ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Като ми се обадиха за датата на получаване им казах, че ще сменям клиниката и те си записаха коя е новата клиника и ми казаха, че ще издадат заповедта направо с новата клиника и като отида да я получа само първо да мина през 36 стая мисля беше и да попълня заявление за смяна. Това беше.

И при мен беше така. Успех момичета  Peace

# 661
  • София
Момичета мен пък ми дадоха два списъка с изследвания и там вирусологии, микробиологии, кръвни групи ги пуснахме, предстои ми сега на 27 да ми дойде и всъщност не на този , на следващият цикъл да започнем. Въпроса е , че в списъка са ми дали и направление за базисни хормони и пише 1-2 ден за цикъла,. Доки май говореше, че ще ги пуснам преди стимулация ....то ест на следващият цикъл, така ли.Не разбрах, дали сега като ми дойде да ги пусна или на следващият , като започнем ?
Сега ги пусни,преди процедурата,нали доки трябва да види дали всичко е ок за да може да стартирате.След като започне стимулацията пак ще ги изследваш,но това е друго Naughty
Звезден прах, най-добре питая лекаря си какво е имал впредвид.
На мен ми искат хормони на 2-ри ден от МЦ, при започване по къс протокол, след преглед на УЗД.

# 662
Да, забравих да спомена, че освен заявлението за смяна искат и да им занесеш документа от новата клиника, че те приемат за пациент. Иначе те самите ми казаха да постъпя така. Аз им се бях обадила няколко дни преди те да ми звъннат за заповедта и тогава ми казаха този ред на действие. Явно на всеки различно казват Simple Smile

Може би и това, че не съм от София да е било причината да не ме разкарват само за едно заявление, защото гледам, че и при Светулка е било както при мен, а и двете сме от Варна.   Thinking

# 663
  • София
Да, забравих да спомена, че освен заявлението за смяна искат и да им занесеш документа от новата клиника, че те приемат за пациент. Иначе те самите ми казаха да постъпя така. Аз им се бях обадила няколко дни преди те да ми звъннат за заповедта и тогава ми казаха този ред на действие. Явно на всеки различно казват Simple Smile

Може би и това, че не съм от София да е било причината да не ме разкарват само за едно заявление, защото гледам, че и при Светулка е било както при мен, а и двете сме от Варна.   Thinking
точно така, като чуха, че съм от София и казаха, че е хубаво да отида преди да са ми се обадили.....

# 664
Да ще питам, защото и аз съм по къс и мисля, че и доки това се опита да ми каже за хормонките, че ще ги пуска на 1-2ри ден и след това тръгва стимулацията , само дето аз съм заспи и явно не съм разбрала и почнах да се съмнявам, благодаря за отговорите   Peace Peace

# 665
Здравейте, момичета, имам и аз едно питане... Номерчето ми е 15 510, очаквам вече съвсем скоро обаждане за заповедта, та въпроса ми е какво трябва да свърша преди да си я получа, трябва ли да отида до клиниката, и кога точно се започва с изследванията, възможно ли е преди заповедта?

# 666
Отиди до клиниката да ти дадат картончета за изследвания на теб и мъжо ти, че отнемат време докато се понаправят и съберат, изследванията както ми обясниха са само по преценка на клиниката, фонда няма отношение  Peace.

Микробологиите важат 30 дни/до деня на опита/
Вирусологиите важат 3 месеца
Кръвните групи ти трябват картончета/важат си по принцип, ако си правила и си имаш картпнчетата/
   и другото е по преценка каквото ти дадат/ обикновено мико, уреаплазми и хламидии генетични, важат 3 месеца, ако са микробиологични- 30 дни  Wink, Геника имат хубав пакет за тея трите /

дават и хормони, имунологични и там ще ти обяснят вече кое колко важи  Peace

# 667
Здравейте, момичета! Предстои ми да подам документите за кандидатстване във фонда и искам да попитам, дали е възможно друг да ги подаде, защото не съм от София, а в близките седмици няма да идвам и дали има много хора, защото момичето, което ще ги подава, е много заето и не ми е удобно да го ангажирам  newsm78 Благодаря предварително!

# 668
  • София
да, може друг да ги подаде, но преди това си подпишете всичките видове документи.
аз подавах на няколко приятелки.

# 669
Може да ги изпратиш по куриер , иначе и двата пъти като сме подавали става много бързо - не е толкова натоварено.

# 670

номер 15297 от 22.02  отива за заповед на 08.11
получаването на заповедта се отлага ,защото в момента се разглежда договора на Олимед - Варна ,
ако има някой който чака обаждане от фонда тези дни и ще прави опита си там да не се притеснява че са го пропуснали , след като подпишат договора щели да се обаждат на ред   

# 671
Благодаря за бързия отговор! Ако ги изпратя по куриер, как се получава входящ номер  newsm78

# 672
  • Ruse
Благодаря за бързия отговор! Ако ги изпратя по куриер, как се получава входящ номер  newsm78
Ще ти се обадят по телефона след като ти получат док.при мен така стана,изпратихме ги по куриер и след седмица някъде ми се обадиха по телефона да ми кажат номерчето.Успех Simple Smile

# 673
Първият път и ние ги изпратихме по куриер и на другия ден ни се обадиха да ни кажат номерчето.за това поне не се чака много,споко.

# 674
Здравейте момичета, очаквам да ми излезе номера февруари, това е втори опит по ФАР. Искам да ви попитам, дали ще ми позволят от клиниките работещи с фар, да направим опита 50/50 донорски и собствен материал, при условие че си заплатим донорския разбира се. Някой има ли такъв опит и в коя клиника?

Общи условия

Активация на акаунт