с вас-до мен остават около 1600 номерца.За първи опит чаках точно една година и когато подавах документи имаше около 4000 номера преди мен,а тази година когато подавах бяха около 3000  newsm51

# 684
  • Ruse
Здравейте момичета, очаквам да ми излезе номера февруари, това е втори опит по ФАР. Искам да ви попитам, дали ще ми позволят от клиниките работещи с фар, да направим опита 50/50 донорски и собствен материал, при условие че си заплатим донорския разбира се. Някой има ли такъв опит и в коя клиника?
Не се притеснявай,при нас се получи точно така половината яйцеклетки ги оплодихме с донорски другите със съпружески сперматозоиди.Ние си заплатихме донорската сперма така че смятам че няма никакъв проблем,ти говори с доктора и се разберете как ще го направите.Нашият опит беше в Тутракан за съжаление неуспешен Sad,мисля че всяка клиника предлага такава "екстра".

# 685
Здравейте момичета ! Пожелайте ми успех  Hug Идва и моя ред 15378 Praynig

# 686
Здравейте момичета ! Пожелайте ми успех  Hug Идва и моя ред 15378 Praynig
Моя е 15373 Grinning Praynig

# 687
 smile3541 smile3541 smile3541Пожелавам на всички които са тук.Успех момичета.

# 688
Хайде успех и от мен на всички. До на остават около 1900. Ще си чаке дружно Hug Hug Hug

# 689
Най-после се обадиха и на мен, номер 15324 / 24.02.2012 отива за заповед на 9.11. Пожелавам на себе си и на вас много много късмет  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт